- Місто
- Киев
Покращення життя від Волі підйхало)Відтак, з 1 червня 2025 року Volia оновлює окремі тарифні лінійки*, які не змінювались понад 1,5 року і якими користується невелика кількість користувачів
Дата також піднімає на 25% старий тариф з приміткою на покращення стійкості мережі, яка як раз сьогодні 30 хв була в комі. А аккуми навіть і не планують ставити.Покращення життя від Волі підйхало)Відтак, з 1 червня 2025 року Volia оновлює окремі тарифні лінійки*, які не змінювались понад 1,5 року і якими користується невелика кількість користувачів
А ти шо в Київ переїхав з Трої))))? В них зараз наче тільки Голосіївський та Святошинський райони підключені якщо вірити оператору.У нас на районі по будинках Воля розтягнула PON. Як воно по якості і стабвльності? Гігабіт +- є?
Не Троя, Воскресенка - Райдужний, по будинках розтягнули.з Трої
Цікаво, мені озвучили 2 вищезгаданих райони, і сказали на лівий берег ще не скоро, от і вір після цього операторам.Не Троя, Воскресенка - Райдужний, по будинках розтягнули.з Трої
Не, тільки послуга фікс ip за 120 грн, або сидишь за натом.Фото-доказ, що свистять оператори, а не я)) Це мій барак на Райдужному жм. В іншому будинку, де маю доступ, теж заведено.от і вір після цього операторам.
Переглянути вкладення 68973
PS: до речі, на поні Воля теж дає білу динаміку, як колись на доксісу? Чи ця шара закінчилась?
У Воли сейчас происходит деградация оптических магистралей по всей Украине. Строились с 2010 года.Гігабіт є. Іноді пінгчек пише про відсутність Інтернету. Якщо обрати головним іншого провайдера - той же самий пінгчек проходить нормально.
Я хочу поцікавитись. Яка швидкість оптики між будинками, під'їздами?можете поинтересоваться какая скорость по оптике между домами. подъездами. Будет сюрприз.
Не думаю что выше 10гигабит на дом как у киевстара.Я хочу поцікавитись. Яка швидкість оптики між будинками, під'їздами?можете поинтересоваться какая скорость по оптике между домами. подъездами. Будет сюрприз.
Воля мені не потрібна. Але придивляюся до домашнього інтернету від Лайфселла. Я так розумію, що тепер у них із Волею є якісь спільні зв'язки.
Я так зрозумів що лайфсел зараз будує свою мережу, вчора телефонує мені на кивстар робот і каже не хочете 3 в 1 нет/тв/мобільний за 175грн, якщо хочете натисніть бла бла бла, ну я натиснув через пару годин перетелефоновує оператор і начинає заливати про тариф, кажу а за якими адресами доступне підключення, і починається класичне дайте адресу. Назвав я йому дві адреси каже не має нашої мережі, є воля, але ж ви наврядчи захочете цю фігню) Я трошки прифігів і кажу так дійсно не хочу, як проведе лайфсел gpon тоді телефонуйте).Якщо дуже конкретно, то мене цікавить гігабітний інтернет за технологією GPON. Як із цим у Волі? Тому що я хотів би таке від Лайфселл
у майбутньому.
1 гигабит.Не думаю что выше 10гигабит на дом как у киевстара.Я хочу поцікавитись. Яка швидкість оптики між будинками, під'їздами?можете поинтересоваться какая скорость по оптике между домами. подъездами. Будет сюрприз.
Воля мені не потрібна. Але придивляюся до домашнього інтернету від Лайфселла. Я так розумію, що тепер у них із Волею є якісь спільні зв'язки.