Валютний ринок: курси валют (продаж, купівля, обмін)

User_5

Заблокований
Місто
Украина

☝️ Онлайн-покупка валюты в банках | Курси валют для online-операцій

Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Єдина гарантія - робота обмінника протягом 10 років.
Обмінник реальний
НБУ кричить криком - "Ми їх не знаємо, ліцензії навіть на валютобмін у них немає!"
ЄДР показує що фірми зареєстровані в 2025році, основний КВЕД "Клас 66.11 Управління фінансовими ринками"

Цікаво - ну що саме може піти не так, якщо віддати їм гроші на депозит?:rolleyes:

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Denver
Телефон
S23
ЄДР показує що фірми зареєстровані в 2025році,
Я не знаю, коли і де що там зареєстровано, але обміннику вже більше 5 років точно. І так, я нікого ні на що не агітую!
Діяльність не зовсім законна, мабуть втратили якісь гарантії (ДБР vs СБУ) і якщо будуть маскі шоу, то оборотні кошти будуть зайомні та капітал засновників не постраждає.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
15.03.2025 10-35 м. Запоріжжя, пр. ХХХХХ, ХХ, поліцаї "хлопають" обмінний пункт "Х-CHANGE" - обмін валюти без ліцензії ст.162.
Документи в обмінному пункті із фотошопа, а в суді нібито касир показує "довідку ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ІКС ЧЕНДЖ» (ЄДРПОУ ХХХХХХ ) від 11.04.2025 про те, що 15.03.2025 ОСОБА_1 проходила стажування та співбесіду у цьому ТОВ за адресою: м. Запоріжжя, ХХХХХ, ХХ,, за результатами яких з нею не було укладено трудовий договір.", тому суд не зміг однозначно ідентифікувати хто ж саме, або від чого імені проводилася операція купівлі валюти, тому валюту просто конфіскували, нікого не штрафували, а пункт працює далі... :)
"Крім того, до матеріалів справи не долучено належних доказів того, що в обмінному пункті з назвою Х-CHANGE знаходилися документи на право здійснення операцій з обміну валют саме ТОВ «Фінансова компанія «Ультра Профіт Фінанс», інформація про яке у державних реєстрах відсутня.

При цьому, суддя не вважає належними доказами долучені до матеріалів справи фотокартки із зображенням обмінного пункту з назвою Х-CHANGE, а також фотокартки документів на право здійснення операцій з обміну валют ТОВ «Фінансова компанія «Ультра Профіт Фінанс», оскільки на цих фотокартках зображено лише зовнішній вигляд приміщення обмінного пункту з відповідною вивіскою, а документи зображені без відображення місця їх розміщення у відповідному приміщенні. Крім того, на вказаних фотокартках не зафіксовано ні робоче місце касира, ні особу, яка перебувала на цьому робочому місці.

У тойже час,суд враховує,що відповіднодо довідки ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ІКС ЧЕНДЖ» (ЄДРПОУ XXXXXXX) від 11.04.2025, 15.03.2025 ОСОБА_1 проходила стажування та співбесіду саме у цьому ТОВ за адресою: м. Запоріжжя, пр. ХХХХХХХ, ХХ, за результатами яких з нею не було укладено трудовий договір.

Наведені обставини породжують у судді сумніви щодо того, чи дійсно обмін валюти 15.03.2025, про який зазначено у протоколі про адміністративне правопорушення серії ВАВ №004942 від 15.03.2025, було проведено касиром від імені та в інтересах неіснуючого ТОВ «Фінансова компанія «Ультра Профіт Фінанс», чи він, можливо, проводився від імені та в інтересах ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ІКС ЧЕНДЖ»."
Цікаво - ну що саме може піти не так, якщо віддати цім хлопцям гроші на депозит? :rolleyes:

• Like
Реакції: fnm

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Чув, наче у деяких криптобірж (середньої популярності) є подібні відсотки (понад 10% річних у валюті). Звісно, криптобіржи також можуть зі скамитися, але в них хоч якась репутація є, ім"я власників та бренд

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Чув, наче у деяких криптобірж (середньої популярності) є подібні відсотки (понад 10% річних у валюті). Звісно, криптобіржи також можуть зі скамитися, але в них хоч якась репутація є, ім"я власників та бренд
По-перше, будь яка порядна біржа прагне проходити незалежні аудити і підтверджувати наявність 100% заявлених авуарів. По друге, на чому заробляє біржа зрозуміло одразу - на позиках. А в них ти або програєш, або виграєш, але відсотки за користування позикою все одно платиш. І там такі відсотки, що віддати 10% річних у валюті не складає взагалі жодної проблеми, дають і більше, коли на ринку стріляє вгору. А на чому заробляє навіть ТОВка "10 років на ринку" ясно не одразу, бо наявність обмінників не гарантує, що вони працюють в прибуток.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
НБУ зазнає тиску з боку Міжнародного валютного фонду щодо девальвації гривні.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на власні джерела.

МВФ наголошує на перевагах контрольованої девальвації гривні як заходу, що може допомогти зміцнити напружену фінансову ситуацію в Україні шляхом збільшення бюджетних доходів, номінованих у національній валюті.

У НБУ чинять опір такому кроку, посилаючись на ризики для інфляції та громадської думки, повідомили ці особи на умовах анонімності, оскільки переговори відбуваються за закритими дверима.

Україна отримала більшу частину з 15,6 млрд доларів за програмою МВФ, про яку домовилися в 2023 році, і зараз сторони ведуть переговори про новий пакет, який може скласти 8 млрд доларів.

Директор-розпорядник Крісталіна Георгієва планує відвідати Київ, щоб продемонструвати підтримку, підкріпивши амбіції України щодо отримання додаткового фінансування.

Девальвація може призвести до зростання номінальних доходів бюджету, оскільки експортні контракти номіновані в іноземній валюті. Однак прогнозовані вигоди є обмеженими, оскільки бюджет України значною мірою залежить від прямої міжнародної допомоги, а девальвація може також спровокувати інфляцію, яка може знищити фіскальний запас міцності.

Зверху