Інтернет-магазин

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Доброго дня!
Створив свій інтернет-магазин - МАРКЕТплюс. Дуже цікавить думка інших людей - може варто щось змінити, десь підправити. Напишіть будь-ласка свої відгуки, побажання. Постараюсь все врахувати в межах розумного - сайт писав сам, використавши готовий шаблон. Я не професійний "сайтоверстальник", тому прохання не сильно :thrash: якщо щось зроблено не так.

P. S. Не розцінюйте як рекламу... Наперед дякую всім, хто відгукнеться.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: al-m
Місто
Крым
Три точки в фоне категории товаров совершенно не нужны. Браузер: Гугль Хром.

Добавлено через 2 минуты
Да и цены лучше в гривне указать. Национальная валюта, как-никак. :)

Останнє редагування:

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Да и цены лучше в гривне указать. Национальная валюта, как-никак.
Там есть переключатель на другую валюту - грвна.

-----

А вот по поводу ассортимента: слишком много "бюджетного" барахла.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Привіт!
Точки в фоні поки-що змінити не можу, вони відносяться до стандартного оформлення, яке я використав. Якщо навіть їх і можна видалити, то поки-що я не знаю як це можна зробити, але буду шукати.
Валюту можна вибрати таку, яка зручна особисто Вам: з правої сторони під Кошиком.

Асортимент товарів будемо розширювати. Про "барахло" - все буде залежати від побажань клієнтів - якщо буде попит на дорогі речі - буде і пропозиція. З практики продажів в звичайному магазині - продається, наприклад, 10 - 20 дешевих мишок на 1 дорогу.
Крім того, все що представлено на сайті - воно є в наявності, відповідно щось продалося і на позицію ставиться хайд, доки вона знову не приїде.

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Нормальный сайт из шаблона... Дизайн не потрясает своей индивидуальностью, но и не вызывает отвращения. Он прост, чего, впрочем, достаточно для небольшого интернет магазина. Мои замечания в прикрепленном файле. Все ИМХО.
сайт писав сам, використавши готовий шаблон
Имеется ввиду наполнение контентом? Просто, я понимаю под "сайт писав сам" - написание HTML кода или хотя бы дизайна. А это говорит об обратном:
Точки в фоні поки-що змінити не можу, вони відносяться до стандартного оформлення, яке я використав.
Мишка.png

P.S. Зачем в меню перед каждым пунктом "Маркет плюс"?

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Нормальный сайт из шаблона... Дизайн не потрясает своей индивидуальностью, но и не вызывает отвращения. Он прост, чего, впрочем, достаточно для небольшого интернет магазина. Мои замечания в прикрепленном файле. Все ИМХО.

Имеется ввиду наполнение контентом? Просто, я понимаю под "сайт писав сам" - написание HTML кода или хотя бы дизайна. А это говорит об обратном:

Переглянути вкладення 6766

P.S. Зачем в меню перед каждым пунктом "Маркет плюс"?
Дуже дякую за відповідь.
Сайт якраз і планувався як простенький сайт регіонального інтернет-магазину. Адже завжди треба починати з чогось маленького, щоб потім, в разі потреби, можна було вирости.
В основному дійсно мається на увазі наповнення контентом, а також внесення правок, внести які дозволяли мої знання.
МАРКЕТплюс в кожному пункті - як елемент дизайну, який дозволяє чимось відрізнятися від інших.
Логотип можливо і не дуже, але це тільки початок. З часом, можливо, ми його замінимо, зараз вже трохи запізно його міняти. Дуже багато фірм, великих і не дуже з часом проводять ребрендинг, міняють логотип (наприклад, той же Canon декілька разів міняв його вигляд).
Текст посередині вирівняв. Блок старався зробити так, щоб було нормально видно починаючи з роздільної здатності 1024 - вона характерна для нетбуків.
На рахунок пошуку - я подумаю, можливо дійсно треба його перемістити туди.
Банери: Приватівський банер зроблено для зручності клієнтів - зайдуть, подивляться, можливо комусь треба буде поповнити. А може хтось потім зайде поповнити і може щось купить?
Команда розподілених обчислень - я в команді вже 4 роки, це зроблено для душі.
Про меню. Також думав його перенести, але це поки-що відноситься до того, що б хотів змінити, але ще не знаю як.

Зверху