Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Знайомі шукають планшет для дитини на дистанційне навчання, бюджет 10к грн. Що можете порадити?

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Kritik, так, у знайомих двоє дітей (5 і 2 кл, якщо не помиляюсь), бюджет на два ноути не потягнуть, тому дивляться не планшет.

Місто
Осло
Знайомі шукають планшет для дитини на дистанційне навчання, бюджет 10к грн. Що можете порадити?
Шукати Б\У... недавно купував тещі для ютубчика - обрав старенький Samsung tab S4. Чуть собі не залишив - для мене було відкриттям екран і звук. В принципі все працює і заряд тримає добре. Доречі, до них йде ж клавіатура чохол. Є із LTE. Або брати Китай, головне щоб допомогли купити із усіма знижками , наприклад - Global ROM Lenovo Xiaoxin Pad 2025 11''

Останнє редагування:
Місто
Львів
В знайомого такий вже років 5. Буквально на очах проглядалося як з кожним роком і постійним оновленням гуглоср.ні пристрій з 4Gb RAM перетворюється на суцільне гальмо. Зараз вже хіба фільми на ньому дивитися, та ютуб. А от серфити вже доволі напрягає гальманутість.

Натомість річний Teclast M50 Plus родича, придбаний на алі за $75 з 6Gb та увімкненим розширенням +12 (свопом) працює в рази шустріше, без жодних гальмів.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Roman_UA, тогда я за teclast (он же Odeo) - только проверить, чтобы матрица fullhd была. И проц желательно не сильно "овощной". У этого производителя куча моделей, в зависимости от модели особо бюджет не меняется, а характеристики - очень даже. Хз почему. Я три штуки разных родственникам с ограниченным бюджетом покупал (не обязательно с супер экраном), свою функцию выполняют.

Хотя иногда бывают варианты lenovo за сравнимые деньги - мне в этой теме указывали. И распродажа очень скоро случилась.

Місто
Львів
реклама не лезет со всех закоулков?
А Firefox з розширенням uBlock origin для чого потрібен? Ріже всю рекламу на корню і без руту.
А для Ютуба Smarttube. Хоча на цьому планшеті і Revanced цілком комфортно працює.

Хром я шизукою на всіх пристроях вимикаю і по рекламі.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
fnm, там где-то есть встроенная реклама, которая типа той, что на Xiaomi?

Я даже не знал, но если есть, то блокираторы действительно с ней пока справлялись.

magodzec, а что с Chrome не так? Я его оставляю, только убираю сайтам разрешения на уведомления и ещё по мелочи.

• Like
Реакції: fnm
Місто
Львів
В хром для андроїду не встановлюється uBlock origin. А рівноцінного блокувальника реклами я не знаю (можливо, погано шукав).
Таким чином, тримати його на пристрої сенсу не бачу.

Зверху