Перемедон
Тиха украинская ночь,но..
дай краще лінк, де вказано критерії та методи.Хочеш підбірку для Android, macOS чи iOS — напиши, і я дам окремо.
Пис.Пис. сумнівну муйню краще пиши для себе в особисті.
дай краще лінк, де вказано критерії та методи.Хочеш підбірку для Android, macOS чи iOS — напиши, і я дам окремо.
так заодно і з опитування на головній сторінці видалітьБачу, там написано:
Це як приїжджайте на море на курорти краснодарського краю, аледеякі користувачі мають застереження щодо конфіденційності
! Деякі користувачі зазначають, що ви можете бути закатовані і вбиті.
На свій вибір цей висєр приберу просто
ну дак загугліть на сайті av test або virus bulletin є рейтинги, критерії та методи оцінки ефективності антивірусного програмного забезпечення.дай краще лінк, де вказано критерії та методи.Хочеш підбірку для Android, macOS чи iOS — напиши, і я дам окремо.
Пис.Пис. сумнівну муйню краще пиши для себе в особисті.
Якщо хочеться створювати новий обліковий запис кожні тридцять днів, то користуйтеся.навіщо купувати якщо є безліч гарних безкоштовних продуктів, той же bitdefender total security 30 днів просто створюєте новий аккаунт і користуєтеся.
symantec також там 30 денний тріал хіба ні?Якщо хочеться створювати новий обліковий запис кожні тридцять днів, то користуйтеся.навіщо купувати якщо є безліч гарних безкоштовних продуктів, той же bitdefender total security 30 днів просто створюєте новий аккаунт і користуєтеся.
Bitdefender Total Security не безкоштовний. І не варто називати його "безкоштовним".
Symantec Endpoint Protection клієнт безкоштовний.symantec також там 30 денний тріал хіба ні?
тоді ок, дякую.Symantec Endpoint Protection клієнт безкоштовний.symantec також там 30 денний тріал хіба ні?
Антивірі на це? навіщо?підбірку для Android, macOS чи iOS
колись врятував цей малий, там де інші відомі були безсилі. Китайський 360 Total Security разом з Defender взагалі пропустив цей вірус з мережі в систему.типу щось як malwarebytes?
Чисто теоретично, на Андроїд ще якийсь майнер може існувати, та й то дозвола руцями потрібно буде видати. От на iOS то справді цікаво. )))Антивірі на це? навіщо?![]()