Вибір цивільного БпЛА для дитини

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Виникло бажання придбати невеличкий БпЛА для дитини та дружини - повчити навичок літати, маневрувати в повітрі, вирізняти об'єкти на землі. Можливо порадите стійкий коптер невеликого розміру з непоганою, а краще доброю камерою, пультом з екраном. Дитині 9 років.

Дружина скинула для прикладу картинку Loly V2 https://www.4drc.com/products/4dv2, хотілося би кращого виконання, можливо з дисплеєм на пульті.

Також придивлявся до Cetus Lite FPV Kit https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/...dron-IDYqehe.html?reason=ip|cool_rec_platform

Окремо цікавлять правила користування БпЛА цивільними. Чи є обмеження і які вони? Мова йде за тилове село/місто.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Окремо цікавлять правила користування БпЛА цивільними. Чи є обмеження і які вони? Мова йде за тилове село/місто.
Заборонено під час воєнного стану, окрім тих випадків, коли отримано дозволи від обласної військової адміністрації.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Чи є обмеження і які вони? Мова йде за тилове село/місто.
Повна заборона без дозвілу управління СБУ чи військової адміністрації.
Можете скинути нормативку? В моєму випадку мова йде про кімнатно-дворові маленькі дрони.

Місто
Germany
для таких целей взял себе простейший за 8 баксов, чтоб когда разобью, а это вопрос лишь времени и не далёкого времени, чтоб не сильно материться...

если бы я не держал его, то разбил бы в первые 3 секунды после первого включения...

ну в селе я бы летал аккуратно и не сильно парился, но и старался бы на глаза кому-либо не попадаться, мудаков хватает...

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
для таких целей взял себе простейший за 8 баксов, чтоб когда разобью, а это вопрос лишь времени и не далёкого времени, чтоб не сильно материться...

если бы я не держал его, то разбил бы в первые 3 секунды после первого включения...

ну в селе я бы летал аккуратно и не сильно парился, но и старался бы на глаза кому-либо не попадаться, мудаков хватает...
який брали?

Зверху