prostаchek, якщо підключення gpon, то не повинно бути проблем.
перевір БЖ, чи видає достатню потужністьProrab, не можу відповісти, раніше не помічав такого, можливо це провайдер але він не бачить розривів до onu
еще не хватает пакета doh)Приїхав Флінт 2. Остання стокова прошивка, рівень Wi-Fi навіть виставив на мінімум. Апаратне прискорення просто відключив, ресурсів з головою.
Завів два провайдери, трохи доставив пакетів.
- nano-full;
- iPerf3;
- openssh-sftp-server;
- luci-i18n-bcp38-uk;
- luci-i18n-banip-uk
Я навіть не заморочуюсь на жодному роутері з dbm. Мікрот по дефолту виставив 27 dbm на частоті 5600( 120 канал) Голова не болить.)))Приїхав Флінт 2. Остання стокова прошивка, рівень Wi-Fi навіть виставив на мінімум. Апаратне прискорення просто відключив, ресурсів з головою.
Завів два провайдери, трохи доставив пакетів.
- nano-full;
- iPerf3;
- openssh-sftp-server;
- luci-i18n-bcp38-uk;
- luci-i18n-banip-uk
Там не відвал , там якась індивідуальна неперносимість тріоланом саме цієї моделі.Для інших провайдерів допомагає відрубити автовизначення wan і примусово задати потрібний порт. (воно на автовизначенні через wan періодично плює пачку мак-адрес замісь однієї,і така фігня в всіх салямі з автовизначенням )про відвал wan у Xiaomi AX3000T і практично у всіх провайдер тріолан,
Не только ах3000т, последние роутеры все проблемные для триолана. У меня BE5000, так тоже свистопляска была с отвалами. Пару недель почти ежедневных созвонов с мастером, обслуживающим мой район(не поддержкой), иногда по пару раз на день. Тоже роутер отдавал несколько маков, из-за чего, по их мнению все беда происходила. Но по итогу мастер что-то накрутил со своей стороны, причем он не приходил домой, что-то делал на стороне провайдера, и уже наверно года полтора все тьфу-тьфу. Наверное он и сам не понял, чего сделал, а может и понял, но глобально эту сяомишную беду не пофиксили. А я боюсь на свой BE5000 даже дышать, пока работает...там якась індивідуальна неперносимість тріоланом саме цієї моделі
це схоже на якусь криву реалізацію DHCP кліена в роутері. Треба обирати роутери з підтримкою, або при наявності натхнення бавитись з альтернативними прошивками.там якась індивідуальна неперносимість тріоланом саме цієї моделі
Сомневаюсь, что он смог бы все свои телодвижения собрать как мануал по настройке. У самого иногда бывает, что долбишься с какой-то проблемой, по надцать раз повторяешь какие-то действия, уже и не помнишь, с чего начал, а тут бац, заработало, не пойми почему. Мастера я дергал на протяжении двух недель и он каждый раз что-то шаманил, иногда просил перегрузить онушку и роутер. Скорее всего он и не понял, что решил проблему, поскольку я его перестал теребить...было бы хорошо если бы ваш мастер рассказал что сделал
У мене так були проблеми роутера Xiaomi AX1800 на глобальній прошивці і Київстар, перепрошив роутер на китайську прошивку і проблеми зникли.Я тут ще знайшов цікаве, на одному форумі дуже часто пишуть про відвал wan у Xiaomi AX3000T і практично у всіх провайдер тріолан, це виходить що треба тепер роутер купувати і перевіряти його на сумісність з провайдером?