- Місто
- Харків
Если в доме ловит B7 и у КС и у ВФ, то сто процентов будет работать агрегация, как минимум с B3.Таким чином, швидкість на роутері може бути нижча за ту, що є на телефоні напряму
Если в доме ловит B7 и у КС и у ВФ, то сто процентов будет работать агрегация, как минимум с B3.Таким чином, швидкість на роутері може бути нижча за ту, що є на телефоні напряму
WiFi это отдельно, а Cat это отдельный LTE модем.Переглянути вкладення 72423ШІ надає посилання, що ПокоХ3про підтримує
Поясніть відмінність між wifi5(6, 4) та cat5(6, 4, 12 etc). Плиз.
А що по ціні і характеристикам? Цей роутер wi-fi 6 підтримує?Чи краще її китайцю назад віддати ?
wifi 6 єА що по ціні і характеристикам? Цей роутер wi-fi 6 підтримує?Чи краще її китайцю назад віддати ?
Непогано б ще і бюджет оголосити."Людоньки, порадьте" що взяти з кишенькових роутерів з виходом під антену? Антену буду брати невеличку для дорожньо-аварійних умов десь 3 дБ, щоб можна було в рюкзак покласти з собою. Форм-фактор "стік в павербанк" не розглядаю, скоріше щось типу мого поточного 5573. Взяв би його іншу ітерацію з можливістю підключити антену, але можливо зараз є щось краще. Бюджет гнучкий, за хороше заплачу. (Антену теж можете порадити, ггг)
Ознайомлююсь, зробив собі помітку, але бачу цеглинка величенька, займає місце.Вище писали за m2000/2100 inseego.
Непогані конячки.
В рюкзаці воно майже непомітно будеОзнайомлююсь, зробив собі помітку, але бачу цеглинка величенька, займає місце.Вище писали за m2000/2100 inseego.
Непогані конячки.
Бюджет до 4к з урахуванням антени нехай буде, але завжди краще менше![]()
та антена в 3 дбі буде до одного місця, на ній посилення буде рівне втраті на переході підключення. а ще спробуйте найти таку антену де ксв буде ідеальним для всього діапазону 4г частот, наперед скажу це повний анріал. для прикладу брав собі Цисковські 4г антени, так вони на рівні звичайних ТП-лінковських віфі антен працюють не більше не менше, що в Б3, що в Б7 різниця нуль."Людоньки, порадьте" що взяти з кишенькових роутерів з виходом під антену? Антену буду брати невеличку для дорожньо-аварійних умов десь 3 дБ, щоб можна було в рюкзак покласти з собою. Форм-фактор "стік в павербанк" не розглядаю, скоріше щось типу мого поточного 5573. Взяв би його іншу ітерацію з можливістю підключити антену, але можливо зараз є щось краще. Бюджет гнучкий, за хороше заплачу. (Антену теж можете порадити, ггг)