Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
які +? без акб працює?...из дешёвых только вариант с inseego m2000
які +? без акб працює?...из дешёвых только вариант с inseego m2000
И это тоже.У меня инсиго 8000,так работал 3 года назад как часы и выдавал 80/100 мб на скачку,а сейчас устарело железо и хотььпрошивай,хоть не прошивай-медленный.які +? без акб працює?...из дешёвых только вариант с inseego m2000
Набір функцій достатньо. Є повноцінне SMS, USSD, Cat7, добре приймає мережу, має функцію репітера Wi-fi, два діапазона wi-fi є, може працювати без акумулятора, стабільна робота, а головний плюс для мене це те що він не гріється як 90% подібної техніки, мініатюрний. Ще сподобалась стабільна робота, працював 4 дні 24/7, і ні одного збою чи підвисань. Що ще потрібно? На мою думку, супер річ за своєю ціною. А стосовно фіксації бендів, для мене це не критично з оператором lifecell.но вижу он деревянный по софту и будет тупить постепенно и софта как на инсиго на него не будет
Ну у меня только водафоновские пакеты с ГБА НетАнлим и там где нахожусь критичен выбор в ручную с объединением бэндов,а агрегация подавноНабір функцій достатньо. Є повноцінне SMS, USSD, Cat7, добре приймає мережу, має функцію репітера Wi-fi, два діапазона wi-fi є, може працювати без акумулятора, стабільна робота, а головний плюс для мене це те що він не гріється як 90% подібної техніки, мініатюрний. Ще сподобалась стабільна робота, працював 4 дні 24/7, і ні одного збою чи підвисань. Що ще потрібно? На мою думку, супер річ за своєю ціною. А стосовно фіксації бендів, для мене це не критично з оператором lifecell.но вижу он деревянный по софту и будет тупить постепенно и софта как на инсиго на него не будет
В нем полноценной агрегации нет,даже с последними прошивками.У меня водафон выдает в лучшем случае на прием 25,а в м2000 с ручной агрегацией-90/120В якому сенсі інсіго 8000 застарів і став повільним?
Думаю, що проблема скорше у перевантаженій мережі та/або не дуже добре працюючий агрегації на пристрої для американського ринку, ніж у тому що пристрій з часом деградувавИгорь666, Ви ще дивіться на робочу температуру. Люба техніка від перегріву з часом деградує, особливо в подібних роутерах, навіть заміна софту не допоможе.
Если честно,то у меня не один модем с портативных на аккумуляторах за активное пользование с 2020 года не перегревался.Стоят на подоконниках круглый год на открытом солнце и хоть бы шо.Только раз в 3 года аккумулятор заказываю запасной,т.к всегда стоят на проводе в розеткеИгорь666, Ви ще дивіться на робочу температуру. Люба техніка від перегріву з часом деградує, особливо в подібних роутерах, навіть заміна софту не допоможе.
Я вчера звонил человеку который 3 года назад мне его продал.У него свой магаз и куча ломанных инсиго с Америки.Он мне сказал,что даже последние прошивки мне не поднимут существенно скорость и железо устарело.Думаю, що проблема скорше у перевантаженій мережі та/або не дуже добре працюючий агрегації на пристрої для американського ринку, ніж у тому що пристрій з часом деградувавИгорь666, Ви ще дивіться на робочу температуру. Люба техніка від перегріву з часом деградує, особливо в подібних роутерах, навіть заміна софту не допоможе.
Post automatically merged:
Игорь666, пробував використовувати зовнішню мімо антену для покращення швидкості?
У 8000 наче є 2 роз'єми під зовнішню антену
Ого, а ви смілива людина)))Стоят на подоконниках круглый год на открытом солнце и хоть бы шо
Ну пока все работает..когда жара +38,ну может сверху ложил на него листА4-честно и пока все работает.Единственно у инсиго 8000 софт покрытие начало облазить и ужасно выглядеть-я периодически его оттираю,но вылазят лахмотья по новому.Это видимо беда всех софт тачей покрытийОго, а ви смілива людина)))Стоят на подоконниках круглый год на открытом солнце и хоть бы шо
Єдине що в цьому позитивного, це слово "пока". Ви за техніку безпеки не переживаєте?Ну пока все работает
Когда дома-нет,а когда надолго выезжал,то ужасно переживал и на модемы ложил пустые коробки(с подоконника не снимал-итак скорость дохлая),но деваться некуда-от них запитаны все веб камеры наблюдения и надо было оставлять включенными в розетку(Єдине що в цьому позитивного, це слово "пока". Ви за техніку безпеки не переживаєте?Ну пока все работает
Взяти великий стаціонарний 4ж роутер з агрегацією?деваться некуда
Тут лише пораджу варіант із зовнішніми антенами, щоб роутер і акумулятори не піддавалися перегріву, від сонця і інших факторів. Для такої техніки потрібно добре провітрювальне місце, а не прямі сонячні промені, чи коробка з накопиченням тепла. Я взагалі здивований як той акумулятор не взірвався від перегріву. Можна ще подумати над варіантом стаціонарного роутера з 4G, теж не поганий варіант в такому випадку.Когда дома-нет,а когда надолго выезжал,то ужасно переживал и на модемы ложил пустые коробки(с подоконника не снимал-итак скорость дохлая),но деваться некуда-от них запитаны все веб камеры наблюдения и надо было оставлять включенными в розетку(
Я бы рад и давно,но проблема была с нормальным провайдером раньше,а сейчас вроде появились,но не хочу тянуть провода и морочиться и эти 2 модема мобильных жаль в ящик складыватьВзяти великий стаціонарний 4ж роутер з агрегацією?деваться некуда
Это да))Я как нибудь найду старые аккумуляторы и выложу в этой теме-они вздутые и похожи на хлопушку на колесе автомобиляТут лише пораджу варіант із зовнішніми антенами, щоб роутер і акумулятори не піддавалися перегріву, від сонця і інших факторів. Для такої техніки потрібно добре провітрювали не місце, а не прямі сонячні промені, чи коробка з накопиченням тепла. Я взагалі здивований як той акумулятор не взірвався від перегріву. Можна ще подумати над варіантом стаціонарного роутера з 4G, теж не поганий варіант в такому випадку.Когда дома-нет,а когда надолго выезжал,то ужасно переживал и на модемы ложил пустые коробки(с подоконника не снимал-итак скорость дохлая),но деваться некуда-от них запитаны все веб камеры наблюдения и надо было оставлять включенными в розетку(