Замовляйте пакет за номером 477*222 ,
через Мій Київстар або за допомогою коротких запитів.
Пакет|Підключити|
||
100 хвилин до Італії, Польщі та Росії| *574*1#
100 хвилин до Росії|*574*1*1#
100 хвилин до Італії| *574*1*2#
100 хвилин до Польщі| *574*1*3#
100 хвилин до Росії та Італії| *574*1*12#
100 хвилин до Росії та Польщі|і *574*1*3#
100 хвилин до Італії та Польщі| *574*1*23#
Перевірити залишок хвилин|Відключити|
*574# *|574*2#
Официально
через Мій Київстар або за допомогою коротких запитів.
||
100 хвилин до Італії, Польщі та Росії| *574*1#
100 хвилин до Росії|*574*1*1#
100 хвилин до Італії| *574*1*2#
100 хвилин до Польщі| *574*1*3#
100 хвилин до Росії та Італії| *574*1*12#
100 хвилин до Росії та Польщі|і *574*1*3#
100 хвилин до Італії та Польщі| *574*1*23#
*574# *|574*2#
Підключення Безкоштовно
Пакет хвилин на будь-яку одну країну- 50 грн/міс
Пакет хвилин на будь-які дві країни- 60 грн/міс
Пакет хвилин на будь-які три країни- 70 грн/міс
Плата за з’єднання- 0 грн/міс.
Пакет хвилин на будь-яку одну країну- 50 грн/міс
Пакет хвилин на будь-які дві країни- 60 грн/міс
Пакет хвилин на будь-які три країни- 70 грн/міс
Плата за з’єднання- 0 грн/міс.
Хто може підключити пакет?
- Пакет доступний абонентам усіх актуальних тарифних планів Київстар: Київстар Розмови, Київстар Розмови. Регіон 1, Київстар Розмови. Регіон 2, Київстар Розмови +, Київстар Розмови +. Регіон 1, Київстар Розмови +. Регіон 2, Київстар Онлайн, Київстар Онлайн. Регіон 1, Київстар Онлайн. Регіон 2, Київстар Онлайн +, Київстар Онлайн +. Регіон 1, Київстар Онлайн +. Регіон 2, Київстар Онлайн Екстра, Київстар Онлайн Екстра. Регіон 1, Київстар Онлайн Екстра. Регіон 2, Київстар Смартфон 250, Київстар Смартфон 350, Київстар Розмови та SMS, Київстар Розмови + і SMS, Київстар Онлайн 3G, Київстар Датчик, Київстар Планшет +.
- Якщо ви абонент Київстар, але не знайшли свій тариф у списку, ви можете перейти на один із перерахованих тарифів та підключити пакет «100 хвилин на улюблену країну». Детальніше про тарифи, які доступні для переходу – в системі «Мій Київстар» або за номером 477*1.
Як замовити пакет «100 хвилин на улюблену країну»?
- 1.Якщо у вас один з актуальних тарифів
- 2. Якщо у вас інший тариф Київстар:
перейдіть на один із актуальних тарифів;
замовляйте пакет хвилин, як описано в п.1.
- 3.Якщо ви хочете приєднатись до нашої мережі:
придбайте стартовий пакет Київстар та активуйте його згідно з інструкцією;
замовляйте пакет хвилин, як описано в п.1.
Яким чином знімається абонплата за пакет хвилин?
- Перший раз абонплата знімається одночасно з підключенням послуги, надалі – щомісяця того самого дня з 00:00 до 03:00. Ця дата може зміщуватись, якщо на момент зняття на рахунку буде недостатньо коштів. Абонплата зніметься автоматично одразу після того, як на рахунку з’явиться достатня сума коштів. Нетарифіковані хвилини нараховуються одразу після підключення послуги, надалі – щомісяця одночасно зі зняттям абонплати.
Скільки пакетів на місяць я можу підключити?
- Кіількість пакетів на місяць необмежена. Якщо у вас закінчилися всі пакетні хвилини, ви можете замовити будь-який пакет додатково, але для цього вам потрібно буде відключити поточний пакет хвилин, оскільки він діятиме до кінця місяця (незважаючи на те, що всі хвилини використано). Керувати пакетами можна через Мій Київстар або за допомогою коротких запитів в таблиці вище.
Скільки коштуватимуть дзвінки, якщо я використаю всі пакетні хвилини?
- Після закінчення пакетних хвилин до кінця терміну дії пакета вартість дзвінків до обраних країн становить 1 грн/хв.
Який термін дії пакета «100 хвилин на улюблену країну»?
- Термін дії хвилин – 1 місяць (до наступного планового нарахування абонплати). Невикористані хвилини анулюються. Перевірити залишок хвилин та термін їхньої дії можна за допомогою запиту *574# або через Мій Київстар.
Чи можна одночасно користуватись послугою «Улюблені країни» та пакетом «100 хвилин на улюблену країну»?
- Так, одна й та сама країна може буде підключена за умовами послуги «Улюблена країна» і в пакеті «100 хвилин на улюблену країну». При цьому діятимуть умови пакета «100 хвилин на улюблену країну».
Я зможу відключити або замінити пакет?
- Звичайно. Щоб замінити пакет, скористайтесь тими самими короткими запитами, що й для підключення. Абонплата за пакет може змінитися відповідно до кількості країн у новому пакеті обраного пакета. Зверніть увагу, що при заміні пакета кількість невикористаних хвилин не змінюється (наприклад, якщо у вас був підключений пакет «100 хвилин до Італії» і ви використали з нього 30 хвилин, а потім змінили пакет на «100 хвилин до Італії та Польщі», то до кінця терміну дії пакета у вас залишиться 70 хвилин для дзвінків до Італії та Польщі). Щоб відключити пакет, просто надішліть запит *574*2#. Змінювати та відключати пакети також можна через Мій Київстар або за номером 477*222. Зверніть увагу, що при відключенні невикористані хвилини буде анульовано. Зміна та відключення пакета відбувається протягом доби.
Вартість заміни пакетів дивіться тут
пакета з однією країною на пакет з однією країною Безкоштовно
З пакета з однією країною на пакет з двома країнами 10 грн
З пакета з однією країною на пакет з трьома країнами 20 грн
З пакета з двома країнами на пакет з одною/двома країнами Безкоштовно
З пакета з двома країнами на пакет з трьома країнами 10 грн
З пакета з трьома країнами на будь-який інший пакет Безкоштовно
- Чи можна використати пакетні хвилини за кордоном – передусім у Польщі, Італії чи Росії
100 хвилин на улюблену країну» дійсні для дзвінків тільки з території України. Про доступні тарифи на дзвінки, SMS та мобільний нтернет в роумінгу – за посиланням.
Официально
Останнє редагування: