Міряємося пробігом власного транспорту

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
.......додам що якщо машина тільки їздить по місту на малі дистанції, то зношується більше ніж по трасі на великі відстані.
Я та моя машина з Вами не погоджуються (80т.км, 18 років).
що за автівочка?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Місто
Львів
Це жесть! :)
Пригадую як у середині нульових кумпель щороку наїздив по 110-130ткм/рік.
Потім, продаючи того свого Форда Мондео з турбодизелем, його потенційні покупці відмовлялися вірити що на машині зі салону за чотири роки можна під 500 ткм наїздити, ще й без жодних ремонтів (їздив він виключно по ЄС).

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Ну вот я купил с салона и коллега купил.

Но у него каждые более-менее длинные выходные до 2022 была поездка к родителям в Херсонскую область. И за десять лет - 360 тыс. км пробег.

А у меня через четыре года после покупки - покупка второй машины, жене. И если я катался работа - дом - иногда куда-то рядом на выходных (~15000 в год) , то стал строго работа - дом (7-8 тыс. км/год. А у машины жены - остальные 7-8).

А война началась - пробеги вообще упали, за четыре года 10 тыс. . И вот за 12 лет - 80 тыс. км. пробег.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я не пригадую, чи на цьому форумі чи іншому розповідав - іхав якось болтом по Києву на Пежо 301, ну така типова київська паркова повозка. Дивлюсь на одометр - а там шось під 300 тисяч. Глянув в базу по номеру - трирічка. Розговорились з водієм - каже начальство сказало скоро пересадить його на новішу. А ці каже помиє, скрутить до 40-50 тисяч і продасть як "мамка дітей в школу возила три роки".

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Пример не мой, но реальный.
До работы что то в районе 6-7 км, отдых только за границей, дач нет, родственники в пределах города, в гости только на такси.
Где можно наездить больше 5 тыс. км за год.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
о работы что то в районе 6-7 км
Я при таких розкладах ходив бі пішки, нафіг та машина!
Статус обязывал, подчиненные на машинах, а начальник на маршрутке.
Плюс, не солить же деньги, если они есть.

Зверху