Вибір LTE (4G) модему

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
knedlyk, я так зрозумів є заживлений роутер куди хочуть додатково модем запхати
тому майфай не цікаво

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
йде вбудована батарея
knedlyk, яка батарея? Літієва?
Post automatically merged:

USB модем вижме максимум з наших операторів LTE
chelavek, Huawei E3372h-153 з модифікованою прошивкою HiLink з можливістю вибору та фіксації частоти 4ж

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Так, Li-Ion https://prom.ua/ua/p1740260054-akkumulyatornaya-batareya-dlya.html

В селі в мене тягнуло ~3-3,5 години, додатково купив кабель-перехідник на павербанк (20000 мАг) і це покривало в сумі потреби.
Post automatically merged:

knedlyk, я так зрозумів є заживлений роутер куди хочуть додатково модем запхати
тому майфай не цікаво
Це комбайн: роутер+модем+АКБ, скоріше стаціонарний. Для поїздок я досі використовую Novatel 6620L :)

Місто
kiev
краще хуавей брати, за зте писали на 4пда, що дуже часто горить у них частотний проц після року використання. ще як варіант - якщо прошивка в роутері дозволяє, то смарт з битим єкраном в режимі юсб модема + буде агрегація і швидкість більше модема

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Для поїздок я досі використовую Novatel 6620L
А зачем для поездок куча гаджетов? Это всё уже морально умерло как отдельнй плеер или фотоапарат и т.д.
В кармане сегодня один комбаин который умеет все. К тому же в смарте куча симок, особенно если есть есим.
Включаешь любую в зависимости от покрытия и скорости (в отличии от карманного роутера) и раздаешь по надобности.
Плюс все это заряжай, носи с собой кучу проводов и зарядок.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
В кармане сегодня один комбаин который умеет все.
Не вміє смартфон все, як би не хотіли в цьому запевнити їх виробники.
Согласен. Сервер с Active Directory на нем не развернуть а вот как мобильное устройство к тому же для поездок мне кажется закрывает все потребности обычного пользователя. А тем более интернет с него раздать так вообще как 2 байта переслать)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сервер с Active Directory на нем не развернуть а вот как мобильное устройство к тому же для поездок мне кажется закрывает все потребности обычного пользователя.
Відредагувати текстовий документ, презентацію; прочитати документацію в pdf...
Смартфон - ідеальний пристрій "споживання контенту", ну ще йому залишили функції комунікацій.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Для поїздок я досі використовую Novatel 6620L
А зачем для поездок куча гаджетов? Это всё уже морально умерло как отдельнй плеер или фотоапарат и т.д.
В кармане сегодня один комбаин который умеет все. К тому же в смарте куча симок, особенно если есть есим.
Включаешь любую в зависимости от покрытия и скорости (в отличии от карманного роутера) и раздаешь по надобности.
Плюс все это заряжай, носи с собой кучу проводов и зарядок.

Дивіться: роутер Novatel 6620L має кращу вбудовану антенку + роз'єм для зовнішньої антени (так я вставляю в роз'єм 2дБ антенку, яка доволі добре виручає), роутер має вбудовану батарею на 4000 мАг, якої мені вистачає орієнтовно на 5-6 годин в дорозі (потяг, автомобіль тощо).

Телефон під час дзвінків відвалює інтернет, розряджається під час роздачі, не має роз'ємів для антен.

Я часто в дорозі по різних *нях, де покриття слабке. Розумію, що мій кейс не для всіх.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Відредагувати текстовий документ, презентацію; прочитати документацію в pdf...
Смартфон - ідеальний пристрій "споживання контенту", ну ще йому залишили функції комунікацій.
Доводилось делать *.ppt на айфоне на скорую руку а потом по airplay транслировать через apple tv приставку на обычный телевизор. Проблем не испытывал. Документы ежедневно сканирую в pdf в место сканера, а если нужно то и отредактирую текстовый. Мне кажется это от зрения зависит и от умения это делать именно на смартфоне. Для примера мой сын играет на смартфоне в некоторые игры лучше чем другие в их аналоги на геймпаде. Пальчики натренированы). Но мне мне кажется не в этой ветке форума про это мы пишем.

Зверху