Євробачення-2009 в Москві

Статус
Закрита.

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
Щойно дізнався результати російського відбору...:confused: Такої заподлянки ....... однозначно не чекали. :eek: В них було 1500 заявок, з яких вибрали 15 претендентів до фіналу. В останній момент додали "звєздіщу" з України Анастасію Приходько, яку за безталанність навіть не допустили до українського фіналу. І в Росії вона перемогла!
Це апофєоз! :dash1:
Мені навіть трохи соромно :mad:

Останнє редагування модератором:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Своровали, гады, у нас схему с этими, которые разомнасбагато, ага. Воры и подонки.

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
ГГГ, ти правий! :apl:
Тільки зараз деякі напишуть, що це антисемітські виходки...
Ще хтось - що це знущання над арабами.
І я навіть знаю, що з'явиться пара убогих виродків, які будуть виступати на захист російської мови і російських субтитрів - там в кліпі в матюках стільки помилок... :D

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Тільки зараз деякі напишуть, що це антисемітські виходки...
Ще хтось - що це знущання над арабами.
І я навіть знаю, що з'явиться пара убогих виродків, які будуть виступати на захист російської мови і російських субтитрів
Все ти знаєш і навіть, мабуть, здагадуєшся, хто це спровокував, створивши таку тему.

Олесик

Заблокирован
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung D780
S@ShocK, в чому, в чому... в тому, що її породив російський Шоубізтренінг, а не український. а про голоси туфта то все. зрештою, вона і так мені категорично не подобалась. я більше до пугачової, толкунової, магомаєва...

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
Все ти знаєш і навіть, мабуть, здагадуєшся, хто це спровокував, створивши таку тему.
НІ!!!
Тема створена не для розпалення міжнаціональної чи міжрасової ворожнечі!!!
Були в Москві серед виконавців достойніші люди!
Звичайно, це імхо.
Моя думка - нічого Приходько для Росії не виграє. Просто сам факт, як вона влізла перед усіма і виграла - ось на що я хотів звернути увагу.
Хоча не факт, що там не спрацювали гроші Меладзе...:confused:

poma

Пан Наука
Місто
Київ
Телефон
Redmi Note 5,Ipad Air2
Наверное ......... задумали провокацию на манер грузинской, я помню как российские обыватели, наивно верящие в Святопутина(ФСБ-МП) ахали-охали, что "Вот им и в Юрмале первое место отдали, а они НАПАЛИ на нас!"

Останнє редагування модератором:

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
S@ShocK, в чому, в чому... в тому, що її породив російський Шоубізтренінг, а не український. а про голоси туфта то все. зрештою, вона і так мені категорично не подобалась. я більше до пугачової, толкунової, магомаєва...
Та ні, ти перебільшуєш. Яка різниця - російський чи український шоу-біз її породив? Головне, щоб був талант. Наприклад, великої різниці між нею і своєю сусідкою за стіною я не побачив і не почув. Але Приходько буде представляти велику країну на Євробаченні, а моя сусідка лише мене "радує" своїм співом :mad:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Че, давно никого не банили за тупых кацапов-москалей, хохлов-салоедов и просто мерзких жидов?

S@ShocK

Заблокирован
Місто
Київ
Наверное кацапики задумали провокацию на манер грузинской, я помню как российские обыватели, наивно верящие в Святопутина(ФСБ-МП) ахали-охали, что "Вот им и в Юрмале первое место отдали, а они НАПАЛИ на нас!"
Ти поакуратніше - тут на форумі багато прихильників двох гебешних гоблінів-недомірків - не встигнеш спохватитись - забанять :rolleyes:

Місто
Запорожье
Не смешите людей. Я смотрел полуфинал украинский , стыд и позор. Телеканал Перший національний ужас нашего телеэфира. Если Приходько не набрала голосов , хотелось бы что набрало то убожество которое там было кроме нее.

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
Начался балаган.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
тут на форумі багато прихильників двох гебешних гоблінів-недомірків
Тут на форумі багато прихильників знаходження форуму поза політикою і досить в багатьох з них є кнопка "забанить". Тобі особисто повторюю це останній раз.
Юзеру poma також повторювати не буду
І прихильників вищеперечислених "гоблінів-недомірків", які теж хочуть висловити тут свою позицію це також стосується.

Статус
Закрита.
Зверху