Халява (можливість отримати щось безкоштовно)

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Один и тот же паспорт на 50номеров прокатит?
Ні
Работы в фотошопе принимаются?
Ні

Кроме скана паспорта, им не нужен еще идентификационный код, свидетельство о рождении?
Можена ідентифікаційной код, але не обов'язково. Свідоцтво про народження не потрібне.

Я не виграв.:eek:
Але ще є бажаючі зареєструватись, можливо їм пощастить.
View hidden content is available for registered users!

Wox

Заблокирован
Місто
Запорожье
Интересно один код дважды пройдет - будем пробовать.

Місто
Киев
Телефон
LG GX-300 (СБЛ-10 + МТС 0-25)
Kimi, изначально у всех имена, а потом ники. Кто как регистрировался. Если есть "наши" пусть победители отпишутся.
Странно(подозрительно), что много победительниц. Дима и Вадим глянь по никам на главной, возможно "наши".

Я выиграл у них флеху на конкурсе "Видео" :)
Евгений
+38 (063) 273 xx xx

Пока еще не забирал, поеду - отпишусь о впечатлениях.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
G-MAN, вітаю
Хто боїться засвітити свій паспот, далі не читайте.Так як для отримання навіть флешки потрібно його засвітити.
В правилах написано, що приз (флешку) потрібно забрати самому, але для не києвлян можуть вислати по пошті. Пересилка, так як і проїзд за рахунок переможця. Основний приз тільки особисто забрати.

Добавлено через 18 минут
коди від яких сигарет підходять
бонд, на внутрішній стороні кришечки написано "Дружба виграє двічі" і зображений код. Починаючи з травня такі виготовляли, потім передумали і в червні перестали писати коди. В жовтні запустили акцію і знову в пачках є коди. Пачка така ж сама, на цилофоні є акційні зображення, травневі пачки звичайні. Травневі коди підходять.

Останнє редагування:
Місто
Украина
Телефон
Samsung s5660
сантёр,
То есть выходит, что надо покупать сигареты, чтобы иметь шансы 50/50 получить 30 грн

Я не курю,код оторвал с пачки.Друзья курящие дали.На крайний случай на улице можно подобрать.Такого добра валяеться в избытке.

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
Я не курю,код оторвал с пачки.Друзья курящие дали.На крайний случай на улице можно подобрать.Такого добра валяеться в избытке.
Ну що ж... Скоро форум опустіє. Всі вирушать прошманати смітники в пошуках такого цінного коду :D

AL1

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung A50
lipog - організатор-витівник (просто не знаю, як ще перевести з російської "затейник"). Ось так і стають буржуями, заробляючи на тяжкій праці пролетаріату.

Місто
K-Sh CHE
Телефон
i4s 29+
вот может кому пригодится бесплатный стартовый пакет гиф гаф но не активный для активации надо пополнить счет, вот пришел мне

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця

Останнє редагування:

AL1

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung A50
А в чем прикол с получением сим-карточки иностранного оператора? Ведь воспользоваться ею в Украине можно только в роуминге и по соответствующим ценам. Получить крупнооптовую партию с целью добычи драгметаллов путем элетролиза? Или какое другое применение для нее есть, может как ГавР брелки из симок делать?

Зверху