alibob, у мене в нього вставлений один добряче спрацьований елемент 18650 з ноутбучної батареї, виключно для "безшовності" перехідних процесів. А на вхід через діоди Шоттки приходить живлення від БЖ 5В 3А від старого планшету та з виходу повербанку на 30000 мАг.
В результаті 18650 завжди заряджений, в режимі живлення від БЖ повербанк автоматично вимикає вихід і заряджається від свого окремого блочка 18Вт QC 3.0.
Коли зникає 230в, повербанк автоматично вмикається на вихід, а перехідний процес близько 0.5с нівелюється елементом 18650.
У середньому з повербанку йде 5В 1.7А, підключені ONU з роутером. Через PD трігер вони споживають разом 6.2 Вт, тобто ККД цього Step-UP блочка складає десь під 75%.
За 7 годин сьогоднішнього відключення зранку повербанк розрядився зі 100 до 47%. Кілька днів тому тестував конструкцію протягом 10-ти годин, в кінці залишалося ще 20%.
В цілому я задоволений, головне що все без жодних втручань автоматично працює.
P.S. забув додати, щоб повербанк автоматично вмикав вихід при зникненні напруги на вході, мені довелося випаяти резистори 4.7к з ліній даних на землю у цьому УПСі.
З ними чомусь ніяк не бажав виходити з режиму сна.
Ще цікаво що на кількох PD трігерах на різних чіпах, що є у мене, повербанк веде себе по різному, на одному не виходить зі сна ані на A виходах, ані на С, на іншому на А не виходить,а на С так.