Vln

Місто
Харьков
Телефон
Alcatel 501
Там, как и во всем у Воли, есть "маленький" нюанс, что это предложение распространяется только на регулярные тарифы с полной стоимостью, не на какие акционные тарифы со скидками или сниженной стоимостью на которые они обычно как правило всех новых абонентов подключают, данное предложение не действует.
Спасибо, что предупредили!
В СМС указали сумму 12*(цена со скидкой), собирался заплатить.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Grossmeister, є в Києві будинки, де Воля будує оптику. Рекомендую.
Мене влаштовує оптика та ціна.

У мене є інший інтернет, який входить в мою абонплату мобільного - якщо б не відключення, то я б користувався їм задля економії.

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
З 26 по 31 грудня 2024 оплатіть свій *тариф на 12 місяців наперед на 1428 грн* – гарантовано отримайте *щомісячну знижку 30%* на оновлений тариф *на весь 2025 рік*, та заощаджуйте до 540 грн за рік!

А також станьте учасником розіграшу сучасного 50 дюймового телевізора Samsung. Не впустіть шанс дивитись улюблене кіно на новенькому екрані!

Акція діє 26-31.12.2024. Деталі: http://surl.li/tpijea"

Раніше було 119 грн, 18го попередили, що з 1.01.25 буде 150. А вчора прислали цю пропозицію, виходить знову по 119 грн.
Так само було 100 грн, 18го попередили, що з 1.01.25 буде 150. Вчора пропонують сплатити 1200 за наступний рік наперед.
-------------------- Мінуси.
Надана в рамках проведення Акції Знижка на рік перестає діяти у випадку скорочення переліку послуг за договором абонента в період 01.01.2025-31.12.2025 (скорочення у зв’язку з наявністю заборгованості, скорочення переліку послуг у зв’язку з відсутністю достатньої суми на особовому рахунку для отримання пакету послуги за попередньою оплатою, скорочення переліку послуг за бажанням / заявою абонента) або у випадку зміни плану підписки / тарифу / тарифного плану на послуги Товариства за ініціативою абонента в період 01.01.2025-31.12.2025.

Місто
Київ
Tsarsky, оптика мене не дуже цікавить, швидкість для мене не критична, та й прилаштовувати ще десь конвертер і живити його нема бажання. Для мене ідеальним Інтернетом був би тариф щось типу 10Mbps за $1. :) Аби з'єднання було стабільним. Гігабіт мені не потрібен.

Зверху