Інтернет від Укртелеком

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
Без белой статики, за натом, очень не комфортно, постоянные капчи, а некоторые сайты вообще не пускают (пишет ваш IP заблокирован), да и торрент за натом работает очень плохо.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
З 1 травня дорожчають тарифи.
Вони там геть подуріли брати за ADSL в будинкі з кількістю помешкань 10- в обласних центрах 455-550 грн?
Це вже від кожний будинок окремо. В мене Adsl був на будинок з двома квартирами 400 грн. Тепер ФОП оптика у Укртелеком за 400 теж.
Post automatically merged:

Порадьте, що краще? Статична айпі чи динамічна для дому?

Місто
Kyiv
Вони там геть подуріли брати за ADSL в будинкі з кількістю помешкань 10- в обласних центрах 455-550 грн?
Це вже від кожний будинок окремо. В мене Adsl був на будинок з двома квартирами 400 грн. Тепер ФОП оптика у Укртелеком за 400 теж.

Приватний будинок і у вас адсл?

Доречі питання,у кого оптику заводили до приватного будинку - скільки коштує завести кабель в грунт з опори ?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610

Приватний будинок і у вас адсл?

Доречі питання,у кого оптику заводили до приватного будинку - скільки коштує завести кабель в грунт з опори ?
У мене рахується як приватний але це будинок з квартирами. Щодо проводки я не знаю, мені з сусіднього будинку протянули під вікно кабель безкоштовно. Може краще зателефонувати та спитати орієнтовну ціну на 0800506800?

Укртелеком довго не хотів проводити оптику мов у вас низький будинок тому або ADSL або ніяк. Потім трішки ходив туди сюди, названював і отримав відповідь: Підключення можливе лише для Юр. Осіб типу ФОП, ТОВ тощо. Маючи ФОП так підключив і плачу як зa ADSL собі на Офіс 50 тариф.

Зверху