exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Добре....тоді ці імбіцили.. 90% з них не зможуть звідти тарабанити і наярювати до зовнішнього світу..наприклад до мене...дуриків закрити...взагалі в них телефони там повідбирати і не пускати в світову мережу. Чебурашканет як всесоюзная локалка. Хоть би прийняли...

Kara

Свой, тутэйшы
Місто
Луганськ
Телефон
Pixel 8a, iPhone12 mini
Дальше последует просьба блокировать мессенджеры в целом, чтобы вернуть спрос на СМСки. А еще блокировать электронну почту, чтобы народ вспомнил про ММСки

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
exdvag, а ти не думав про те, що люди не зможуть зв'язатися з рідними хто залишився в окупації?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Kara, в них же є політично правильний месенджер, куди і будуть всіх переводити. З осені вже школярів разом з вчителями та батьками почнуть. Подивимося, в кого блату більше, у ВК чи у мобільщиків.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
що люди не зможуть зв'язатися з рідними хто залишився в окупації
Я не бачив жодної живої душі, а я знаю тисячі людей і серед них є ті хто визнає що в них родичі там...так от ...і серед тих хто там, і серед їхніх родичів інколи вимушено, а інколи і ні бо "по симпатіями русскій мір" втихаря на умі і у родичів їхніх поза ТОТ, всі у вконтакті.... Тому за них не варто хвилюватись... Його, вконтакті, міряни серед світу, який нам співчуває ніде крім України для них не блокували. А ми не панькались і правильно зробили

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
вконтакті, міряни серед світу, який нам співчуває ніде крім України для них не блокували
Пам'ятаю, що в країнах Балтії (можливо, не в усіх) разом з говнокласниками заблокували. Ще десь вк блокували за порушення авторських прав.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
exdvag, причому тут вконтакті? я написав за блокування месенджерів. чи ти пропонуєш всім швиденько реєструватися вконтакті, щоб спілкуватися з родичами на ТОТ? :dash1:

Зверху