Хто хоче судитись з Білайном?

Статус
Закрита.

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330
Re: Хто хоче судитись з Білайном

webivan, якою довірою? Хто що мені чуже довірив? Я заплатив за хвилини рівно стільки, скільки вони самі попросили.
Ніхто мені нічого даром не давав. Продали мені вони хвилини, я їх купив. А чи я ці хвилини використав, подарував комусь, чи продав, то не їхня справа.
Я маю повне право продавати все те, що мені самому не потрібно.
Якщо їм не вигідно продавати ці хвилини, то хто їх заставляє?

Alex Falcon

Кот, который гуляет сам
Місто
Kiev, Ukraine
Телефон
Nokia

webivan,
...
А чи я ці хвилини використав, подарував комусь, чи продав, то не їхня справа.
Якщо їм не вигідно продавати ці хвилини, то хто їх заставляє?

Как раз это, по правлам Би и не имеешь права делать!

А, вот использовать для личных потребносте и личной накрутки - то это правилами не запрещается :apl:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Alex Falcon,
Я не записувався у безкоштовні юридичні консультанти. Правила користування БІ є у них на оф.сайті, закон про телекомунікації на сайті верховної ради.

vova056

С новым годом!
Місто
Днепропетровск
Телефон
Моторола V360;Pantech PC-730L;Nokia 1100;Samsung e2232;Simens A52.Nomi C070010

Мені заблокували Максимальний.
Вот и жертва больших заработков:( А я то думал уже работу бросать:boss: и начинать крутить прям с послезавтрешнего дня,на отдыхе в Евпатории:D А еще надеялся прям в крыму сменить авто :pilotidiot: :vedqma:

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

Я не прошу щоб зі мною поділились відсудженими грошима.
Можете сміло казати що то ваш пакет. До речі красивий номер.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Не вгадав:D
6.1. Оператор може тимчасово на строк до трьох місяців обмежити або припинити надання Послуг Pre-paid
Абоненту та Контрактному Абоненту з авансовою формою розрахунків у кожному з таких випадківии
6.4.11 Використовувати на комерційній основі абонентське обладнання для надання послуг зв’язку третім особам.

vova056

С новым годом!
Місто
Днепропетровск
Телефон
Моторола V360;Pantech PC-730L;Nokia 1100;Samsung e2232;Simens A52.Nomi C070010

В свое время на ЮМС безлимитном старом имел тенденцию маршрутизировать звонки,пока не "прикрутили мне хвоста" Эт в те времена,когда накрутки и в помине не было

Alex Falcon

Кот, который гуляет сам
Місто
Kiev, Ukraine
Телефон
Nokia

Alex Falcon,
Я не записувався у безкоштовні юридичні консультанти. Правила користування БІ є у них на оф.сайті, закон про телекомунікації на сайті верховної ради.

Они даже у меня есть распечатанные и лежат сейчас перед глазами. Я тебя просил назвать НОМЕРА этих п.п. и подразделы статья 8. Если ты такой ленивый, то мне не лень будет их процитировать, что ,б все, и ты в том числе, убедились, что явно накрутка НЕ запрещена.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro

webivan, якою довірою? Хто що мені чуже довірив? Я заплатив за хвилини рівно стільки, скільки вони самі попросили.
По-моему, ты зря здесь выпускаешь пар. Выплесни это все на суде. :)
Alex Falcon сказав(ла):
там нет ни слова о накрутке
Да, нет там о накрутке. Я думаю, что все будет просто доказать, что номер использовался не по назначению. Это как бытовая дрель. Она тоже сверлит, но не предназначена для промышленной эксплуатации. Ты ее принесешь убитую в магазин через неделю, типа не выходила даже гарантийного срока. А что вы с ней делали? На стройке пользовал. До свидания, это бытовая дрель, и не предусмотрена для промышленной эксплуатации.
Так и здесь - оператор предоставляет абоненту услуги мобильной связи. А использовался номер не для связи, а просто занимался канал для вредительской деятельности(это как вариант обвинения) по перегрузу сети. Причем соединение длилось максимальное время, потом снова на тот же номер был перезвон, и снова молчаливо занимался канал(а конференция?).
Я так понимаю, что вариант со звонками для накрутки бонусов врядли будет звучать на суде(если кто-то решится туда пойти), а будет основной нитью использование не по прямому назначению номера. Т.е. чел не пользовал мобильную связь, а просто мешал другим абонам, занимая баловства ради канал(ы).

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Alex Falcon,
Перший пункт я вже зазначив в цитаті у попередньоу повідомленні, другий пунк 6.4.7.
Що до статті 8, то Роман сам зазначив що в КЦ мотивали її відключення саме нею. Тому я і припустив що вона також була порушена, лізти читати закон "про телекомунікації", на разі, влом.

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

webivan, значить до трьох місяців повинні включити?
Вони і не відключали, просто заблокували. Сім-карта в мережі реєструється, але дзвінки заблоковані.

Alex Falcon

Кот, который гуляет сам
Місто
Kiev, Ukraine
Телефон
Nokia

EvgenyTar, почитай правила, там даже такого запрета нет. А, в ст.8 там, какой-то раздел, на который ссылаются операторы при отключении (заметь, не на п.п. СВОИХ правил) тоже ничего подобного не содержит.

P.S. В свое время у ЮМС были пакеты с полным безлимином (т.е. без указания кол-ва минут), так некоторые абоненты после отключения и насильственного перевода в 4000 сумели найти аргументы для возврата на прежние условия. Мой знакомый пользуется таким пакетом до сих пор ;)

Добавлено через 5 минут
Alex Falcon,
Перший пункт я вже зазначив в цитаті у попередньоу повідомленні, другий пунк 6.4.7.
Що до статті 8, то Роман сам зазначив що в КЦ мотивали її відключення саме нею. Тому я і припустив що вона також була порушена, лізти читати закон "про телекомунікації", на разі, влом.

Ну, приведенная тобой цитата не имеет никакго отношения к накрутке. Вот п. 6.4.7. Не допускати зловживань при використанні інтервалів розмов, які не тарифікуються, а також зловживань, пов’язаних з порушенням маршрутизації. - где здесь запрет??? И, все-таки, приведи п. ст.8, я ее процитирую сам.

Останнє редагування:

Mobility

FBI
Місто
UA
Телефон
Nokla

Выражение "Зловживання довiрою" больше подходит к Beeline, который наглым образом обманывает доверчивых граждан, позиционируя Максимальный как полный безлимитный, что далеко от реальности. На упаковке СП Максимальный написано цытата: Справжнiй безлiмiт с обратной стороны Безлiмiт на всi мережi без обмежень за 5.95грн/доба Кто подскажет, какие законы о рекламе, пункты пользования мобильной связи и т.д и т.п нарушает Beeline?! И привидите, пожалуйста здесь, в полном виде, те пункты и статьи, которые якобы нарушает абонент пользуясь стартовым пакетом Beeline с тарифным планом Максимальный. Где эта грань, после которой считается что абонент нарушил? Как вообще может быть такой нонсонс, как четкий лимит, в настоящем безлимитном пакете?!

Alex Falcon

Кот, который гуляет сам
Місто
Kiev, Ukraine
Телефон
Nokia

Alex Falcon,

Статья 8: Обліково-звітний час у сфері телекомунікацій

1. При здійсненні діяльності у сфері телекомунікацій застосовується єдиний обліково-звітний час - київський.

2. У міжнародних телекомунікаціях обліково-звітний час визначається міжнародними договорами України.

Не угадал. Наверно, какая-то другая статья.

P.S. Ладно, у меня нет каникул и с утра на работу. Ухожу. Но внятных аргументов я от тебя не услышал. Если захотелось высказать свое мнение - добавляй ИМХО, а то получается ОБС.

Останнє редагування:

MorRex

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Hero

На упаковке СП Максимальный написано цытата: Справжнiй безлiмiт с обратной стороны Безлiмiт на всi мережi без обмежень за 5.95грн/доба Кто подскажет, какие законы о рекламе, пункты пользования мобильной связи и т.д и т.п нарушает Beeline?! И привидите, пожалуйста здесь, в полном виде, те пункты и статьи, которые якобы нарушает абонент пользуясь стартовым пакетом Beeline с тарифным планом Максимальный. Где эта грань, после которой считается что абонент нарушил? Как вообще может быть такой нонсонс, как четкий лимит, в настоящем безлимитном пакете?!
Понятие Безлимит можно определить как то, что оператор не ограничивает число минут, ктоторые абонент может выговорить(в день, в месяц...)
И Билайн не огриничивает, после исчерпания пакетных минут тебя никто не лимитирует в пользовании уже платными минутами.
Речь идёт о белимитном пакете, а не о безплатном.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Mobility,
А "безліміт" - не є літературним словом і сенс у нього можна вкласти будь який, тому із законами про рекламу тут все ОК.
Alex Falcon,
Ну глянув перший пост там Роман казав про пункт восьмий закону LOL.

А загалом сталося те, що мало статись і що відповідає здоровому глузду.

Mobility

FBI
Місто
UA
Телефон
Nokla

MorRex истину глаголишь :И Билайн не огриничивает, после исчерпания пакетных минут тебя никто не лимитирует в пользовании уже платными минутами.

Так почему тогда рубят пакеты?!

Добавлено через 4 минуты
webivan А "безліміт" - не є літературним словом і сенс у нього можна вкласти будь який

Вот тебе на лицо зловживання довiрою, люди то верят, что он безлимитный

Останнє редагування:

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

webivan,
Znich, Мужики по 1000 балів Вам!!!))))) Я плакалЪ - залишив тему не десерт, бо тільки побачив, хто автор теми, так і здогадався: вже щось відключили))))
Roman, вітання з приводу!))) Перед тим, як щось робити, читай хоча б правила надання послуг, що на сайті оператора, а то аж трохи смішно читати вже з першого посту. ЗІ: вибачайте за скарказм. Не втримався

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

Забув написати: перед підключенням я задав на офіційному сайті запитання і отримав відповідь:
Шановний Роман!
Дозвольте відповісти на Ваше питання.
Номера блокуються по обліковій політиці компанії, а також в випадках передбачених "Законом України про телекомунікації".
Якщо Вам потрібна додаткова консультація, будемо раді відповісти на питання, що цікавлять Вас, на нашому сайті www.beeline.ua
Ви завжди можете звернутися в Центр підтримки клієнтів по безкоштовних номерах.
З міського телефону по номеру 88003010130 або по номеру 0611 з мобільного телефону.
Всього Вам найкращого!
Beeline

-----Original message-----
From: roman
To: www.beeline.ua
Date: 02.07.2008 11:43:14(КИВ)
Subject: question

> Маю бажання підключитися на тариф Максимальний. Не тому, що я кожен день розмовляю по 1000 хвилин. Зовсім ні.
> Просто я хочу заробити на цьому тарифі трохи грошей.
> Кожен день я буду використовувати як мінімум 410 хвилин:
> 10 хв. на Лайф
> 100 хв. на Інтертелеком
> 100 хв. на Екотел
> 100 хв. на Київстар
> Мені ці хвилини потрібні для накрутки бонусних рахунків цих операторів.
> Я так розумію я тут нічого не порушу (ніяких законів, а також ніяких провил обслуговування абонентів). Чи може я не провий?
> Прочитав в інтернеті, що таких абонетів через декілька днів відключають. Це правда чи ні? На яких підставах?
> Що ви порадити: мені підключатись чи ні?

Я так зрозумів що вони не проти накрутки.
Що вони мали на увазі коли бажали всього найкращого? Хорошої накрутки побажали?
Якби вони конкретно написали, що точно відключать, я би не підключався.

Статус
Закрита.
Зверху