Інтертелеком і MNP

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
У ІТ шарікі за ролікі? Хотів піти у Лайф, а дзвінок від лайф робота не надходить. Писати в НКЕК чи як діяти?

Місто
Львов
Моя історія переходу з номером — щоб інші не потрапили в таку ж ситуацію.
Близько трьох тижнів тому вирішив піти з lifecell (номер був перенесений туди з Kyivstar ще 5 років тому) до Intertelecom, бо тариф підняли на ~50%.
Подав заявку через Дія, обрав доставку SIM-карти поштою і дату перенесення — 29 квітня.
І от тут починається найцікавіше.
🔹 За весь час зі мною НІХТО не зв’язався: — ні lifecell, щоб спробувати втримати клієнта
— ні Інтертелеком, щоб пояснити, як усе у них відбувається.
🔹 Настає “день Х”, про який я навіть забув, бо жодних нагадувань не було.
І раптом люди починають писати в Viber, що не можуть до мене додзвонитись бо робобаба каже що мій номер “не існує”.
Телефоную в підтримку lifecell — мені кажуть:
“Ви вже не наш абонент, номер перенесено до іншого оператора ”.
Шок шоком . Я вже абонент іншого оператора… БЕЗ SIM-карти.
Знаходжу номер в підтримку Інтертелекому телефоную оператор Катерина підтверджує що я вже їх абонент і , що номер вже у них.
Питаю: чому не відправили SIM заздалегідь?
Відповідь:
“SIM відправляємо тільки ПІСЛЯ міграції та оплати тарифу + доставки”.
Тобто фактично я залишився: — без зв’язку
— без доступу до банкінгу
— без можливості приймати дзвінки
Опинився заручником власного номера, про що жодним чином не вказано на їх сайті .
І щоб отримати змушений був терміново оплатити тариф (150 грн) + доставку (65 грн), щоб швидше отримати SIM через Нову пошту, бо від Укрпошти відмовився одразу .

Ввечері побачив додаток iTPhone Дзвоню в підтримку питаюся чи поки немає фізичної карти можу свій номер прив'язати в додатку щоб ним користуватись хоч через Інтернет й Катерина сказала що так. Прив'язана мою 2 сімку до основної і я отримавши дзвінок зміг підтвердити мій номер який я переніс
Запитання: чому про це не повідомляють одразу?
Відповідь підтримки: “Тому що на той момент про це не питали ... Якось так...

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Grafit_UA, я по цьому питанню наче писав. Буду в НКЕК писати, бо не хочу оплачувати перший пакет.

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Моя історія переходу з номером — щоб інші не потрапили в таку ж ситуацію.
Близько трьох тижнів тому вирішив піти з lifecell (номер був перенесений туди з Kyivstar ще 5 років тому) до Intertelecom, бо тариф підняли на ~50%.
Подав заявку через Дія, обрав доставку SIM-карти поштою і дату перенесення — 29 квітня.
І от тут починається найцікавіше.
🔹 За весь час зі мною НІХТО не зв’язався: — ні lifecell, щоб спробувати втримати клієнта
— ні Інтертелеком, щоб пояснити, як усе у них відбувається.
🔹 Настає “день Х”, про який я навіть забув, бо жодних нагадувань не було.
І раптом люди починають писати в Viber, що не можуть до мене додзвонитись бо робобаба каже що мій номер “не існує”.
Телефоную в підтримку lifecell — мені кажуть:
“Ви вже не наш абонент, номер перенесено до іншого оператора ”.
Шок шоком . Я вже абонент іншого оператора… БЕЗ SIM-карти.
Знаходжу номер в підтримку Інтертелекому телефоную оператор Катерина підтверджує що я вже їх абонент і , що номер вже у них.
Питаю: чому не відправили SIM заздалегідь?
Відповідь:
“SIM відправляємо тільки ПІСЛЯ міграції та оплати тарифу + доставки”.
Тобто фактично я залишився: — без зв’язку
— без доступу до банкінгу
— без можливості приймати дзвінки
Опинився заручником власного номера, про що жодним чином не вказано на їх сайті .
І щоб отримати змушений був терміново оплатити тариф (150 грн) + доставку (65 грн), щоб швидше отримати SIM через Нову пошту, бо від Укрпошти відмовився одразу .

Ввечері побачив додаток iTPhone Дзвоню в підтримку питаюся чи поки немає фізичної карти можу свій номер прив'язати в додатку щоб ним користуватись хоч через Інтернет й Катерина сказала що так. Прив'язана мою 2 сімку до основної і я отримавши дзвінок зміг підтвердити мій номер який я переніс
Запитання: чому про це не повідомляють одразу?
Відповідь підтримки: “Тому що на той момент про це не питали ... Якось так...
Grafit_UA, я по цьому питанню наче писав. Буду в НКЕК писати, бо не хочу оплачувати перший пакет.
Це в них стандартна практика. Так і з моїм було, який я переносив (на щастя це був другий). Переносив з ТриМоб вручну)))))). Мазохіст vibe надсилати заяву в довільній формі на імя директора ІТ на електронну адресу одеського домену it.od.ua і чекати поки все провернуть.

Якщо хочете фокус, то шанси 50%, що навіть сім яка до вас приїде, не буде працювати. В мене 2 дні не працювала сім після перенесення. А якщо захочете піти від ІТ до Лайф, то фіг там. Зараз трепаю нерви і написав звернення у Лайф на перенесення бо ніяк не додзвониться та робобаба щоб натиснути 1 для підтвердження перенесення.

Зверху