Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
Приїхав Флінт 2. Остання стокова прошивка, рівень Wi-Fi навіть виставив на мінімум. Апаратне прискорення просто відключив, ресурсів з головою.
Завів два провайдери, трохи доставив пакетів.
- nano-full;
- iPerf3;
- openssh-sftp-server;
- luci-i18n-bcp38-uk;
- luci-i18n-banip-uk

Вкладення

• Знімок екрана 2026-01-03 232642.png
    Знімок екрана 2026-01-03 232642.png
    177 КБ · Перегляди: 63
Останнє редагування:

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Приїхав Флінт 2. Остання стокова прошивка, рівень Wi-Fi навіть виставив на мінімум. Апаратне прискорення просто відключив, ресурсів з головою.
- nano-full;
- iPerf3;
- openssh-sftp-server;
- luci-i18n-bcp38-uk;
- luci-i18n-banip-uk
еще не хватает пакета doh)

• Love
Реакції: izon
Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
- nano-full;
- iPerf3;
- openssh-sftp-server;
- luci-i18n-bcp38-uk;
- luci-i18n-banip-uk
Я навіть не заморочуюсь на жодному роутері з dbm. Мікрот по дефолту виставив 27 dbm на частоті 5600( 120 канал) Голова не болить.)))

Місто
Кривий Рiг
Телефон
Moto Edge 50 Fusion
про відвал wan у Xiaomi AX3000T і практично у всіх провайдер тріолан,
Там не відвал , там якась індивідуальна неперносимість тріоланом саме цієї моделі.Для інших провайдерів допомагає відрубити автовизначення wan і примусово задати потрібний порт. (воно на автовизначенні через wan періодично плює пачку мак-адрес замісь однієї,і така фігня в всіх салямі з автовизначенням )

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
там якась індивідуальна неперносимість тріоланом саме цієї моделі
Не только ах3000т, последние роутеры все проблемные для триолана. У меня BE5000, так тоже свистопляска была с отвалами. Пару недель почти ежедневных созвонов с мастером, обслуживающим мой район(не поддержкой), иногда по пару раз на день. Тоже роутер отдавал несколько маков, из-за чего, по их мнению все беда происходила. Но по итогу мастер что-то накрутил со своей стороны, причем он не приходил домой, что-то делал на стороне провайдера, и уже наверно года полтора все тьфу-тьфу. Наверное он и сам не понял, чего сделал, а может и понял, но глобально эту сяомишную беду не пофиксили. А я боюсь на свой BE5000 даже дышать, пока работает...

Місто
Харьков
там якась індивідуальна неперносимість тріоланом саме цієї моделі
це схоже на якусь криву реалізацію DHCP кліена в роутері. Треба обирати роутери з підтримкою, або при наявності натхнення бавитись з альтернативними прошивками.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Цілком можливо, що для WAN в новомодного роутера є режим "анонімності", коли він генерить МАС випадково, для кожного запиту адреси по DHCP, що "виморожує" обладнання провайдера, або там одночасні з'єднання заборонені, тощо.

Місто
Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
EvgenyTar, было бы хорошо если бы ваш мастер рассказал что сделал что бы я тоже своему мастеру сказал это сделать.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: jaks

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
было бы хорошо если бы ваш мастер рассказал что сделал
Сомневаюсь, что он смог бы все свои телодвижения собрать как мануал по настройке. У самого иногда бывает, что долбишься с какой-то проблемой, по надцать раз повторяешь какие-то действия, уже и не помнишь, с чего начал, а тут бац, заработало, не пойми почему. Мастера я дергал на протяжении двух недель и он каждый раз что-то шаманил, иногда просил перегрузить онушку и роутер. Скорее всего он и не понял, что решил проблему, поскольку я его перестал теребить...

Місто
Суми
Телефон
vivo Y31
Я тут ще знайшов цікаве, на одному форумі дуже часто пишуть про відвал wan у Xiaomi AX3000T і практично у всіх провайдер тріолан, це виходить що треба тепер роутер купувати і перевіряти його на сумісність з провайдером?
У мене так були проблеми роутера Xiaomi AX1800 на глобальній прошивці і Київстар, перепрошив роутер на китайську прошивку і проблеми зникли.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Кому потрібен Flint 2 задешево, шукайте ZyXEL T-56 (він же EX5601), заливайте в нього OpenWrt і отримаєте майже те ж саме, за виключенням 8 GB флеша (512 MB у T-56) та мінус один гігабітний порт.
На зараз на олх залишився один за 1200 грн, але без підставки, буде потрібно щось мудрувати. Але в плюс є SFP.
Upd. Якщо шо, я не продавець того роутера.

Зверху