на ньому є vless?8800 це дозволяє
на ньому є vless?8800 це дозволяє
раніше не зустрічав цю технологію, не можу сказати впевнено.на ньому є vless?8800 це дозволяє
можливо, для мене він не потрібнийknedlyk, там нема vless.
Який оператор? Якщо Київстар, то поміняти точку доступу на KS. Також, вимкнути ipv6. Під руками зараз роутера не маю, то ж пункти веб морди глянути не можу.Питання спеціалістам / користувачам по 8800L: вмикаєш, мережу бачить, вайфай роздає, інет не йде. Скидаєш налаштування роутера - починає працювати. Прошивка модифікована, українська. Що за налаштування може бути?
контракт чи прп? гроші на рахунку маєте? яку точку доступу прописали?Питання спеціалістам / користувачам по 8800L: вмикаєш, мережу бачить, вайфай роздає, інет не йде. Скидаєш налаштування роутера - починає працювати. Прошивка модифікована, українська. Що за налаштування може бути?
Звісно, що гроші є)) Прописав ks, нічого не дає.гроші на рахунку маєте? яку точку доступу прописали?
Немає такого меню, як і багатьох інших.Також, вимкнути ipv6

Дві треба встановити, одна на прийом, інша на передачу, читав вже про це.- не відчув різницю в роботі з антеною чи без (можливо, треба дві антени вставити)
Так, тягне 2 поділки, де телефон лягає в "0". Ще лайфхак, якщо попадете зовсім в глухий підвал: через вебморду можна примусово встановити 3G або 4G - http://192.168.1.1/labtestinfoНа диво досить таки непогано працює, його внутрішня антена спокійно у підвалі будинку тягне інет, де не кожен смартфон може ловити сигнал.
У мене нормально вимикається в розділі "Сповіщення", також прошивка IFI Service.Поки що побачив одну проблему - є баг з підсвіткою.
Як у вас з перезавантаженнями? Я періодично спостерігаю: або під час істотного навантаження на звантаження, або час від часу рандомно - став думати на результати аґреґації частот.Так, тягне 2 поділки, де телефон лягає в "0". Ще лайфхак, якщо попадете зовсім в глухий підвал: через вебморду можна примусово встановити 3G або 4G - http://192.168.1.1/labtestinfoНа диво досить таки непогано працює, його внутрішня антена спокійно у підвалі будинку тягне інет, де не кожен смартфон може ловити сигнал.
У мене нормально вимикається в розділі "Сповіщення", також прошивка IFI Service.Поки що побачив одну проблему - є баг з підсвіткою.
Я свідомо його купував, знаючи про можливі питання до робочої температури. Але, сценарій використання передбачав як "резервний інтернет в рюкзаку", а не стаціонарний торент-сервер, тому роутер ледь теплий, при моєму сценарії використання. Цілодобово не працює, на ніч вимикаю, тому перезавантаження бувають 1-2 рази в місяць.Як у вас з перезавантаженнями?
Ще не клацав, але вже гортав сторінки магазинів - чекаю, коли помре 8800L.А хтось клацав таку модель Novatel Inseego MiFi M2000?
Ще не клацав, але вже гортав сторінки магазинів - чекаю, коли помре 8800L.А хтось клацав таку модель Novatel Inseego MiFi M2000?