Вибір 3G, 4G WiFi MiFi роутера

Місто
Харків
Таким чином, швидкість на роутері може бути нижча за ту, що є на телефоні напряму
Если в доме ловит B7 и у КС и у ВФ, то сто процентов будет работать агрегация, как минимум с B3.

Місто
Хмельницький
ШІ надає посилання, що ПокоХ3про підтримує
Screenshot_2026-01-29-19-46-33-073-edit_com.android.chrome.jpg
Modem: Part of the Snapdragon 860 chipset (X50-based LTE modem), which supports far higher throughput than Cat 5/6, often reaching gigabit-level LTE speeds.
Заплутався.
Поясніть відмінність між wifi5(6, 4) та cat5(6, 4, 12 etc). Плиз.

Місто
Харків

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
Купив mifi router в китайців і розрахував що зможу в нього esim напихувати але щось не вдається. Сканую qr код і помилка активації
Хтось може знає як дебажити таку штуку ?
Чи краще її китайцю назад віддати ?
IMG_8583.jpegIMG_8585.jpegIMG_8582.jpeg

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
roleme, наприклад водафон годинник не може в єСім ,а київстар може
може звернутись до іншого оператора ?

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
roleme, Звичайний Китай, сумнівної якості. Я не радив би таке купувати, така техніка непередбачувана, створена у підвалах Китаю. Може бути написано одне, а по факту інше.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
"Людоньки, порадьте" що взяти з кишенькових роутерів з виходом під антену? Антену буду брати невеличку для дорожньо-аварійних умов десь 3 дБ, щоб можна було в рюкзак покласти з собою. Форм-фактор "стік в павербанк" не розглядаю, скоріше щось типу мого поточного 5573. Взяв би його іншу ітерацію з можливістю підключити антену, але можливо зараз є щось краще. Бюджет гнучкий, за хороше заплачу. (Антену теж можете порадити, ггг)

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
"Людоньки, порадьте" що взяти з кишенькових роутерів з виходом під антену? Антену буду брати невеличку для дорожньо-аварійних умов десь 3 дБ, щоб можна було в рюкзак покласти з собою. Форм-фактор "стік в павербанк" не розглядаю, скоріше щось типу мого поточного 5573. Взяв би його іншу ітерацію з можливістю підключити антену, але можливо зараз є щось краще. Бюджет гнучкий, за хороше заплачу. (Антену теж можете порадити, ггг)
Непогано б ще і бюджет оголосити.
Вище писали за m2000/2100 inseego.
Непогані конячки.

Надіслано від мого moto g57 power, використовуючи Tapatalk

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Непогані конячки.
Ознайомлююсь, зробив собі помітку, але бачу цеглинка величенька, займає місце.
Бюджет до 4к з урахуванням антени нехай буде, але завжди краще менше :)

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Непогані конячки.
Ознайомлююсь, зробив собі помітку, але бачу цеглинка величенька, займає місце.
Бюджет до 4к з урахуванням антени нехай буде, але завжди краще менше :)
В рюкзаці воно майже непомітно буде ;)

Місто
kiev
та антена в 3 дбі буде до одного місця, на ній посилення буде рівне втраті на переході підключення. а ще спробуйте найти таку антену де ксв буде ідеальним для всього діапазону 4г частот, наперед скажу це повний анріал. для прикладу брав собі Цисковські 4г антени, так вони на рівні звичайних ТП-лінковських віфі антен працюють не більше не менше, що в Б3, що в Б7 різниця нуль.

Зверху