Хто користувався роутером з діапазоном 6 ГГц - чи набагато гірше покриття в порівнянні з 5 ГГц?
А чого 1+ свій туди не записали?наскільки безпечні всілякі сяомі
Ну тут я б не сумнівався, особливо після "народження" Netcraze.кінетік
НабагатоХто користувався роутером з діапазоном 6 ГГц - чи набагато гірше покриття в порівнянні з 5 ГГц?
А причому тут 2,4 ГГц? Я спитав у порівнянні з 5 ГГц.гірше за 2,4 ггц у багатоповерхівці
відповідь надана:А причому тут 2,4 ГГц? Я спитав у порівнянні з 5 ГГц.
якщо не вмієте читати – це вже не мій клопітНабагато
хтось користується? які відгуки?Cudy WR3600H 2.5G з Mesh
Взяв я б/в роутер Netgear RS100 зі штатів (американський виробник). Це типу бюджетний Wi-Fi 7 (є підтримка 802.11be, але немає 6 ГГц).
Тарифний план зараз 300 м/біт і цей роутер дає таку швидкість через 2 тонкі цегляні стіни. Шкода, що для того, щоб перевірити ліміт швидкості, доведеться чекати першого числа для зміни провайдером ТП на 1 Г/біт.
Змінити регіон через панель управління не дозволяє (цей пункт просто неактивний). Але цікаво, що коли він тільки приїхав, то регіон був США. А після оновлення прошивки сам змінився на Канаду )) В будь-якому разі сигнал дуже гарний порівняно з моїм попереднім Нетісом (на тій же відстані на 5Ггц я міг отримати максимум 100 м/біт, а на 2,4 взагалі 50-60 м/біт).
Вийшов до $100 з доставкою.
Якщо цікавлять якісь нюанси по цьому роутеру, буду радий відповісти.
Ось доступні канали.В мікротіку (US версії) урізано wi-fi частоти 5 ГГц. А на вашому також?
Дякую. У мене роутери (мікроти) на 5ГГц в авторежимі люблять канали у кінці списку: 140, 149, 161. А у Вас щось маленький вибір)))Ось доступні канали.В мікротіку (US версії) урізано wi-fi частоти 5 ГГц. А на вашому також?
Так краще? )))А у Вас щось маленький вибір)))
Так набагато краще. ))) Значить factory lock немає, як у мікроту для США. Тоді можна розглядати до покупки.Так краще? )))А у Вас щось маленький вибір)))
Виявляється якщо змінити мову меню на англійську, регіон повертається на США ))
Добрі відгуки. Останнім часом раджу для дому та SOHO Куді, ця та простіші моделі, скарг немає. Меш режим на 2...4 роутери/точки (більше не робив поки) працює норм.хтось користується? які відгуки?