Вбудована звукова на що вона спроможна

Реєстрація
02.11.15
Місто
Херсон
Маю таке питання, всі кажуть що в комжному ноутбуці є своя внутрішня звукова карточка, але як взнати на що вона спроможна, де ці характеристики можно взнати?
Мені це потрібно для вибору чудових навушників, коли береш 40 омні вуха, пишуть що бльш розкривються с зовнішньої звуковою картою. Тоді питання на що тоді спроможна наприклад в моєму ноуті сказано що
Realtek ALC3271-CG with Waves MaxxAudio Pro
Як взнати чи напрягається цей контроллер при таких вушах чи вухам всеодно не вистачає моєї звукової. Просто технічні характеристики чомусь ніде не можу знайти?
 

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
+
Після того, як дружина подарувала круті навушники, придбав собі ще fulla shiit ( це рекомендація по ціні-якості якщо шо) і відчув що ті задроти мають на увазі, кажучи що навушники "розкрились", хоч і маю безнадійно відтоптані ведмедями вуха.
Не пам'ятаю що в мене за звуковуха, але ноут ігровий, щось краще середнього.
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Навіть вуха (звісно, не самі дешеві) із власним ЦАП (підключення по USB) часто видають кращий звук, ніж по 3.5 із вбудованої, тому всім раджу саме таке брати.
Post automatically merged:

оптичним кабелем?
Навіщо? Там USB
 
Реєстрація
02.11.15
Місто
Херсон
Все ж таки дивно, ноут коштує 100000грн наприклад а вбудована звукова.... яка непонятно на що спроможна..
 

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Якщо на ноуті не пише чарівні буковки типу Bang Olufsen чи Harman Cardon, якісний звук звідтам навряд буде виходити. І для того не треба купляти ноут за кілобакси, навіть старі (б/у) HP Elitebook за $150+ мають класний звук.
 
Реєстрація
02.11.15
Місто
Херсон
ну в мене dell xps серія просто купив вуха, вставив осббливо не сподобались а полазив знайшов фірмену MaxxaudioPro и вистави там налашутавння на максисмум високі частоти й чтрішки басу , й вони просто розцвіли я маю на увазі вуха...
 
Останнє редагування:
Зверху