- Місто
- Киев
сдай модем открой новый договор по любому адресу друга будет 50 грнRomik_Kyiv, как с них выбить скидку?
сдай модем открой новый договор по любому адресу друга будет 50 грнRomik_Kyiv, как с них выбить скидку?
На какой срок?сдай модем открой новый договор по любому адресу друга будет 50 грнRomik_Kyiv, как с них выбить скидку?
12 мес по 50На какой срок?сдай модем новый договор по любому адресу друга будет 50 грнRomik_Kyiv, как с них выбить скидку?
Якщо я правильно зрозумів, забираєш модем в друга підключаєш в себе і має працювати.Romik_Kyiv, там инет подключат по адрусе друга а не мне...
А друг без модема? Думаю друг не погодитьсяЯкщо я правильно зрозумів, забираєш модем в друга підключаєш в себе і має працювати.Romik_Kyiv, там инет подключат по адрусе друга а не мне...
Є два рідні брати - Воля та УкртелекомЯ звісно не показник, але коли чую, або бачу назву Воля, мені хочеться використовувати нецензурну лексику так я їх ненавижу,і ніколи би знову не став їх абонентом, та і в багатьох знайомих негативне відношення, тому моя думка така що ребрендинг піде їм на користь.
Ну на 2024 рік може і так, а от в ті часи я якраз втік з волі на укртелекомівський adsl, і був на ньому не один рік поки нормальні провайдери не зайшли. Та і після перших блекаутів знайшов свій модем і хоч на низьких швидкостях, але користувався послугую під час відключень. Зараз на щастя протягнув оптику від іншого провайдера.Є два рідні брати - Воля та УкртелекомЯ звісно не показник, але коли чую, або бачу назву Воля, мені хочеться використовувати нецензурну лексику так я їх ненавижу,і ніколи би знову не став їх абонентом, та і в багатьох знайомих негативне відношення, тому моя думка така що ребрендинг піде їм на користь.
воля і утк по рівні обслуговування поки що брати- може після ребрендінгу щось змінитьсяНу на 2024 рік може і так, а от в ті часи я якраз втік з волі на укртелекомівський adsl, і був на ньому не один рік поки нормальні провайдери не зайшли. Та і після перших блекаутів знайшов свій модем і хоч на низьких швидкостях, але користувався послугую під час відключень. Зараз на щастя протягнув оптику від іншого провайдера.Є два рідні брати - Воля та УкртелекомЯ звісно не показник, але коли чую, або бачу назву Воля, мені хочеться використовувати нецензурну лексику так я їх ненавижу,і ніколи би знову не став їх абонентом, та і в багатьох знайомих негативне відношення, тому моя думка така що ребрендинг піде їм на користь.