Вибір пилососу

• Автор теми Irop
  • Дата створення

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, та ні, думаю, для авто вистачить і 100...200 Вт, бо 1 кВт у мене в домашньому до підлоги щітка приліпає, що не відірвеш))

Щось з такого

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Нафіг таку "чистку".
Ось тому і запитався, а не побіг купляти мастурбатор)) Тримав ще якось давно в руках портативний акумуляторний Dyson, який смокче не гірше за звичайний, але там ціна - космос, може китойозіки вже щось подібне скозлили?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Посоветуйте, пожалуйста, свой пылесос (не робот, не аккумуляторный), если покупали в течение прошлого-этого года. Читаю ixbt форум по выбору циклонного без мешка, уже просто устала от их срачей и балагана, не знаю, на каком остановиться. Главное - хорошая мощность всасывания.

Місто
Тараща
Телефон
Realme 6
Посоветуйте, пожалуйста, свой пылесос (не робот, не аккумуляторный), если покупали в течение прошлого-этого года. Читаю ixbt форум по выбору циклонного без мешка, уже просто устала от их срачей и балагана, не знаю, на каком остановиться. Главное - хорошая мощность всасывания.

Пилосос для сухого прибирання без мішка Bosch BGS05A225 дуже велика потужність всмоктування, шукайте схожу модель з регулятором потужності

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Покупал 2 года назад и так же стоял выбор между Бошем, тем что выше и таким Кёрхером https://rozetka.com.ua/ua/433584185/p433584185/
Правда разница в цене тогда была около 500гр. Уже не помню точно что именно в отзывах склонило меня к покупке Кёрхера но остановился именно на нем. Пока работает, смокчет как новый. Несколько раз после уборки детей приходилось доставать носки из него, в нём они застреют у входа в пылесос, не надо разберать полностью.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мій Bosch схожої конструкції хоче, щоби мили і сушили щоразу його фільтр після прибирання. Якщо його не мити, то на 3-й раз суттєво падає потужність всмоктування. Але в нього на ємність для сміття звичайний поролон у якості першого фільтруючого елемента.

Місто
Тараща
Телефон
Realme 6
superpuper, Я как раз к такому присматриваюсь, но смущает, что они не пишут мощность всасывания.
на повну потужність підриває коври і ліноліум
Post automatically merged:

Мій Bosch схожої конструкції хоче, щоби мили і сушили щоразу його фільтр після прибирання. Якщо його не мити, то на 3-й раз суттєво падає потужність всмоктування. Але в нього на ємність для сміття звичайний поролон у якості першого фільтруючого елемента.
за майже рік користування такої проблеми не помітив

Зверху