Бонусна програма "djuice discount"

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
З програмою «djuice discount» у місцях відпочинку та магазинах на тебе чекають знижки.

Опинившись у магазині або місці відпочинку, зверни увагу, чи розміщений там спеціальний постер програми «djuice discount». На постері буде вказано код цієї торгової точки. Відправ зі свого мобільного USSD-запит *155*XXXX#, де XXXX – код торгової точки.

У відповідь тобі надійде SMS із текстом, що підтверджує можливість отримання знижки у цьому місці. Покажи свій мобільний із повідомленням працівнику торгової точки та скористайся знижкою!

Програма «djuice discount» діє для всіх абонентів djuice і триває з 10 червня 2009 року по 31 травня 2010 року включно.

Обери свою знижку з переліку магазинів та місць відпочинку! Перелік постійно розширюється.

Джерело: оф. сайт

Den.I.Am

Travel junkie
Місто
HRK / LTN
Телефон
iPhone 15 Pro Max
В Харькове в программе участвуют Кинопалац, Села и Алло

Місто
judjfvjfd
Информация о размере скидки приведена на официальном сайте. Например, Кинопалац - 20%, Алло - 10%, SELA - 7%.

Місто
Файне місто Тернопіль
Телефон
Nokia 5800&Lenovo S660
В мене колись була підключена акція (Екстра Кард *155#) Тоді вона мала термін дії і закінчилась. А тепе я так поняв по новому запустили? В нашомі місті я бачив пару точок з наклейками про знижку Екстра Кард від 5-10%.
Немогли зробити на постійній основі, тоді була умова стаж і витрати на звязок, точно непамятаю.

Місто
Харьков
Телефон
SE P1i, W 880i, 1110, D 880
Обери свою знижку з переліку магазинів та місць відпочинку!
Тут несколько вопросов...размер скидки зависит от стажа, затрат на номер т.д и т.п,
или я могу зайти в
и получить скидку
на телефон, показав СМС?:confused:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
sheva307,
Читай внимательнее, в Алло скидка не на телефоны, а на акссесуары

Місто
Харьков
Телефон
SE P1i, W 880i, 1110, D 880
Извиняюсь, просто на оф. сайт не заходил.

Зверху