Вибір 4G (LTE) модему

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
гроші на рахунку маєте? яку точку доступу прописали?
Звісно, що гроші є)) Прописав ks, нічого не дає.

Також, вимкнути ipv6
Немає такого меню, як і багатьох інших.

Я так розумію, це щось старе?

MIFI ПЗ версія:
2.100.18
Модем FW версія:
SDx20ALP-1.22.11 1 [2020-04-13 08:37:23]
Версія WI-FI FW:
9.86.10
Версія веб-інтерфейсу:
2.100.18.0000
Версія інтерфейсу користувача
2.100.18.0000
PRI версія:
140
1754511893399.png

1754511960253.png

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Порадьте ще LTE MIMO антену, більш-менш компактну? Щоб можна було зверху на багажник авто швидко пристібнути (не в русі, звісно). (варіанти з Алі-Тему теж вітаються)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Поділюся досвідом користування Novatel 8800L через місяць після купівлі. Отже, це був б/в пристрій, тримав його постійно увімкненим зі вставленою батареєю. Через 3 місяці під час активного стягування образів ОС та паралельному перегляді відеоконтенту помітив, що зникла мережа. Пристрій був дуже гарячий в районі батки, заряд не йшов на батарею, перевірив - вздулася.

Прошивка від IFI дозволяє використовувати роутер без батареї, тому батарею витягнув. Проте, все одно перезавантажується при істотному навантаженні трафіком. Думаю, що потрібне додаткове охолодження - розташував його на підлозі врешті.

В порівнянні з "попередником" 6620L:
+ дає аґреґацію (у мене стабільно 50/20 в одному з обл. центрів на півдні)
+ підтримує роботу без АКБ
+ два антенних входи
+ із суб'єктивних вражень wifi-покриття ширше у 8800L - добиває набагато далі
+ адмінка багатша на налаштування, українські прошивки локалізують та "розширюють" робочі діяпазони частот
- по провисанню при навантаженні програє
- не відчув різницю в роботі з антеною чи без (можливо, треба дві антени вставити)
- корпус крихкіший, заглушки легко загубити, екран теж менш захищений

1756025185320.png

На форумах перед покупкою рекомендують дивитися в бік моделі 8000L, якщо знайдете таку.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
POCO X6 PRO
Купив цей модем, 8800L. На диво досить таки непогано працює, його внутрішня антена спокійно у підвалі будинку тягне інет, де не кожен смартфон може ловити сигнал.
Автономність шикарна.
Зараз стоїть прошивка від IFI Service, україномовна і зручна у користуванні.
Поки що побачив одну проблему - є баг з підсвіткою. Встановив режим Stealth, і все одно не допомагає. Якщо хтось приєднався, то дисплей буде світитися з цим повідомленням допоки вручну його не вимкнеш. А вимикати треба бо РК дисплеї жеруть АКБ непогано.
Post automatically merged:

- не відчув різницю в роботі з антеною чи без (можливо, треба дві антени вставити)
Дві треба встановити, одна на прийом, інша на передачу, читав вже про це.

Місто
Львів
На диво досить таки непогано працює, його внутрішня антена спокійно у підвалі будинку тягне інет, де не кожен смартфон може ловити сигнал.
Так, тягне 2 поділки, де телефон лягає в "0". Ще лайфхак, якщо попадете зовсім в глухий підвал: через вебморду можна примусово встановити 3G або 4G - http://192.168.1.1/labtestinfo
Поки що побачив одну проблему - є баг з підсвіткою.
У мене нормально вимикається в розділі "Сповіщення", також прошивка IFI Service.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
На диво досить таки непогано працює, його внутрішня антена спокійно у підвалі будинку тягне інет, де не кожен смартфон може ловити сигнал.
Так, тягне 2 поділки, де телефон лягає в "0". Ще лайфхак, якщо попадете зовсім в глухий підвал: через вебморду можна примусово встановити 3G або 4G - http://192.168.1.1/labtestinfo
Поки що побачив одну проблему - є баг з підсвіткою.
У мене нормально вимикається в розділі "Сповіщення", також прошивка IFI Service.
Як у вас з перезавантаженнями? Я періодично спостерігаю: або під час істотного навантаження на звантаження, або час від часу рандомно - став думати на результати аґреґації частот.
Як з перегрівом, чи спостерігали?

Місто
Львів
Як у вас з перезавантаженнями?
Я свідомо його купував, знаючи про можливі питання до робочої температури. Але, сценарій використання передбачав як "резервний інтернет в рюкзаку", а не стаціонарний торент-сервер, тому роутер ледь теплий, при моєму сценарії використання. Цілодобово не працює, на ніч вимикаю, тому перезавантаження бувають 1-2 рази в місяць.

Місто
Київ
Телефон
POCO X6 PRO
knedlyk, не помічав якось перезавантажень.
Правда тут нюанс один є - користуюся виключно у підземному паркінгу під час тривог, а там температура зазвичай влітку ~ 20°C, взимку коли мороз на вулиці то +5-6°C. Плюс він лежить фактично на кахельній плитці, бо саме в тій точці найкраще покриття на весь паркінг. Тому умов для перегріву просто немає.
Якось потестю у квартирі як він себе поведе.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
А хтось клацав таку модель Novatel Inseego MiFi M2000?
Що там з агрегацією, вибором частот? Бачу, що прошивка до нього теж є...

І ось такий топ: NetGear Nighthawk M1 (MR1100)?
Як він для наших операторів, все агрегує? Чи є на нього прошивка?

Треба щось цікавіше, ніж Novatel 8800L.
Дякую!

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
FlashUA, Вам не здається що ви темою на форумі помилилися! Ця тема "Вибір 4G (LTE) модему", причому тут роутери 4G? Що вам заважало написати в цій темі: Вибір 3G, 4G WiFi MiFi роутера?
Post automatically merged:

Розвели бардак на форумі!

Зверху