Інтерактивне телебачення від Укртелекому

  • Автор теми izon
  • Дата створення
Реєстрація
07.09.09
Місто
Киев
Телефон
Motorola Edge 40
Интерактивное телевидение от Укртелекома вынужденно прекращает свою работу. Об этом на своей странице в Facebook сообщил директор компании по корпоративным коммуникациям Михаил Шуранов.

Інтерактивне телебачення від Укртелекому припиняє свою роботу вимушено. Наш технологічний партнер - сервіс OLL.TV, відсьогодні призупиняє трансляцію каналів та надання послуг власним споживачам, і тому Укртелеком вимушений припинити надання послуги Інтерактивне телебачення («Інтерактивне TV» та «TV Бізнес»), що технологічно базується на платформі OLL.TV.

Тарифікація послуги Інтерактивне телебачення та оренди обладнання (за наявності) припиняється з 22 липня 2022 року. Відповідний перерахунок вартості наданих послуг буде відображений в рахунках за липень. Прошу вибачення у клієнтів послуги за незручності. Ми вже шукаємо новий сучасний сервіс телебачення для користувачів нашого інтернету.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
«Укртелеком» знову надаватиме послуги «Інтерактивне телебачення» своїм абонентам. Новим партнером компанії став медіасервіс Megogo. Про це у своєму «Фейсбуці» пише Михайло Шуранов, pr-директор «Укртелекому».
Компанія почала надавати доступ колишнім абонентам «Інтерактивного ТБ» до Megogo з 2 серпня. Переключення абонентів триватиме кілька днів.
«Клієнти отримають персональні смс-повідомлення, після чого їх буде автоматично підключено до тарифного плану «Легкий». Технічним фахівцям «Укртелекому» та Megogo вдалося забезпечити автоматичне завантаження Megogo в існуючі абонентські ТБ-приставки. Якщо у клієнта інший пристрій, то треба завантажити застосунок Megogo та ввести логін/пароль, які «Укртелеком» направить у персональному смс-повідомленні», - пише Михайло.
Для абонентів сервіс буде безкоштовним до 20 серпня 2022 року. Після цієї дати вартість пакету складатиме 99 грн.
 
Зверху