Шукати Б\У... недавно купував тещі для ютубчика - обрав старенький Samsung tab S4. Чуть собі не залишив - для мене було відкриттям екран і звук. В принципі все працює і заряд тримає добре. Доречі, до них йде ж клавіатура чохол. Є із LTE. Або брати Китай, головне щоб допомогли купити із усіма знижками , наприклад - Global ROM Lenovo Xiaoxin Pad 2025 11''Знайомі шукають планшет для дитини на дистанційне навчання, бюджет 10к грн. Що можете порадити?
В знайомого такий вже років 5. Буквально на очах проглядалося як з кожним роком і постійним оновленням гуглоср.ні пристрій з 4Gb RAM перетворюється на суцільне гальмо. Зараз вже хіба фільми на ньому дивитися, та ютуб. А от серфити вже доволі напрягає гальманутість.Samsung tab S4
а реклама не лезет со всех закоулков?Теclast M50 Plus в рази шустріше, без жодних гальмів.
А Firefox з розширенням uBlock origin для чого потрібен? Ріже всю рекламу на корню і без руту.реклама не лезет со всех закоулков?
В хром для андроїду не встановлюється uBlock origin. А рівноцінного блокувальника реклами я не знаю (можливо, погано шукав).что с Chrome не так?
Так запропонуй їм свій моноблокЩо можете порадити?