Тобто від 1 кВт. Уяви, які там будуть дроти і акумулятор )щоб тягнув щось реально
Тобто від 1 кВт. Уяви, які там будуть дроти і акумулятор )щоб тягнув щось реально
То якісь мастурбатори, а не пилососи.Щось з такого
Ось тому і запитався, а не побіг купляти мастурбатор)) Тримав ще якось давно в руках портативний акумуляторний Dyson, який смокче не гірше за звичайний, але там ціна - космос, може китойозіки вже щось подібне скозлили?Нафіг таку "чистку".
Посоветуйте, пожалуйста, свой пылесос (не робот, не аккумуляторный), если покупали в течение прошлого-этого года. Читаю ixbt форум по выбору циклонного без мешка, уже просто устала от их срачей и балагана, не знаю, на каком остановиться. Главное - хорошая мощность всасывания.
Покупал 2 года назад и так же стоял выбор между Бошем, тем что выше и таким Кёрхером https://rozetka.com.ua/ua/433584185/p433584185/Посоветуйте, пожалуйста, свой пылесос (не робот, не аккумуляторный), если покупали в течение прошлого-этого года. Читаю ixbt форум по выбору циклонного без мешка, уже просто устала от их срачей и балагана, не знаю, на каком остановиться. Главное - хорошая мощность всасывания.
на повну потужність підриває коври і ліноліумsuperpuper, Я как раз к такому присматриваюсь, но смущает, что они не пишут мощность всасывания.
за майже рік користування такої проблеми не помітивМій Bosch схожої конструкції хоче, щоби мили і сушили щоразу його фільтр після прибирання. Якщо його не мити, то на 3-й раз суттєво падає потужність всмоктування. Але в нього на ємність для сміття звичайний поролон у якості першого фільтруючого елемента.