Вибір LTE (4G) модему

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
w02-crc9 більш вибагливіший до живлення чим w02, на одному і тому блоці девятка на спідтесті завжди бігла в перезавантаження
а як Ви перевіряли живлення, через юсб вольтметр? Якось у мене через юсб подовжувач постійно перезавантажується модем. Хоча 3Ж модем та wifi приймач працюють через той самый подовжувач відмінно

Місто
kiev
w02-crc9 більш вибагливіший до живлення чим w02, на одному і тому блоці девятка на спідтесті завжди бігла в перезавантаження
а як Ви перевіряли живлення, через юсб вольтметр? Якось у мене через юсб подовжувач постійно перезавантажується модем. Хоча 3Ж модем та wifi приймач працюють через той самый подовжувач відмінно
ні, все було чисто експерементально, на нонейм блоці срс9 при нагрузці не хотів стабільно працювати, коли поставив блок від телефона на 2 ампери то проблеми пропали, при цьому звичайний в02 на тому блоці норм працював, можна звичайно списати на сам блок, але те що срс9 більш вибагливіший то факт, там не просто виходи добавлені там і проц інший бо ПО під ці модеми різне

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Якось у мене через юсб подовжувач постійно перезавантажується модем. Хоча 3Ж модем та wifi приймач працюють через той самый подовжувач відмінно
Качественній USB 3.0 удлинитель решает эту проблему, ну и смотря еще какая длинна
2м. Сопротивление померял, многовато 0,7 Ом. Если в доп. разъем кабеля подключить зарядное юсб есть шанс сжечь прибор)?

Місто
kiev
з "витой пары" роблять до 15 м юсб подовжувач, ще рекомендують добавити конденсатор на кінці щоб не було просадки

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, Ergo w023 в диспетчері приладів було mobile diag interface 2 шт, після встановлення дравера з модема залишилося mobile diag interface 1 шт.. Як це можно виправити чи просто не акцентуватися на цьому)?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Підкажіть будь ласка, є рідний БЖ, який підтримує швидку зарядку від смартфону леново Р2 чи безпечно його використовувати для юсб модема 8372? Не пошколить він юсб модем?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
який підтримує швидку зарядку
главное чтоб бп адекватный был,
видел обзор таких с Авроры - так те тупо 12 вольт отдавали всем подряд
Ну зарядний пристрій фірмовий, новий. Я їм тільки 2 рази корисиувався для зарядки смарту. На ньому написано аутпут 5-12В

Місто
Чернівці
Добрий день, запрпонуйте 4 g мобільний модем під киівстар, покриття 4 g показує 3 палки, в приміщенні 0, зарядка usb c
Post automatically merged:

Ціна до 4 тис

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Зверху