Вибори

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Розрив між опозиційною партією "Тиса" та партією чинного прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана "Фідес" напередодні парламентських виборів продовжує зростати.
Про це свідчить останнє опитування, яке було проведене Дослідницьким центром 21, передає Telex, пише "Європейська правда".
Згідно з опитуванням, проведеним з 23 по 28 березня 2026 року серед 1 500 респондентів, розрив на користь "Тиси" збільшився до 16 процентних пунктів серед тих, хто, ймовірно, проголосує, і до 19 процентних пунктів серед тих, хто точно проголосує, з розподілом голосів 56 до 37.
Серед загального населення дослідники зафіксували різницю у 12 процентних пунктів, що означає, що "Тиса" може мати приблизно на 900 тисяч більше виборців у країні, ніж "Фідес".

За даними дослідницького центру, завдяки активній кампанії три тижні тому розрив між двома основними партіями серед виборців становив 10 процентних пунктів, а серед тих, хто точно піде голосувати – 14 процентних пунктів.

Відтак дослідження свідчить, що з січня опозиційна партія на чолі із Петером Мадяром зуміла залучити нових виборців.

Нагадаємо, днями мер угорського міста Батоньтереньє Іштван Орос заявив про вихід з Християнсько-демократичної народної партії (KDNP), що входить в урядову коаліцію, та закликав підтримати на кандидата від опозиційної партії "Тиса".
Залишилося 10 днів та 8 годин за які Орбан бажає переломити тренди..

ГлавБухАрик

Місто
Kyiv
Достатньо сервер.
Цього достатньо лише для людей які про організацію виборчого процесу знають з прослуховування телевізору лежачи на дивані. Ті, хто хоч трохи стикався, знають - вже давно не достатньо, навіть у нас. Не кажучи про Угорщину.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...я так розумію, натяк про диван та ТВ - то про мене... Дякую красненько - багато чого про себе узнав нового. Особливо від відомого експерта в багатьох галузях. :cool:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
luytel, хай бог милує... :cool: Я старий профан багато у чому - і навіть мої професійні знання застаріли десь на 99,999%. Так що я твердо знаю, що майже нічого не знаю. :cool:
Post automatically merged:

Maxxx, вкиди etc. ніхто не відміняв - навіть пишуть, що діло доходить до роздачі гуманітарного їдла у ромських селах. Хоча я сподіваюся, що це все ж таки Європа - хоч і з мадярським "акцентом" - і будуть мухлювати більш вигадливо.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Десь читав, що в Угорщині на стороні правлячої партії з'явилися тітушки, які ходять на мітинги і провокують конфлікти з опозицією

ГлавБухАрик

Місто
Kyiv
Віцепрезидент США Джей Ді Венс під час свого візиту до Будапешта у вівторок, 7 квітня, виступить на передвиборчому мітингу прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє видання 24.hu з посиланням на запрошення від пресслужби Орбана.

Раніше Білий дім анонсував візит Венса до Будапешта. Він відбудеться лише за кілька днів до парламентських виборів в Угорщині.

Очікується, що у Будапешті віцепрезидент США проведе спільну пресконференцію з угорським прем’єром.
Після цього, за інформацією від ЗМІ, Орбан проведе великий передвиборчий мітинг у комплексі MTK Sportpark. Зазначається, що до нього долучиться Венс з нагоди "Дня угорсько-американської дружби".

Нагадаємо, нещодавно президент США Дональд Трамп прямо закликав угорців голосувати за чинного прем’єр-міністра Віктора Орбана і його партію "Фідес" на парламентських виборах, що відбудуться 12 квітня.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Віцепрезидент США Джей Ді Венс під час свого візиту до Будапешта у вівторок, 7 квітня, виступить на передвиборчому мітингу прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.
Навіть не знаю чи в плюс це зіграє, чи медвежа послуга)) Так як Америка з Трампом в Європі в тч і в Угорщині дуже токсична зараз

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Зверху