Коли ж воно буде? Вже 3 роки обіцяютьвсе буде точно так як в ойропе
Коли ж воно буде? Вже 3 роки обіцяютьвсе буде точно так як в ойропе
Повезло. Польські відразу на 85 день засипали...що ми за кожний чих тепер будемо злоті або гроши(суми в копійках) дописувати.в Іспанії буває від сили раз на рік на тиждень. Але регулярно її поповнюю, і трохи користую мобільний інет в словацьких та автсрійських мережах. Ще жодного разу Водафон-Іспанія мені ні смс не написав,
Оце є упущені можливості гарно "доїти" українців яких майже 5 лямів в ЄС. І це можна сприймати як перевірку чи вірять вони у нашу справу щоб навіть у такому елементарному впустити нас в європейський простір дозволивши мільярдні збитки своїм. Говорити можна багато побачим як на практиці. Бачив що водафон продовжив клянчення про доступний роумінг чи як там та послуга називається у них до листопада 2025.Коли ж воно буде? Вже 3 роки обіцяють
Дуже радий, а якщо це станеться то ще й щасливий буду. Тепер ясно чого водафон до листопада домовленності підписав. Осінь буде буремна по тарифах з обох сторін що домовляються, але нахом'ячим щось таки.За словами Джозвяка, Україна та Молдова стануть частиною зони роумінгу ЄС з 1 січня 2026 року
А чого не вистачає(ло) всі ці роки? За 4-5 євро АП по Укр. оператору можна цілком нормально користуватись всіма благами.
Так працює досі німецький vodafone в роумінгу в Україні безкоштовно. (дзвінки,смс інтернет)Дуже радий, а якщо це станеться то ще й щасливий буду. Тепер ясно чого водафон до листопада домовленності підписав. Осінь буде буремна по тарифах з обох сторін що домовляються, але нахом'ячим щось таки.За словами Джозвяка, Україна та Молдова стануть частиною зони роумінгу ЄС з 1 січня 2026 року
Коли живеш у країні постійно - може. Але для короткострокових подорожей, освiти, робочих поїздок, конференцій номер країни перебування зовсім не потрібний.Питання в тому, що без номеру країни перебування все одно не обійтись, як не крути!
За словами чи насправді? Схоже знов на порожню бла-бла-бла. Ставлю на те, що у січні нічого не зміниться.За словами Джозвяка, Україна та Молдова стануть частиною зони роумінгу ЄС з 1 січня 2026 року
Тяну фінансово всі номери, країн яких мені треба. *Український номер також. Тому радо економлю на зв'язку коли можна. Роумінг замінить "дрочер$тво" з економією.надіюсь що з 1.2026 уже потужно і назавжди.Питання в тому, що без номеру країни перебування все одно не обійтись, як не крути!