Цікаво, поки тримається білий …Зранку прибрали статичний ip, на роутері: 100.79.*.* зовні: 195.5.*.* м.Суми.
Це назавжди, є в когось інфа?
Цікаво, поки тримається білий …Зранку прибрали статичний ip, на роутері: 100.79.*.* зовні: 195.5.*.* м.Суми.
Це назавжди, є в когось інфа?
Це вже від кожний будинок окремо. В мене Adsl був на будинок з двома квартирами 400 грн. Тепер ФОП оптика у Укртелеком за 400 теж.Вони там геть подуріли брати за ADSL в будинкі з кількістю помешкань 10- в обласних центрах 455-550 грн?З 1 травня дорожчають тарифи.
Статична.Порадьте, що краще? Статична айпі чи динамічна для дому?
Приватний будинок і у вас адсл?Це вже від кожний будинок окремо. В мене Adsl був на будинок з двома квартирами 400 грн. Тепер ФОП оптика у Укртелеком за 400 теж.Вони там геть подуріли брати за ADSL в будинкі з кількістю помешкань 10- в обласних центрах 455-550 грн?З 1 травня дорожчають тарифи.
Post automatically merged:
Порадьте, що краще? Статична айпі чи динамічна для дому?
У мене рахується як приватний але це будинок з квартирами. Щодо проводки я не знаю, мені з сусіднього будинку протянули під вікно кабель безкоштовно. Може краще зателефонувати та спитати орієнтовну ціну на 0800506800?Приватний будинок і у вас адсл?Це вже від кожний будинок окремо. В мене Adsl був на будинок з двома квартирами 400 грн. Тепер ФОП оптика у Укртелеком за 400 теж.Вони там геть подуріли брати за ADSL в будинкі з кількістю помешкань 10- в обласних центрах 455-550 грн?З 1 травня дорожчають тарифи.
Порадьте, що краще? Статична айпі чи динамічна для дому?
Доречі питання,у кого оптику заводили до приватного будинку - скільки коштує завести кабель в грунт з опори ?