Місто
Львів
Кочевник, ні, це посилання підкидає вгору даний планшет і застосовує максимально можливу знижку монетами на Алі (це видно на 2му скріншоті)

Місто
Львів
це посилання підкидає вгору даний планшет і застосовує максимально можливу знижку монетами на Алі
Вчора разів 5 пробував - ані разу не підкинуло. Тільки що зайшов - є, але вихідна ціна $130.73 за версію 6/128, а 8/128 за $126.44 "вже розпродана".

Наскільки зрозумів, це була лімітована короткочасна акція "рання знижка", яка закінчилася раніше, аніж ви про неї сюди запостили.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
ні, це посилання підкидає вгору даний планшет і застосовує максимально можливу знижку монетами на Алі
Не нет, а да... Эта страница формируется по твоим предпочтениям. Я уже когда-то описывал алгоритм поиска наименьшей цены на интересующий товар. Нужно просто этот товар(интересующий тебя) смотреть по всем возможным ссылкам, причем несколько дней. И тогда движок али начнет подсовывать вкусные предложения на этот товар в разных разделах - три за $6, биг сэйв, максимальные скидки, даже на страничке, которая открывается после оплаты чего-нибудь...

Місто
Львів
яка закінчилася раніше, аніж ви про неї сюди запостили.
можна пруф? Сенс закидувавти щось неактуальне? Люди сьогодні ще купляли в 7:51 ранку, на моєму скріні від 8:41 він вже дорожчий, 118$- 21% купон - 10$ купон= 83$. Логічно що зараз вже дорожче буде.

Эта страница формируется по твоим предпочтениям.
яким чином після кліку по лінці цей планшет опинився 1им в списку Рекомендованого?
- >>

Місто
Львів
andriy_z, мінусанули дарма ;) Якщо подивитися уважно, то в телеграм-каналі egogorushka, звідки ви перепостили, згадка про акцію з'явилася вчора о 21.05, а сюди ви її виклали о 23.02. Цілком вірогідно що за ці 2 години протухнути встигла.

Пруф мій такий, що разів 5 вчора, починаючи з 23.05 і доки не заснув за годину, планшет за посиланням не з'являвся, що також підтвердило плюсуванням кілька форумців.

І так, мова була за заявлену кінцеву ціну у $75, а не ту, що сьогодні зранку з'явилася.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Блин, вчера отвечал в теме и форум выкинул ошибку 502, а я не проверил,что сообщение не ушло. Ну сейчас скриншот выкладываю, что акция была актуальна на момент поста andriy_z, можно было заказать (я не заказал).

Надо было просто через поиск монет поискать xiaoxin tab 2024, он у меня где-то шестой выскочил (возможно, из-за того, что я пару недель назад планшет искал), со скидкой 21%

Screenshot_2025-06-03-23-09-54-986_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg

Місто
Львів
Надо было просто через поиск монет поискать xiaoxin tab 2024, он у меня где-то шестой выскочил
Ну от і пояснення. :) Я теж купляти не збирався, тому й не шукав спеціально. Питання лише, чому вчора ввечері якимось шостим вискакував, що залишилося незауваженим мною, а сьогодні, за тим же посиланням, вже першим?

Місто
Львів
90% -це норма? Чи вже втомлена?
Залежно від часу вживаності. Якщо ipad-y роки 4 - то можна вважати що батарея в ідеальному стані, а якщо кілька місяців - то підозріло швидко деградувати почала.

Зверху