Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
kloloek, найдешевша пропозиція на ринку - безкоштовні Гігабайти від Водафону до якогось свята. Ще бувають в Київстарі персональні пропозиції усюди безлім на 90/180 днів за 1 грн на місяць (3Гб на добу на максимальій швидкості, після використання - шейп 0.8 Мегабіт до кінця доби). :)

Останнє редагування:

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Дзвонила київстарівська киця, запропонувала підключити Домашній інтернет за 50 грн/міс на цілий рік. Це дивно, адже я раніше був їхнім клієнтом, і ще у 2020 році просив залишити мені плату 60 грн/міс, але тоді вони сказали ні, треба платити 120, бо це дуже дешево. Відтоді ми й розійшлися. А могли б усі ці 5 років отримувати по 720 грн щорічно. От як буває!

Morino

Користувач
Місто
Львів

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro

Місто
Хмельницький
"Завершена"
Кто успєл, тот прісєл.

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Historiker, напевно сусіди безкоштовно роздають або ламанул пароль?
Так, сусідка дала мені пароль від, своєї мережі. Але і її пропозиція виявилася зайвою. Адже я вдруге вже сплатив Рік без абонплат від Водафону, а там у мене безліміт на месенджери та застосунки. Кожного місяця залишаються невикористаними тарифні гігабайти.

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
crocodile, crocodile, свинарильське запитання - а скільки коштує рба в перерахунку на місяць менше 50 грн?
Ні, минулого разу було 450 , але цього року вже 720 за рік. Але там ще і мобільний зв'язок - 800 хвилин на всіх, навіть на стаціонарні.

Зверху