Безкоштовний роумінг в Європі вже скоро

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
в Іспанії буває від сили раз на рік на тиждень. Але регулярно її поповнюю, і трохи користую мобільний інет в словацьких та автсрійських мережах. Ще жодного разу Водафон-Іспанія мені ні смс не написав,
Повезло. Польські відразу на 85 день засипали...що ми за кожний чих тепер будемо злоті або гроши(суми в копійках) дописувати.
Post automatically merged:

Коли ж воно буде? Вже 3 роки обіцяють
Оце є упущені можливості гарно "доїти" українців яких майже 5 лямів в ЄС. І це можна сприймати як перевірку чи вірять вони у нашу справу щоб навіть у такому елементарному впустити нас в європейський простір дозволивши мільярдні збитки своїм. Говорити можна багато побачим як на практиці. Бачив що водафон продовжив клянчення про доступний роумінг чи як там та послуга називається у них до листопада 2025. :(

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
🇪🇺🇺🇦 Єврокомісія у п'ятницю отримала фінальне офіційне повідомлення від України про завершення всіх необхідних законодавчих процедур для приєднання до зони роумінгу ЄС, повідомив редактор "Радіо Свобода" з питань Європи Рікард Джозвяк.
Очікується, що незабаром подібне повідомлення надішле і Молдова. Обидві країни приєднаються до зони безроумінгового простору одночасно.
За словами Джозвяка, Україна та Молдова стануть частиною зони роумінгу ЄС з 1 січня 2026 року

Джерело

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
За словами Джозвяка, Україна та Молдова стануть частиною зони роумінгу ЄС з 1 січня 2026 року
Дуже радий, а якщо це станеться то ще й щасливий буду. Тепер ясно чого водафон до листопада домовленності підписав. Осінь буде буремна по тарифах з обох сторін що домовляються, але нахом'ячим щось таки.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
А чого не вистачає(ло) всі ці роки? За 4-5 євро АП по Укр. оператору можна цілком нормально користуватись всіма благами. Питання в тому, що без номеру країни перебування все одно не обійтись, як не крути!

От в мене родина там. На Кс, за 150 грн/міс мали 15 гіг і 1200 хіилин. Потім стало 200 грн, але в цілому ж ок?!

Bulbulator

Заблокований
Місто
Днепр
А чого не вистачає(ло) всі ці роки? За 4-5 євро АП по Укр. оператору можна цілком нормально користуватись всіма благами.

Да, это скорее облегчит жизнь для тех, кто с европейским номером приезжает в Украину: им теперь не нужно покупать украинские симки для мобильного интернета

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Дуже радий, а якщо це станеться то ще й щасливий буду. Тепер ясно чого водафон до листопада домовленності підписав. Осінь буде буремна по тарифах з обох сторін що домовляються, але нахом'ячим щось таки.
Так працює досі німецький vodafone в роумінгу в Україні безкоштовно. (дзвінки,смс інтернет)

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Питання в тому, що без номеру країни перебування все одно не обійтись, як не крути!
Коли живеш у країні постійно - може. Але для короткострокових подорожей, освiти, робочих поїздок, конференцій номер країни перебування зовсім не потрібний.

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
За словами чи насправді? Схоже знов на порожню бла-бла-бла. Ставлю на те, що у січні нічого не зміниться.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Для короткострокових поїздок переліченого мною більше ніж))

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Питання в тому, що без номеру країни перебування все одно не обійтись, як не крути!
Тяну фінансово всі номери, країн яких мені треба. *Український номер також. Тому радо економлю на зв'язку коли можна. Роумінг замінить "дрочер$тво" з економією.надіюсь що з 1.2026 уже потужно і назавжди.
Навіть не уявляю як деякі європейські скупі оператори таке морально приймуть

Зверху