«Київстар» збільшує пропускну здатність мережі у Великдень

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Шановні абоненти компанії «Київстар»! Для збільшення пропускної здатності мережі на великодні свята, а саме, під час поздоровлень із 8:00 4 квітня 2010 року до 14:00 4 квітня 2010 року за місцевим часом, буде обмежений доступ до послуг «Хто дзвонив?», «Повідомити мене» і «Повідомити про мене». В усі інші вихідні дні користуватися цими послугами Ви зможете у звичайному режимі.

«Київстар» завжди прагне поліпшити якість своїх послуг і заздалегідь інформує абонентів про можливі обмеження в їхній роботі.

тиць

Місто
Ровно
А ещё вчера что-то явно "улучшали".Интернет от КС просто висел после обеда.

Місто
Ровно
Так он у их по некоторым западным областям постоянно висит :)

Я до этого лайфом пользовался,но месяц как на КС перешёл.До вчерашнего дня нареканий не было,скорость в среднем 20 кбс и без глюков,а вчера это капец просто был.

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Те услуги может и отключили, зато информацию о балансе продолжают рассылать...

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Клієнти «Київстар» надіслали понад 40 млн. великодніх вітань

На Великдень, 4 квітня 2010 року, клієнти «Київстар» надіслали близько 40 млн. SMS-повідомлень та 1 млн. MMS-повідомлень.

Клієнти «Київстар» активно вітали рідних та друзів з Великоднем — всього за 4 квітня було надіслано близько 40 млн. SMS та 1 млн. MMS. Це такий же обсяг привітань, як і в минулому році.

Найбільша кількість привітань була надіслана в ранкові години. Клієнти відправляли по 4 млн. SMS-повідомлень та по 100 тис. MMS-повідомлень на годину.

В цьому році для вітання рідних та друзів клієнти «Київстар» активно використовували вигідні пакетні пропозиції від «Київстар»: «Пакети SMS», «MMS на вихідні» та «SMS XL».

«Київстар» забезпечує своїх клієнтів надійним зв’язком, а також простими послугами.

тиць

Зверху