Kazzak
Турист
Минув тиждень з початку переведення номеру Інтертелеком із мережі Лайфсел до материнської мережі.
Трохи згодом буде багато подробиць і скріншотів
Вже минуло 2 місяці, пишіть подробиці, цікаво.Минув тиждень з початку переведення номеру Інтертелеком із мережі Лайфсел до материнської мережі.
Може хто вже спробував?;Треба в Києві мій фізичний номер ІТ на тариф сіп за 50;грн перенести на лайф,там де за 180;грн є 1600 хвСмски з одного з переведених до материнської мережі номерів досі не ходять.
З'ясувалося, що послуга відправки смс на номері - не активована.Переглянути вкладення 57506
Сьогодні Інтер допоміг заробити Лайкамобайл 50 грн за 4 секунди дзвінку для процедури ідентифікації.
Далі буде.
Не перемикайтесь
Я з Лайфа назад в Інтер, Ви з Інтера на Лайф...Може хто вже спробував?;Треба в Києві мій фізичний номер ІТ на тариф сіп за 50;грн перенести на лайф,там де за 180;грн є 1600 хвСмски з одного з переведених до материнської мережі номерів досі не ходять.
З'ясувалося, що послуга відправки смс на номері - не активована.Переглянути вкладення 57506
Сьогодні Інтер допоміг заробити Лайкамобайл 50 грн за 4 секунди дзвінку для процедури ідентифікації.
Далі буде.
Не перемикайтесь
Дякую дуже!atmos, немає слів, витримка і терпіння у вас!
Удачі у підключенні смс, угодників Божих просіть щоби допомогли!
Интересно.Только не понятно,для чего эти все телодвиженияСподіваюся, було цікаво Вам?!))))
Вибачте, але ви мабуть, не уважно прочитали: мені потрібно було смс від glo, для реєстрації в особистому кабінеті.Интересно.Только не понятно,для чего эти все телодвиженияСподіваюся, було цікаво Вам?!))))
Я внимательно прочитал.) Если бы пан читал ред форум,он бы знал,что проблемы с смс и регистрациями в разных системах,это давняя и не решаемая проблема в интертелекоме.Попробуйте зарегить номер в вайбере,телеге,других месенджерах.Можете хоть сто раз относить свои документы,ничего не поменяется.И даже если случится чудо и вам получится какое то время попользоваться нужным сервисом,в самый неподходящий момент все отвалится, и будете слушать от поддержки,что виноваты сами.И в принципе,так оно и есть,вы же сами решили связаться с этой конторойне уважно прочитали
,вы же сами решили связаться с этой конторой
Можна, я так робивЧи можна номер який був куплений в itphone перенести по MNP, наприклад до lifecell?