Було б бажання - 3Моб можна дуже гарно розкрутити і зробити досить відомим брендом. Дуже вірю, що доля Інтера омине. Чомусь всі оператори послугами яких користувався, закінчувалися
Казки... Де ви візьмете інвестиції? Приміром, чи готові будете платити 10 евро на місяць?Було б бажання - 3Моб можна дуже гарно розкрутити і зробити досить відомим брендом. Дуже вірю, що доля Інтера омине. Чомусь всі оператори послугами яких користувався, закінчувалися
Чомусь життя, яким я користуюсь, колись закінчується... Не буде нічого з того 3моб, воно вже не оператор фактично.Чомусь всі оператори послугами яких користувався, закінчувалися
Тут скорее вопрос кому нужна та «кора»Укртелеком где-то найдет б/у-шную "кору" под 4g ? В инвестиции в новое железо не верю. "Несколько" компаний, так понимаю - Тримоб, Лайка и ВФ ?
Навіщо йому шукати? Головне завдання олігархічного бізнесу - надувати щоки.Укртелеком где-то найдет б/у-шную "кору" под 4g ?
Нехай вам казки. Я клієнт. Питання інвестицій мене немає хвилювати. Я ніколи не користувався мобільним зв’язком в Україні «на шару». Не перший та одним із перших, став клієнтом Утел, завжди був контракт. Коли більшість «кидали бомжа» та спілкувалися по 3 сек., коли Лайф круглий рік давав безлім всередині мережі без всяких поповнень, я чемно сплачував на той час достатньо не маленьку абонплату. Тому відповідаючи на ваше питання про 10 євро, моя відповідь - так.Казки... Де ви візьмете інвестиції? Приміром, чи готові будете платити 10 евро на місяць?
Такіх як ви меньшість на форумі. Більшість хоче платити меньше. А взагалі тримобу потрібен 4g. Інакше 091 може стати vodafone.Нехай вам казки. Я клієнт. Питання інвестицій мене немає хвилювати. Я ніколи не користувався мобільним зв’язком в Україні «на шару». Не перший та одним із перших, став клієнтом Утел, завжди був контракт. Коли більшість «кидали бомжа» та спілкувалися по 3 сек., коли Лайф круглий рік давав безлім всередині мережі без всяких поповнень, я чемно сплачував на той час достатньо не маленьку абонплату. Тому відповідаючи на ваше питання про 10 євро, моя відповідь - так.Казки... Де ви візьмете інвестиції? Приміром, чи готові будете платити 10 евро на місяць?
Розумію, що ви хочете цим сказати. Просто я ніяк не тямлю коли більшість (не про тутешніх мова) нічогісінько платити не хоче за оприділений сервіс/пакет послуг (мобільний зв’язком в нашому випадку) але хоче все й одразу і ще чомусь дивується. Наші оператори як на мене, роками не вилазять з кредитів. Нові кредити на нові технології і кредити на кредити. ARPU в Україні ніяк не відповідає навіть тому стану телекому, що сьогодні маємо. І одразу стосовно своїх слів - я не захищаю операторів. Більшість пересічних українців «люблять» тарифами в три шкури. Я наразі закордоном але мій Утел-3Моб_овський контракт і надалі продовжує приносити компанії каплю в морі. Якщо 3Моб зникне, не знаю куди йти.Такіх як ви меньшість на форумі. Більшість хоче платити меньше. А взагалі тримобу потрібен 4g. Інакше 091 може стати vodafone.
Микола Янович, Ви б хіба пацукавілісь, як прівільно те слово пишетьсяРозумію, що ви хочете цим сказати. Просто я ніяк не тямлю коли більшість (не про тутешніх мова) нічогісінько платити не хоче за оприділений сервіс/пакет послуг (мобільний зв’язком в нашому випадку) але хоче все й одразу і ще чомусь дивується. Наші оператори як на мене, роками не вилазять з кредитів. Нові кредити на нові технології і кредити на кредити. ARPU в Україні ніяк не відповідає навіть тому стану телекому, що сьогодні маємо. І одразу стосовно своїх слів - я не захищаю операторів. Більшість пересічних українців «люблять» тарифами в три шкури. Я наразі закордоном але мій Утел-3Моб_овський контракт і надалі продовжує приносити компанії каплю в морі. Якщо 3Моб зникне, не знаю куди йти.Такіх як ви меньшість на форумі. Більшість хоче платити меньше. А взагалі тримобу потрібен 4g. Інакше 091 може стати vodafone.
Сердечно дякую, вам, пане філолог.Микола Янович, Ви б хіба пацукавілісь, як прівільно те слово пишетьсяРозумію, що ви хочете цим сказати. Просто я ніяк не тямлю коли більшість (не про тутешніх мова) нічогісінько платити не хоче за оприділений сервіс/пакет послуг (мобільний зв’язком в нашому випадку) але хоче все й одразу і ще чомусь дивується. Наші оператори як на мене, роками не вилазять з кредитів. Нові кредити на нові технології і кредити на кредити. ARPU в Україні ніяк не відповідає навіть тому стану телекому, що сьогодні маємо. І одразу стосовно своїх слів - я не захищаю операторів. Більшість пересічних українців «люблять» тарифами в три шкури. Я наразі закордоном але мій Утел-3Моб_овський контракт і надалі продовжує приносити компанії каплю в морі. Якщо 3Моб зникне, не знаю куди йти.Такіх як ви меньшість на форумі. Більшість хоче платити меньше. А взагалі тримобу потрібен 4g. Інакше 091 може стати vodafone.
Не "оприділений", а "визначений". Або російське слово определённый. Ну або вже англійське determined....
Есть один нюанс, почему так происходит. Смотрите, до 2014 года мобильная связь имела такое понятие, как демпинг.Розумію, що ви хочете цим сказати. Просто я ніяк не тямлю коли більшість (не про тутешніх мова) нічогісінько платити не хоче за оприділений сервіс/пакет послуг (мобільний зв’язком в нашому випадку) але хоче все й одразу і ще чомусь дивується. Наші оператори як на мене, роками не вилазять з кредитів. Нові кредити на нові технології і кредити на кредити. ARPU в Україні ніяк не відповідає навіть тому стану телекому, що сьогодні маємо. І одразу стосовно своїх слів - я не захищаю операторів. Більшість пересічних українців «люблять» тарифами в три шкури. Я наразі закордоном але мій Утел-3Моб_овський контракт і надалі продовжує приносити компанії каплю в морі. Якщо 3Моб зникне, не знаю куди йти.Такіх як ви меньшість на форумі. Більшість хоче платити меньше. А взагалі тримобу потрібен 4g. Інакше 091 може стати vodafone.