Тариф "Диджус Прорыв"

Статус
Закрита.
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Re: Для чего введен новый номинал или "Диджус прорыв"

Ну а как они тогда смогут мотивировать блокировку? Я конечно понимаю, что они на это ложили, но если подавать жалобы в высшие инстанции то думаю должны разлочить быстро.

Місто
Lviv

Ще тариф не запустили, а вже думки вголос про те як відновити заблокований номер.
Пооптимістичніше.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Я думаю, що навіть якщо з "Прориву" дзвонити на УТС (PeopleNet), все одно номер заблокують. Хоча на 092 немає доплати за вхідні.
Разве? Было же вроде:confused:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

А на проще было б вообще отменить услуга "бонус за входящие" у всех опсосов тогда и проблема блокировки при звонках на врагов сама по себе отпала бы.
а не простіше не вводити тарифи нижче собівартості?

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Ну а как они тогда смогут мотивировать блокировку? Я конечно понимаю, что они на это ложили, но если подавать жалобы в высшие инстанции то думаю должны разлочить быстро.
Поверь, заблочат просто так, ничего не добьёшься, может разблочат, может нет. Проходили уже сотни раз - опыт большой.

Добавлено через 1 минуту
а не простіше не вводити тарифи нижче собівартості?
Тогда к ним подключаться никто не будет.

Когда первый большой отток от Киевстара был - ввели БОМБУ "Багато розмов".
Когда второй большой отток от Киевстара был - ввели БОМБУ DJUICE "Бомба".
Вот сейчас третий большой отток от Киевстара... Ждём DJUICE "Прорыв".

Останнє редагування:

vein

Заблокирован
Місто
Краков\ Львов
Телефон
HTC DROID ERIS-Интертелеком NOKIA 1560- GOODLINE

Поверь, заблочат просто так, ничего не добьёшься, может разблочат, может нет. Проходили уже сотни раз - опыт большой.

Добавлено через 1 минуту

Тогда к ним подключаться никто не будет.

Когда первый большой отток от Киевстара был - ввели БОМБУ "Багато розмов".
Когда второй большой отток от Киевстара был - ввели БОМБУ DJUICE "Бомба".
Вот сейчас третий большой отток от Киевстара... Ждём DJUICE "Прорыв".

а далее разрыв ,отрыв и отвал башки. хахаха:Dпока лохи платят ничего не изменится!!!

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

PRADA, А могли б запустити 1 нормальний тариф, як потрійна перевага на всю країну і народ би відразу перестав тікати і мільйони:Olen: поповнювались би карточками 40 кожні 25 днів

георг

Заблокирован
Місто
Днепропетровск

Это они погарячились. :)

Отечественный накрутцик сделает из пенсионного фонда (7,5%) ядерную бомбу мощности которой хватит для снижения пенсионного возраста мужчин до 49 лет (поскольку накрутка- дело сугубо мужское и блондинки этим не занимаются !!!):apl:

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T

Разве? Было же вроде:confused:
Тепер вже немає.
На Укртелекомі (міські номери) також немає-але ж Андрію BeePlus заблокували номер за дзвінки на міські.(Було в темі ЄЦ -50 %)
І ще-тариф дуже схожий з "Супер Свободою".

Вкладення

• 854.JPG
    854.JPG
    106.9 КБ · Перегляди: 232

vergeltung

Заблокирован
Місто
Paradies

Проблема не тільки в доплаті за вхідні.
Проблема в інтерконекті.
Він більше ніж 0.05-0.06 грн.
Я думаю, що навіть якщо з "Прориву" дзвонити на УТС (PeopleNet), все одно номер заблокують. Хоча на 092 немає доплати за вхідні.
Або, наприклад, активно телефонувати на міські номери типу 044**-**-***
і все одно заблокують. :(
я звоню почти каждый день. через бомбу на міські номери типу 044 и пока нет проблем:feel:

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

я звоню почти каждый день. через бомбу на міські номери типу 044 и пока нет проблем:feel:
А купишь другую карточку, поставишь в другой телефон, позвонишь другу на life на 19 минут - и на тебе подарочек.

Добавлено через 52 секунды
PRADA, А могли б запустити 1 нормальний тариф, як потрійна перевага на всю країну і народ би відразу перестав тікати і мільйони:Olen: поповнювались би карточками 40 кожні 25 днів
А они запустят, я в этом уверен. Им некуда будет деваться. Сейчас уже реально все поразбежались на МТС и life, по крайней мере вторыми карточками они точно есть - а дальше дело времени.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: TrZ

vein

Заблокирован
Місто
Краков\ Львов
Телефон
HTC DROID ERIS-Интертелеком NOKIA 1560- GOODLINE

А купишь другую карточку, поставишь в другой телефон, позвонишь другу на life на 19 минут - и на тебе подарочек.

Добавлено через 52 секунды

А они запустят, я в этом уверен. Им некуда будет деваться. Сейчас уже реально все поразбежались на МТС и life, по крайней мере вторыми карточками они точно есть - а дальше дело времени.

три пастуха, гоняют, вымирающее и разбегающееся стадо,как душевно:D

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт

Ага я так понимаю этот тариф заменил "друга".

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1

Ціна хвилини розмови – 0 грн на всі мережі

Зустрічай революцію у світі мобільних послуг!

Дзвони на всі номери по Україні за 0 копійок без плати за з’єднання!

Після кожного поповнення рахунку скретч-карткою чи електронним ваучером будь-якого номіналу, а також через автомати прийому платежів або платіжною карткою на суму понад 40 грн одним платежем ти автоматично отримуєш пакет послуг.

У межах зазначеного пакета послуг тобі щодня надаються 30 нетарифікованих хвилин для здійснення дзвінків по Україні та одноразово – 75 Мб GPRS-трафіку. Вартість пакета послуг – 10 грн, термін його дії – 25 днів з моменту поповнення рахунку.

Плата за з’єднання|Відсутня
Ціна хвилини вихідного дзвінка на номери абонентів djuice, грн|0*
Ціна хвилини вихідного дзвінка на номери абонентів «Київстар» та інших українських операторів мобільного та фіксованого зв’язку, грн|0*
Відправлення 1 SMS на номери українських операторів мобільного зв’язку, грн|0,50
Відправлення 1 MMS на номери українських операторів мобільного зв’язку, грн|1,00
Відправлення 1 SMS на номери іноземних операторів мобільного зв’язку, грн|1,20
Відправлення 1 MMS на номери іноземних операторів мобільного зв’язку, грн|5,00
WAP-доступ до мережі Інтернет із використанням технології GPRS, грн/Мб|12,00
Традиційний доступ до мережі Інтернет із використанням технології GPRS, грн/Мб|6,00

* У межах 30 пакетних хвилин щодня. Після їх вичерпання вартість дзвінків на всі номери по Україні становитиме 0,95 грн/хв (тарифікація дзвінка є посекундною, тариф вказаний за першу секунду кожної хвилини розмови, секунди з другої по шістдесяту кожної хвилини розмови є безкоштовними). Списання кожної пакетної хвилини здійснюється в першу секунду кожної пакетної хвилини розмови.

Якщо після останнього поповнення рахунку минуло більш ніж два місяці, з твого основного балансу щомісячно стягуватиметься абонентна плата в розмірі 15,00 грн для продовження користування послугами на умовах тарифного плану «Прорив».

Термін дії телефонного номеру становить 120 днів з моменту останнього поповнення рахунку скретч-карткою чи електронним ваучером будь-якого номіналу, а також через автомати прийому платежів або платіжною карткою на суму понад 40 грн одним платежем.

Перевірити наявність та залишок бонусних хвилин і бонусних мегабайт можна за номером *112#

Підключення

- Якщо ти абонент djuice, зміни свій поточний тарифний план на тарифний план «Прорив» за допомогою системи самообслуговування «Мій djuice» або за номером 477*2*. Дзвінки на цей номер для абонентів djuice не тарифікуються. Вартість переходу на тарифний план «Прорив» – 10 грн.

- Якщо ти абонент передплаченого зв’язку «Київстар», зміни свій тарифний план на тарифний план «Прорив» за номером 477. Вартість заміни становить 25 гривень, номер твого мобільного телефону при цьому зберігається.

- Якщо ти абонент іншого мобільного оператора, придбай або отримай акційний стартовий пакет djuice та безкоштовно підключайся до тарифу «Прорив» за телефоном 477*2*. Дзвінки на цей номер для абонентів djuice не тарифікуються.

Після успішного переходу на тарифний план «Прорив», тобі надається 30 нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери абонентiв усіх українських операторів зв’язку. Термін дії нетарифікованих хвилин – до кінця доби в якій вони були нараховані.

Тарифи наведені в гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

• Like
Реакції: al-m
Статус
Закрита.
Зверху