Передзвони мені - СМС бомж от МТС

Статус
Закрита.
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S10
Сегодня надо было узнать номер на Простом. Денег и бонусов недостаточно для звонка. Захожу на сайт, а там http://www.mts.com.ua/ukr/callback.php
Передзвони мені
Якщо залишку на вашому рахунку недостатньо для здійснення дуже важливого для вас дзвінка, скористайтесь послугою від МТС – «Передзвони мені»
Щоб поінформувати іншого абонента про те, що ви чекаєте на його дзвінок, наберіть на своєму телефоні одну команду: *104*номер телефону потрібного Вам абонента#
Наприклад: *104*+3805045678XX#
Після цього на номер, вказаний вами у запиті, прийде SMS-повідомлення з текстом: «Передзвоніть мені, будь ласка» – із зазначенням вашого номеру. Таким чином, абонент знатиме, що Ви хочeте зв’язатися з ним, і зможе Вам передзвонити.
Послуга надається безкоштовно, не потребує підключення, доступна для всіх абонентів МТС, МТС Передплата і Jeans у домашній мережі.
Протягом доби можна відправити не більше 7 запитів. Запити «Передзвони мені» можна відправляти на номери абонентів МТС, МТС Передплата, Jeans, Ekotel, Kyivstar, Life, Beeline, Utel і Телесистеми України (PeopleNet).
Дізнатися про кількість запитів, які у вас залишились, Ви зможете за допомогою такого запиту: *104*0# . Також Ви завжди можете отримати детальну інструкцію відносно «Передзвони мені». Для цього необхідно набрати просту комбінацію:
*104# або *104*01# для отримання інструкції українською мовою
*104*02# для отримання інструкції російською мовою
*104*03# для отримання інструкції англійською мовою
За замовчуванням, повідомлення «Передзвони мені» відправляються українською мовою.
Для відправки повідомлень іншою мовою набирайте запити у форматі:
у країнська мова: *104*номер абонента*01#
російська мова: *104*номер абонента*02#
англійська мова: *104*номер абонента*03#
P.S. СМС дошла по адресу:)

Місто
Запорожье
UMC пропонує тариф "Ефективний", який допоможе оптимізувати Ваші витрати на зв’язок!

Підключившись до нового тарифу з 20 червня до 31 липня 2007 року, Ви отримаєте до 1000 безкоштовних хвилин без плати за з’єднання на номери UMC, SIM-SIM та JEANS (безкоштовні хвилини надаються з моменту підключення по 83,33 хвилини на місяць до 30.06.2008 р.) та 10 Мегабайт GPRS-інтернету за 15 грн. щомісяця до 30.06.2008 р.

Крім того, Ви зможете телефонувати по 25 копійок за хвилину на номери UMC, SIM-SIM та JEANS, а на міські номери – всього по 50 копійок за хвилину.:D:D:D

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
alpinfo, жестокий ты... Человек не знал об услуге, решил поделиться...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Ровно
Телефон
Samsung J3 2016
Ну давай щас каждый сюда притянет с сайта описания услуг, о которых он типа не знал;)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
Давайте топикстартера примем в ряды накрутчиков. Может трафик и не получается у него накручивать, а вот счетчик сообщений и созданных тем - вполне успешно :)

Статус
Закрита.
Зверху