Вибір LTE (4G) модему

Місто
Киев
Місто
Днепр
у мене 8800 працює без акумулятора - просто дріт у роутер і у модем. Роутер живить модем, в модемі відсутній акумулятор.
Не до кінця зрозумів, який роутер і модем, який кабель і куди? Може Ви про Nokia 8800?
Якщо ми справді говоримо про Novatel MiFi 8800L, то кілька штук мав в руках - жоден не стартанув без батареї, доходить до заставки і каже наступне:
Стандартна ситуація з пристроями, які мають на батареї 3 контакти: +, - та пара датчика температури.

недавно вийшла нова модіфікована прошивка https://3g-digger.com/ustanovka-modifitsirovannoy-proshivki-dlya-routera-novatel-8000-8800 для роботи без акума.

Я колись користувався Novatel MiFi 8800L (модель Jetpack MiFi 8800L). Не можу сказати, що батарея тримала довго. До того ж моя версія прошивки не підтримувала роботу без батареї. Через постійне використання на зарядці батарея вийшла з ладу всього за рік. Тому я відмовився від цієї моделі і продав її. Корпус також досить сильно нагрівався. Просто швидкість була непогана

Водночас, якщо вам потрібна тривала автонімна робота — зверніть увагу на ZTE U50. Він утримує заряд майже добу, роздаючи Wi‑Fi одночасно на частотах 5 ГГц і 2.4 ГГц. Підключивши два ноутбуки, батарея спрацьовує значно економніше.

ZTE U50 може функціонувати без батареї, але виключно за умови низького навантаження. Йдеться про звичайне використання: серфінг, роботу з документами, Google Диском чи перегляд відео у середній якості. Якщо ж починається передача великих обсягів даних — наприклад, завантаження торрентів або відео з високою роздільною здатністю — пристрій перезавантажується приблизно через 30 секунд після початку навантаження. Без активного трафіку або при помірному використанні працює стабільно.

Без акума є така цікава модель -
ZTE F50 — компактний роутер без батареї, працює виключно від живлення через USB-C.
Це дуже компактний і зручний пристрій, зроблений без батареї — ідеально підходить для стаціонарного використання або живлення від павербанку. В Україні на LTE (категорія 12–13) видає швидкість у межах 100–150 Мбіт/с.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
перевірив свій і дійсно вийняв акум, увімкнув в павер і MiFi 8800L cам стартанув
дякую за інфо

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Добрий день, а чи існують моделі на нашому ринку які нормально працюють без "костилів"? Спочатку дивився на novatel 8800L, але щось читаю там багів достатньо, і головне що більшість пишуть про перегрів.
Ситуація у чому - потрібен wifi модем для двох сценаріїв:
1. робота в укритті, там є місце де ловить норм зв'язок, по іншій частині укриття глухо, тому хочу модем просто ставити в тому місці де ловить, а працювати вже там де зручно
2. Робота у селі де ловить лише на вулиці зв'язок, а у будинку глухо. Як вже зрозуміли - буде лежати біля вікна і роздавати інет.
Не за всі гроші світу, але десь до 4к дозволити собі можу. На батарею можна не звертати увагу, у меня багато повербанків, тому це не критично. Якщо є агрегація - то взагалі чудово.
скоріш за все вам потрібне буде стаціонарне рішення із зовнішньою антеною lte та доброю антеною для покриття радіусу дії. я би для таких цілей взяв zte mf286d, між иншим, має батарею на борту.

Зверху