Євробачення

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
имхо, циферблат - слишком сложно для типичного зрителя Евровидения. Они хотят легко запоминающийся незамысловатый припев, шоу, эпатаж...

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
От значить я типовий глядач Євробачення :ROFLMAO: - мені на "Відборі" більше Хаят був сподобався.А от Циферблат не настільки сподобався, щоб додавати в плейлист,хоча 10 голосів віддала за них звичайно.
Вчора коли дивилася, то Австрія мені одразу сподобалася, а ще Німеччина і Албанія.
Фаворит букмекерів Швеція своїм приспівом нагадали Зіброва " хай лунають тости, тости":ROFLMAO:.

Вкладення

• Screenshot_20250517-213813.png
    Screenshot_20250517-213813.png
    462.6 КБ · Перегляди: 18

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я писала ще до початку всього голосування :)
А от навіщо ці вангування, типу люся обдристович? :rolleyes:
Post automatically merged:

Фаворит букмекерів
Букмєкери обісрались) Не розумію взагалі тих, хто такою хрінью займається, як ставки на всякі конкурси, спорт...

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Фаворит букмекерів
Букмєкери обісрались) Не розумію взагалі тих, хто такою хрінью займається, як ставки на всякі конкурси, спорт...
Ну, вони дуже часто праві. Цього року просто деякі голосування журі були реально дивними.
Приміром Швейцарія- журі дали 214 балів, глядачі 0.
Ізраїль - журі 60, а глядачі- 297.
Албанія та Україна те саме- 4кратна різниця в балах журі/глядачі.
Складається просто враження, що журі роблять усе можливе, щоб нівелювати обраного глядачами переможця.
В нас Меловіна захейтили, бо він свої бали виклав в пості, і віддав 2ге місце Естонії.

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
чому прикол нашого чувака виступати в жіночому одязі?
Сердючка зі своїм дансінгом через 18 років все ще для багатьох вестернів символ євробачення, майже як абба 50 років тому, а на червоному все ще позашлюбні діти костюмерів Льва Лещенко і Йосипа Кобзона задають такі питання

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
А вони пісні співають. Тьфу б..
Слухайте, цей конкурс заполітизований з початку існування. Україна теж не одноразово використовувала його як площадку, шоб заявити про себе. То нащо нам свідомо позбавляти себе голосу на таку велику аудиторію?

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Зайшов позитивчик про ЄБ почитати, а тут як завжди отрута та токсік

Zak, розумно не реагувати на того дивака. видалив би, щоб не провокувати загубленого в гендерах.

А мені ось композиція Фінляндії сподобалась.
І Албанія (змістом)
Post automatically merged:

Selianka, та ну, яка політизація, дурниці.
Якщо люди мають важелі впливу на життя в своїй країні, цікавляться іншим, проявляють емпатію - це не політика. Це звичайне життя. Європа об'єднана і всі всім в цій частині світу цікавляться. І це нормально. Якщо хтось-щось на слуху - люди і звертають увагу.

Останнє редагування:
Зверху