Безкоштовний смартфон для вакцинованих українців віком від 60 років

  • Автор теми Stiv
  • Дата створення
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Федоров пише.

Держава у смартфоні — для всіх! Переваги цифрової держави мають бути доступні всім, незалежно від віку. Незабаром усі громадяни України, старші 60 років, отримають від держави безкоштовний, якісний, сучасний, швидкий смартфон і пільговий тариф.
 
Реєстрація
29.03.18
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Тут вже бізнесмени починають пояснювати, що не треба працювати по приколу...

Нехай йдуть на ТРЙ літери зі своїми ідеями в стилі "дати 60+ річним грошей на купівлю смартфонів". По-перше, підвищаться ціни на смартфони. По-друге, така ТРЙЇТА вже справлялась на болісну голову матерів, де замість боксів новонародженим із заздалегіть купленими гуртом товарами давали гроші, за які потрібно було витрачати час на купівлю в 2-3 рази меншого обсягу товарів.
За результатами опитувань експертів, вважаємо набагато логічнішим, раціональнішим, економнішим, а також таким, що не викликатиме підозри у корупції осіб, причетних до реалізації Програми, варіант із виділенням громадянам віком від 60 років коштів для придбання смартфону та/або оплати послуг зв’язку.
І так погано, й так кепсько. Можливо, що смартфон не потрібний, або може людина сама хоче докласти ще 1000 грн. й купити щось краще? Приміром, видали же 1000 грн. нв вакцинацію і дозволили купувати не тільки книги про великих українських зеполітиків в умовній зекнигарні, а навіть й спортом заохотили. Свобода вибору в отриманні способу заохочення має бути - це простіше реалізувати: може планшет купити або ноутбук? Чи передплату на інтертнет+зв'язок+тебе? Не задумувалися про це?
 

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Реєстрація
12.06.17
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 13, Pixel 4xl
У нас в проєкті було купа молодих людей, які прийшли працювати до місцевого самоврядування. Власне, вони й дравлять процеси змін, активно відгукуються на різні програми, через які громади можуть отримати бонуси та можливості.
ти не ходи "вокруг да около", питаю в лоба - скільки? Скільки бюджет? Я ще раз повторюся: Одещина отримала карт-бланш фінансовий та управлінський на ці зміни і цей приклад ти зараз намагаєшся масштабувати на всю Україну. Пані Гайдар приїхала не безкоштовно працювати, так?
Скільки чого? Бюджет чого?..
бюджет на відкриття та утрамання ЦНАПУ у
Красносільській ОТГ Одещини
Ти знаєш, є такий момент в житті травоїдних, що трапляється таке, що вони іноді можуть їсти одне одного - канібалізм, тому що слабкість та наївність провокує на це дійство, не кажучи про хижих ворогів. Я до того, непотрібно включати антикнедлика і робити вигляд, що ти не розумієш суті питання, будь ласка!
 
Реєстрація
01.04.18
Місто
Киев
може планшет купити або ноутбук? Чи передплату на інтертнет+зв'язок+тебе? Не задумувалися про це?
За 4000-5000 грн із ПДВ? Ах, хоча ось це непомітив:
може людина сама хоче докласти ще 1000 грн. й купити щось краще?
Ось тепер інша справа - За 5,5К Планшет Samsung Galaxy Tab A7 Lite LTE 32GB. Дійсно не задумувався і бачу, що користі бабусі може бути більше від планшету.
Ось тільки NFC в ньому немає і оплачувати з банківської картки не вийде + планшети можна буде перепродавати на вторинному ринку, незважаючи на блоки операторів, адже телефонний дзвінок в них не обов'язковий для користування більшості функцій. Ну го петицію писати за альтернативну програму єПланшет :)
 

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa
По-перше, підвищаться ціни на смартфони
Не згоден. Навпаки - ціни впадуть, бо дїти та онуки свої старі смарти замість віддавати бабусям/дідусям будут продавати на olx, продати б/в стане важче. Та й ринок нових бюджетних смартів зазнає впливу, бо в літніх людей з`являться безкоштовні смарти.
 
Реєстрація
01.04.18
Місто
Киев
Навпаки - ціни впадуть, бо дїти та онуки свої старі смарти замість віддавати бабусям/дідусям будут продавати на olx, продати б/в стане важче.
Хто взагалі купляє бв смартфони на олх? Та й жодна бабуся не буде часто міняти телефон навіть безкоштовно.
По-перше, підвищаться ціни на смартфони
Та й ринок нових бюджетних смартів зазнає впливу, бо в літніх людей з`являться безкоштовні смарти.
Ще й як зазнає. Коли в 7млн людей з`являться 4К витратити лишень на смартфон, то ще й як зміниться. Я вже сказав як.
 
Останнє редагування:

rtl

Заблокирован
Реєстрація
04.04.13
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Навпаки - ціни впадуть, бо дїти та онуки свої старі смарти замість віддавати бабусям/дідусям будут продавати на olx, продати б/в стане важче.
Хто взагалі купляє бв смартфони на олх?
А вот тут поподробнее, а где покупать б/у смартфоны ,а то мне надо пару штук.
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
а где покупать б/у смартфоны
Лично я беру у проверенных "барыг" с Кардач.)) Да, будет дороже, чем "низ" по ОЛХ, но без рисков, что подсунут фуфло, проверяй хоть неделю, если что, то можно вернуть или порешать все вопросы.
 
Реєстрація
01.04.18
Місто
Киев
А вот тут поподробнее, а где покупать б/у смартфоны ,а то мне надо пару штук.
Я більше таким не займаюсь і вже давно. Якщо треба собі телефон - купляю новий. БВ - хіба що як донор для модульного ремонту. Це пішло пвсля того як купив два погані кнопкофони підряд. Або у знайомих, або ніде в Україні бо навіть з американьського ібею шансів нормальне купити набагато більше ніж на олх.
 
Зверху