Лайф в Ивано-Франковске

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
А N82 поддерживает Hаlf Rate? И какой плюс от того, что не поддерживает, как в случае с N95?

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Плюс-лучшее качество разговора,но большая вероятность получить запятую сеть в часы пик. На счёт поддержки зависит- от прошивки телефона.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Интернет от Лайфа похоже что в городе становится мертвяком, даже на корпоративе. В последние дни особенно это становится ощутимо в центре города (IF0001), а вот сегодня докатилось и до IF0007. :(

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Вероятно я поздно заметил, примерно не позднее месяца назад, для Ивано-Франковска сменили RAC(Routing Area Code) c 1 на 20. Видимо оптимизируют что-то в подсистеме пакетной передачи данных.
Очевидно где-то есть (и я догадываюсь, где ;)) RAC 10

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
В Долині LAC змінився на 40604 на базових 2021,2022,2023.

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
vit, дуже вдячний! Не часто в тих краях буваю, так би і не знав.
Цікаво Астеліт планує мережу, більшу частину області разом з Івано-Франківськом запихають в один LАC, а меншу частину розділяють аж на два!
Хоча не включено, що це вже пішов своп на Хуавей. При нагоді зверну особливу увагу на Долину.

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
Добре, поділюсь своєю актуальною базою базових мобільних операторів, в основному Івано-Франківської і Закарпатської областей.

Основний робочий інструмент - S75 з повним набором патчів і ельфів. Люблю мандрувати Карпатами, а там така специфіка зв'язку(особливо на хребтах і високих полонинах), що хто був, той зрозуміє.
В приєднаному архіві власне база під MiniGPS, чеська програма Bts-cz з українською базою (досить корисна, але працює тільки на S75 з інженерним меню і патчем java_cid). А з допомогою ChannelBanner вирішується більшість проблем.
А в місті з цим ельфом немає проблем з інтернетом( баняться всі сектора, які або завантажені або без йожика).

Ех, жалко угробили таку контору:mad:.

А взагалі-то, було би незле десь знайти те, що викладували на луцькому форумі по life і по інших оперторах, бо без реєстру присвоєнь радіочастот як без рук.

Останнє редагування:

barabas

Гуцул
Місто
Надвірна коло Станіславова
Телефон
Старий надійний МЕ45 з мультисімом
Третій день в Надвірній мережа лежить :(. Оце киданули клієнтів! Думаю, абонентська база після цього в нашому регіоні порідшає :)

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
barabas, які симптоми? Не сканується, не проходять вхідні/вихідні, зайнято, що з смс, інтернетом ?

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Добре, поділюсь своєю актуальною базою базових мобільних операторів, в основному Івано-Франківської і Закарпатської областей.
Дуже вдячний. Досить цікаво.:kruzhki:
В приєднаному архіві власне база під MiniGPS, чеська програма Bts-cz з українською базою.
Відразу помітив неточності по Лайфу. В тебе переплутані місцями LAC 40301(що насправді належить Чернівцям та області) з 42001(Тернопіль та область)
Ех, жалко угробили таку контору:mad:.

А взагалі-то, було би незле десь знайти те, що викладували на луцькому форумі по life і по інших оперторах, бо без реєстру присвоєнь радіочастот як без рук.
100% :(

• Like
Реакції: vit

barabas

Гуцул
Місто
Телефон
Нема навіть в списку доступних мереж. Ловляться якісь БС-ки в певних місцях простору з віддаллю 24 км ( по нетмонітору)

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
barabas, зрозуміло. Значить мережа в Надвірній просто не працює. :(
А те що ти ловиш, можливо з Коломиї, Яремче, або Богородчан. По CID сказали б точніше.

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111
А між тим у Надвірній сьогодні четверту добу лежить мережа. Вчора блимнуло на 20хв і здохло. Оператор на дзвінок запитується про вулицю на якій нема :) і каже що заявка буде розглянута протягом 5-7 робочих днів.

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111
Сьогодні злили інфу про причину відсутності покриття в Надвірній. Лайф орендував місце на якійсь трубі заводу НПЗ і після того, як її знесли, порушився зв'язок з другою сотою :) Наразі покриття не відновлено, а у коллцентрі збирають назви вулиць на яких відсутнє покриття :) Цікаво чи є у когось зразок аналогічного рас3.14здяйства мобільного оператора стосовно населеного пункту (у Надвірній 24 тис. жителів не рахуючи прилеглі села) і на такий тривалий термін (завтра буде тиждень)?

barabas

Гуцул
Місто
Телефон
Блін, а я то думаю, чого потрохи БС-ки висять на трубі заводу.... Ось гади, в мене гіга пропадає... Всі мої знайомі, що були на Лайфі, успішно МТС-нились. Оце гнила конторка. В центрі на трубі котельні теж є БС-ка, але вона певно підключена була через покійну. Зв'язку скоро не чекати. ... :(

Зверху