Київстар і довгі SMS

blacksn

Samsung Galaxy Note 10
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy Note 10
Приблизно рік тому Київстар щось змінив і на старі моделі телефонів Nokia 6310i, Panasonic GD-96 при отриманні смс-повідомлень, які складаються з двох і більше повідомлень вони не читаються. При відкритті такого смс білий екран на 6310, Panasonic взагалі не хоче читати. Після перезавантаження нокіа відкриває повідомлення, але тільки першу частину.
З січня звертаюсь до оператора, все, що вони запропонували перевести мене на транслітерацію. Це не вирішило проблему, бо більшість смсів від Київстара все одно приходять кирилицею, неможливо увійти ні в Мій Київстар, ні скористатись Київстар Money.

https://vk.com/video347514586_456239018

Ці ж телефони в мережі МТС роблять без проблем, читають смс-повідомлення будь-якої довжини.

https://vk.com/video347514586_456239019

Київстар навіть не готовий визнати проблему, ні то, що її вирішувати. Надсилав їм декілька разів відео, все до одного місця. Користуюсь 6310i як робочим телефоном, бо батарея живе тиждень, це дуже зручно. Прошивка останньої версії 7.00

blacksn

Samsung Galaxy Note 10
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy Note 10
В 6310 смски приходять в память телефона, а не на сим. Имею еще симку киевстара посвежее, сегодня попробую отправить на нее длинные смс.

Проверил. Проблема действительно в сим-карте. Было около 5 обращений в Киевстар, никто не предложил заменить сим...

Ксю

Упанда
Місто
Одесса
Телефон
Samsung J5 2016 (Kyivstar 3gOnline2018+Vodafone 4gSmartXS, Nokia Asha lifecelle СделайСам
Уже не раз замечала... и когда я с лайфа шлю на киевстар, и когда мне шлют на киевстпр с лайфа двойную или тройную смс, то всегда приходит только первая часть, видно что смс не полное и остальное приходит только на протяжении 5-10 минут. Телефоны разные.

blacksn

Samsung Galaxy Note 10
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy Note 10
Поменял симку - смски начали приходить нормально. Странно, что никто в Киевстаре не знает, что проблема в их симках Билайна.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
blacksn, не в симках дело. Иногда же мультисегменты доходят нормально.
Просто совпало и после смены сим еще не глючило.

Зверху