Вибір тепловізора / тепловізійної камери

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хто може порадити девайс: тепловізійна камера з type-c, щоб підключалась до смартфона, роздільна здатність 240 (не менше). Для побутового використання - пошук перегріву силових дротів, електричних приладів, електроних елементів, пошук прихованих камер та прослушки. Якщо у китайців - то на Тему, Алі не пропонувати (вони кидають на гроші, особиливо при купівлі коштовних і технологічних товарів)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ти ж наче дорослий хлопчик, маєш навчитись екстраполювати досвід. Тему "кидає" так само в непевних випадках, ти просто ще не стикався. Ти ж не думаєш серйозно що в Тему сидять чесні і прекраснодушні менеджери, в в аліекспресі тільки й думають як нажухати.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
plebis, з Тему (у мене і знайомих людей) був вже лише позитивний, і дуже швидкий досвід повернення у випадках неякісного товару, з Алі у мене були вже довгі розбірки, як з позитивним, так і з негативним результатом, але там було пару баксів, не так прикро. Тому я описав свій останній кричущий випадок і не хочу більше там купляти коштовну техніку-електроніку. Якщо ти не можеш нічого порадити по тепловізору, то будь ласка, перенеси це обговорення в тему про Аліекспрес, там продовжимо, і може наведи приклади кидка Тему в "непевних" випадках, хоча як тупо непрацюючий пристрій може бути "непевним" браком? PS: дії менеджерів визначає загальна політика компанії та керівництва.

Зверху