Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Ксю

Упанда
Місто
Одесса
Телефон
Samsung J5 2016 (Kyivstar 3gOnline2018+Vodafone 4gSmartXS, Nokia Asha lifecelle СделайСам
Подключила по своему номеру акцию "Подарок в придачу".
Смс в подтверждение активации акции пришла, а вот в МКС эта подключенная акция вообще никак не отображается. так и должно быть?

Останнє редагування:
Місто
Мелитополь
Телефон
Nokia Lumia 822
На "найкращем" тоже в мкс не показывает эту акцию. Я так понял, что в мкс не показывают акции, которые подключаются по номеру 599 или по персональному смс.

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
не знаю, де це краще розмістити, можливо, краще тут.

в мене був номер раніше,з 2001 року.067хyyryrw. колись ненароком втратив його. сьогодні для цікавості подзвонив на нього, а він не є дійсним.

Його можна якось відновити? Для мене?

Юрий

life:)
Місто
Турка
и опять пришел с работы и не заходит в систему З'єднання закрито віддаленим сервером
:eek:

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Irop, если номер не пошел на перевыпуск, новый хозяин не менял карточку и осталась макулатура с номера, то шанс восстановить еще есть...

• Like
Реакції: Irop

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
andreff24, все викинув....а може не все треба поритися

debugger, от дякую!

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

Ти пропустив(а на сайті це не вказано):
Номер на вибір

Будь-який номер із зазначеної користувачем послідовністю цифр (за винятком комбінації, що збігає із платиновим, золотим або срібним номером).
якщо такий номер є в базі номерів на момент звернення. А це дуже сумнівно, оскільки, по-перше,вони кожен день (практично) змінюються; по-друге: не факт, що цей номер гіпотетично може попасти в цю базу.(хоча вірити можна в будь що).
Тому(тверде ІМХО) шанси мінімальні,якщо вони є взагалі обчислюваними

Ксю

Упанда
Місто
Одесса
Телефон
Samsung J5 2016 (Kyivstar 3gOnline2018+Vodafone 4gSmartXS, Nokia Asha lifecelle СделайСам
и опять пришел с работы и не заходит в систему З'єднання закрито віддаленим сервером
:eek:

Весь вечер просидела в МКС. проверяла долго и нудно все свои номера КС лежащие на полочке :) Хмельницкий

Ксю

Упанда
Місто
Одесса
Телефон
И что показала проверка?;)

та ниче особенного :) у какого номера до когда срок годности, когда кого надо продлить, у кого какие акции доступны и у кого на какой тариф есть бесплатный переход :)

Місто
Poltava reg
Телефон
Apple
Что-то я не нашел дополнительную информацию(про номер, puk) в "Мой Киевстар", которая есть в "Мой DJUICE"

Місто
Львівська обл.
Телефон
Galaxy S plus
На контрактному номері з'явилась можливість підключити послугу «Пакети М2М». Може комусь щось відомо, то поділіться інформацією. Всього є декілька пакетів: М2М Міні, М2М Звичайний, М2М Великий, М2М Пульт. Посилання на офіційну інформацію з сайту немає. Цікаво щоб воно таке було? Вартість підключення послуги - 10 грн. Абонплата за користування послугою від 7 грн. до 50 грн.

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
yavor,
М2М — це рішення, яке дозволяє Вам просто, надійно та вигідно забезпечити передачу даних між різними пристроями(сигналізаціями, датчиками, банкоматами, автоматами з кавою тощо) для потреб Вашого бізнесу.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
И раньше давали не при активации SIM в системе
Один раз было. При активации симки в "мой киевстар" давали 5 бонусных гривен. Примерно 2 года назад. Подключил всю семью.

Зверху