Інтернет від Укртелеком

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
3 дні тому залишив заявку на підключення, тиша, повторив на наступний день тиша, повна вже 4 дні
Які ще варіанти підключення ? 0-800?
Через месенджер теж тиша? Я раніше все через месенджер вирішував. Але вони працюють з 9:00 до 17:00 якщо я памʼятаю

Місто
Київ
3 дні тому залишив заявку на підключення, тиша, повторив на наступний день тиша, повна вже 4 дні
Через месенджер теж тиша? Я раніше все через месенджер вирішував. Але вони працюють з 9:00 до 17:00 якщо я памʼятаю
Який номер ?

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Який номер ?
Це не номер. В фейсбуці знайти офіційну сторінку Укртелеком і написати повідомлення. І через месенджер з ними переписуватись.
https://www.facebook.com/Ukrtelecom

Місто
Львів
З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн
В приватній забудові одного з обласних центрів родич в Укртелекомі закрив діючий договір, де ціна постійно зростала і вже в серпні з нього почали лупити щось там понад 400 грн за ADSL швидкістю 18mbit/с.
Після того чемно вичекав місяць і підключився до них заново, але вже як новий абонент з акційним тарифом 155грн/міс тривалістю рік.

Місто
Киев
В приватній забудові одного з обласних центрів родич в Укртелекомі закрив діючий договір, де ціна постійно зростала і вже в серпні з нього почали лупити щось там понад 400 грн за ADSL швидкістю 18mbit/с.
Після того чемно вичекав місяць і підключився до них заново, але вже як новий абонент з акційним тарифом 155грн/міс тривалістю рік.
Але з 1 січня буде новий тариф хто хоче відключити ADSL , Резервний Інтернет зі швидкістю 3 072 / 20480 Кбіт/с , 60,00 грн за місяць 🌙

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн , цікаво що вони там курять
Це вони Вас на оптику таким чином зганяють)))) Купрум треба витягти.
Покриття оптики не дорівнює покриттю Адсл, в 2022 тимчасово повертався на адсл бо працювало при відключеннях, але оптику так і не дотягнули і по цей час.

Місто
Харків
Але з 1 січня буде новий тариф хто хоче відключити ADSL , Резервний Інтернет зі швидкістю 3 072 / 20480 Кбіт/с , 60,00 грн за місяць 🌙
А це вже більш менш цікаво)

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн , цікаво що вони там курять
Це вони Вас на оптику таким чином зганяють)))) Купрум треба витягти.
Покриття оптики не дорівнює покриттю Адсл, в 2022 тимчасово повертався на адсл бо працювало при відключеннях, але оптику так і не дотягнули і по цей час.

Понятно. У нас adsl вже давно немає. Може десь vdsl є з хуавеєвьких активних шаф.

Місто
Охтирка
Доброго дня. Які зараз знижки пропонують якщо подати заявку на відключення від оптики? Буду дуже вдячний за інформацію.

Місто
Киев
Доброго дня. Які зараз знижки пропонують якщо подати заявку на відключення від оптики? Буду дуже вдячний за інформацію.
Максимальна знижка, яку можна чемно випросити 40% на 1 рік ,це все, що можуть дати ,оператори контакт центру 0800506800

Зверху