Балансное зарядное устройство

medeo

Заблокирован
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Всем привет Каким вы пользуетесь? Я остановился на Icharger DX12. Буду использовать эпизодически для своих батарей телефонов и планшетов , ячеек своих powerbank, lifepo4 ячеек на своем ИБП, ячеек на аккумуляторном садовом и строит инструменте, сборке и перепаковке батарей для своего инструмента, также на аккумуляторах своих бензогенераторов.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Питання знавцям, чому це "балансний зарядний пристрій"? Що він балансує?

Це скорше універсальний ЗП з вимірюванням характеристик батареї. Як до нього підключати ось це?
своих батарей телефонов и планшетов

Якщо в лабораторію з ремонту і обслуговування АКБ, то ще доцільно. Звичайноми свиноредівцю - хіба похвалитися.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Якщо в лабораторію з ремонту і обслуговування АКБ
Або блогеру, що огляди знімає і заробляє на показах в Ютуб. Завжди дивлюсь на ті всі модні лабораторні БЖ, осцилографи, цифрові навантаження, модні тестери Фнірсі з аналізом протоколів і т.д., і дуже хочеться, але розумію, що нафіг не треба, якщо один раз знадобиться куму фейкове зарядне 100Вт за 5 доларів з Алі перевірити - цей прилад ніколи не окупиться. Брати варто те, що реально треба і допомагає заробляти гроші.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Піарщики на цей ЗП пишуть, що він для ентузіастів. Тобто скорше як хобі по тіпу аудіофілів. Батфілія?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

medeo

Заблокирован
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Какой выпендрёж? Чем? Зарядка стоит 300 долларов которые спишу в налоговой декларации Это же один два раза сходить в магазин. Я же объяснил для чего

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, і де я був не правий?))

medeo, попитай про таке краще на американських редфорумах, тут ніхто в булочну на таксі в магаз за 300 дол не ходють😂

Зверху