Свавілля Київстар

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
треба ще поповнити на 1 копійку додатково

интересно бы узнать каким образом?
можно в лс
Очень просто! Если АП по тарифу, скажем, 35 грн - пополняешь на 35.01. Таким образом получаешь оплаченных 29 дней вместо 28.

Місто
Бровари

можно в лс
Очень просто! Если АП по тарифу, скажем, 35 грн - пополняешь на 35.01. Таким образом получаешь оплаченных 29 дней вместо 28.
Це ж інше. @yahoo писав про окреме поповнення мін на 1 коп. після поповнення розміру ап, тільки не пояснив чому й навіщо...

Про ці 99.9999 всі вже чули і читали, але не всі ведуться...

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro

можно в лс
Це ж інше. @yahoo писав про окреме поповнення мін на 1 коп. після поповнення розміру ап, тільки не пояснив чому й навіщо...

Про ці 99.9999 всі вже чули і читали, але не всі ведуться...
WAT? Какой контекст? О чем речь? Давай прямую цитату :)

• Like
Реакції: ed4t

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Ахтунг! Эти умдаки сменили приоритет расхода пакетов на внешку.
"КС онлайн 2019" сейчас пакет минут на внешку расходуется впереди суточных 10мин.
Позавчера еще на "онлайне без меж", при тех же исходных данных, всё было наоборот.

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Ахтунг! Эти умдаки сменили приоритет расхода пакетов на внешку.
"КС онлайн 2019" сейчас пакет минут на внешку расходуется впереди суточных 10мин.
Так и раньше было. Я в марте 2019 заказал как-то за 10 грн. 30 минут - так ежедневные 10 минут не раходовались, пока не закончились доп. минуты.

drmz

Місто
Гуляйполе
Так и раньше было. Я в марте 2019 заказал как-то за 10 грн. 30 минут - так ежедневные 10 минут не раходовались, пока не закончились доп. минуты.
Хм:unsure:, надо изучить, что это за "онлайн без меж" и что с выпиской.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Не читав цю тему, але напевно я не одинокий: поповнив вчора рахунок на 64₴. Абонплата 55₴ мала списатись вночі. Замість цього (дивлюсь в МКС) було знято сьогодні в 11:19 10₴ денної абонплати (при цьому був вхідний дзвінок і там пише, що залишок в 11:18 був 64₴). Відповідно на рахунку 54₴ і не вистачає на абонку. Оператор пише "На даний момент спостерігаються труднощі зі списанням оплати пакета послуг за умовами Вашого тарифу. Інженери вже займаються вирішенням цієї проблеми. Вибачте за тимчасові незручності. За фактом усунення Вам надійде смс."
Схоже на блаблабла... Як "вирішення" пропонує поповнити на 1₴ і замовити пакет самостійно. А мені більше цікаво - розраховувати на те, що повернуть до завтра 10₴ нема сенсу? Ну типу, щоб вночі знялась абонка сама. Я так розумію якщо залишити все як є, то вони просто далі будуть кожного дня знімати по 10₴. Хороший стартап...
Сьогодні повернули 10₴. Майже тиждень їм "знадобився". Але цікаво чи повернули б, якби не було ніяких звернень. Щось є сумніви.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

drmz

Місто
Гуляйполе
Новые политики комариного нагибалова:
при исчерпанном траффике и ноле на счету пополняешься после полуночи в расчете 28дневной АП, а тебе списывает суточный пакет интернета, который в выписке значится вчерашним днем. Якобы эти умдаки по щедрости душевной выделили 142КБ в кредит вчера, а денег взяли как только получили.
Конечно же на АП уже не хватает.

Місто
Бровари
drmz, ну я ж писав вже про яхусхему, і попередні дописи теж були що заборгованість за інтернетом кс переносить на наступну добу. І списує з наступного пакету, з копійки 😉
Подай скаргу, за регламентом ти все правильно зробив

• Like
Реакції: drmz

drmz

Місто
Гуляйполе
idea, вчерашнюю копийчыну я еще бы понял, ну как понял, ну напрягся и понял бы.
Но сегодняшнюю оплату, после полуночи, крысить вчерашним днем это вообще ни в какие берега.:vglaz:

Місто
Бровари
drmz, накатай ще скаргу на них до НКРЗІ і державної агенції захисту прав споживачів зі скрінами умов тарифу, списання ап та фвктичного списання.
Бо поки їх не прижати, то так і будуть бідкатись, що нема грошей на податки, все Лайф з'їв.
І там треба окремо зазначити що черговість списання квазімісячної ап має бути першочерговою, за умови наявності коштів.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Чи є універсальне рішення проти описаної проблеми зі зняттям денної абонки замість 28-денної? Не використовувати трафік до нуля, плюс роз'єднувати інтернет-сесію та переключатись в 2g/3g перед 0:00 до тієї доби, в яку має знятись абонплата, буде достатньо?
В кінці зими друг розказував, що з ним таке було, і я навіть не зовсім вірив: схилявся до думки, що то він накосячив)) тоді він був подзвонив на 466 до опратора, і там його без проблем переконали, що перед зняттям абонплати на рахунку має бути сума, на 10 грн більша за суму абонплати на 28 днів, і, мовляв, треба було уважно читати поперелжувальну смску, де вказано рекомендовану суму на рахунку🤣 Невдовзі я порадив йому Лайфселл ІЖ, він користується, якістю задоволений, а синім вже давненько нічого не платив))

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Чи є універсальне рішення проти описаної проблеми зі зняттям денної абонки замість 28-денної? Не використовувати трафік до нуля, плюс роз'єднувати інтернет-сесію та переключатись в 2g/3g перед 0:00 до тієї доби, в яку має знятись абонплата, буде достатньо?
В мене - достатньо не використовувати трафік до нуля. Більше нічого не роблю. Завжди місячна абонка знімається коректно.

Зверху