Вибір месенджера

Якими месенджерами ви користуєтеся?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    159

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Реєстрація
28.10.10
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Ну то, что они движок Signal использовали для whatsapp - факт. Почему бы и не быть правдой? Сервер там не используется для хранения сообщений.
У мерина, на котором езжу я, отсутствуют тестикулы.
У кобылы, на которой катается моя супруга, внезапно... тоже нет яиц.
Сходство налицо!
 

rtl

Заблокирован
Реєстрація
04.04.13
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Ну то, что они движок Signal использовали для whatsapp - факт. Почему бы и не быть правдой? Сервер там не используется для хранения сообщений.
Я не это имел ввиду. Журнашлюхи взяли нужный для хайпа факт или околофакт и преподнесли его как нечто особенное , но как я понял у него и Ватсапп установлен и может ещё что-то . Ибо тогда они бы высрались новостью что у Цукерберга не установлен Ватсапп.
 
  • Like
Реакції: idea
Реєстрація
22.04.16
Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
Додаток Signal тестує нову функцію під назвою Signal Payments, яка запроваджує систему однорангових платежів криптовалютою.

Про це повідомляє The Verge.

Нова функція підтримує лише один протокол: гаманець MobileCoin та супутню криптовалюту MOB. MobileCoin пов’язана зі співзасновником та генеральним директором Signal Моксі Марлінспайком, який консультував компанію до останнього раунду фінансування, оголошеного минулого місяця.

"Першим протоколом платежів, для якого ми додали підтримку, є платіжна мережа під назвою MobileCoin, яка має власну валюту — MOB та орієнтована на конфіденційність. Дизайн MobileCoin передбачає, що Signal не має доступу до вашого грошового балансу та повної історії транзакцій", — написав Джун Харада, керівник відділу зростання та комунікацій Signal.

Компанія заявляє, що спробувати цю функцію поки що можуть у Великій Британії. Користувачі можуть зареєструватися на MobileCoin та отримати доступ до цієї функції через бета-версію Signal.
 
Реєстрація
15.05.16
Місто
Home
Телефон
Samsung A53 & A52
Продолжать бардак в теме Вайбера не особо хочу, просто высказать своё мнение: с тех пор, как открыл для себя полный функционал MS Teams, что Телеграм, что Вайбер, что Вотсапп забросил бы, если бы туда не продолжали писать "контрагенты".
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Мне он показался глючным, виснущим и падающим поделием, заставляющим вспомнить о временах Windows 98.
Тот же Skype от MS и то стабильнее. Как и Zoom.
Не знаю о всей функциональности, использовали для групповых видеозвонков, иногда с демонстрацией экрана.
 
Реєстрація
15.05.16
Місто
Home
Телефон
Samsung A53 & A52
debugger, 3 недели из него не вылажу по долгу службы - ни единого глюка. Зум частенько после часа митинга начинал зажёвывать звук. Сегодня Adobe Connect посреди встречи выкинул 15 человек просто так. Скайп на групповых звонках более-менее, но мобильная версия была очень большой (давно не юзал, не знаю, как сейчас). А у тимс кроме мессенджера масса полезных функций, даже календарь мне пока кажется удобнее гугловского.
 

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Реєстрація
29.03.18
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Мне он показался глючным, виснущим и падающим поделием, заставляющим вспомнить о временах Windows 98.
Тот же Skype от MS и то стабильнее. Как и Zoom.
Не знаю о всей функциональности, использовали для групповых видеозвонков, иногда с демонстрацией экрана.
Спробуйте Слек - оціните, або його вільну реалізацію - Дискорд.
 
  • Like
Реакції: earl

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa
Мне в свое время аськи хватало - клиенты для мобильных устройств/ПК были в ассортименте, в большинстве своем - безглючные, история переписки была простой и удобной, легко сохранялась и переносилась между устройствами, контрагенты - была у всех, кому надо было писать. Но начались проблемы от материнской компании - реклама, блокировка сторонних клиентов... Альтернатива - Скайп. Но не все контакты перешли. Плюс проблема с историей переписки (мне надо хранение три и более лет + легкий перенос между устройствами+поиск по истории). Viber - блин, революция, привязка к номеру телефона! Но проблема при переносе с устройства на устройство. И клиент для ПК у него на редкость тормознутое говно. WhataApp - вообще денег от меня захотел (был такой период у мессенджера). Поэтому - телега.
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Телега сейчас пошла "по скользкой дорожке" - платежи стронними системами, если залупятся с Яблоком - жопа им. И не надо говорить: "та у меня и у друга андройды", глобально мессенджер утратит свои позиции и в итоге скатится в ноль.
 
Реєстрація
29.03.18
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Я в своєму житті перепрошував практично всі месенджери за виключенням WeChat, IRC та WhatsApp. І досі переконаний, що найкращий месенджер після XMPP - від компанії Google: Google Talk->Hangouts, який зараз еволюціонує в Google Chat. Свого часу я пересадив багатьох родичів на Hangouts, але багато з них потім перелізли на Viber, бо всіх "пересадити" - сил багато треба :)))

Присутній на всіх Андроїдах, добре вписується у власну екосистему, не містить реклами, синхронізується між всіма пристроями та доступний на всьому, що має доступ в інет (майже). Це для особистого спілкування.

Щодо команд, то найкраще, що я знайшов - це Слек та Дискорд (все ще досліджую). Класна організація роботи через канали, зручний інтерфейс, Слек має купу інтеграцій з різними сторонніми застосунками (Google Календар, Диск, Перекладач, Дудл), а керувати ними можна через ботів в самому Слеку. Ролі, відеоконференції, прямі та групові дзвінки. Працює швидко та легко розібратися в інтерфейсі.

Окремо стоїть приватна хмара Nextcloud зі своїм Talk. Ось це для організації свого простору на власному сервері on-premise (хоч вдома, якщо електрика дармова, хоч на VPS або для офісних потреб). Останні версії вражають покращеннями.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Прес-реліз підготовлений менеджером проектів КМІС Олександром Бевзюком-Волошиним
Упродовж 5-7 лютого 2021 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів власне всеукраїнське опитування громадської думки «Омнібус». Методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (computer-assisted telephone interviews, CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів опитано 2005 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України (крім АР Крим). Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України – АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей.
У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.
Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,4% для показників, близьких до 50%, 2,1% для показників, близьких до 25%, 1,5% - для показників, близьких до 10%, 1,1% - для показників, близьких до 5%.

За даними останнього до початку епідемії Ковіду 19 в Україні дослідження методом face-to-face інтерв'ю (ці дані найбільш надійні), що проведено КМІСом в лютому 2020, мобільні телефони мають 95% населення України у віці 18+ (96% міських і 92% сільських жителів).
В Таблиці 1 наведено популярність різних каналів обміну повідомленнями з мобільного телефону. Найбільш поширеним засобом для комунікацій є Viber, яким користується 66% опитаних. Другим за популярністю є Мессенджер Фейсбуку – 35%. На третьому-четвертому місцях знаходяться Телеграм (використовують 24% опитаних) та WhatsApp (21%). Не надто популярним каналом обміну повідомленнями виявився Твіттер, можливості якого для таких цілей використовує лише 6% опитаних. Разом з тим, майже третина українців (27%) не обмінюється повідомленнями з мобільного телефону в жодному з вищезгаданих застосунків.
Умовний рейтинг використання можливостей для обміну повідомленнями зберігається і в розрізі статі (Таблиця 2). Трохи більше жінок, ніж чоловіків використовує Месенджер Фейсбуку – 39% та 30% відповідно (розбіжність значуща на рівні 0,01).
В розрізі вікових груп, Viber зберігає першість у використанні в кожній з категорій (Таблиця 3). Варто виокремити вікову категорію 18-29 років, де на другому місті за популярністю (на відміну від інших) знаходиться Телеграм. Частка опитаних, які не використовують жоден з перерахованих застосунків є найнижчою серед вікової категорії 18-29 років (5%) та збільшується з віком: 30-39 років – 11%, 40-49 років – 13,5%, 50-59 років – 25%, 60-69 років – 51%, 70 років і старші – 76%.
В залежності від типу населеного пункту (міське та сільське населення) популярність застосунків збігається з умовним рейтингом в цілому по країні (Таблиця 4). Разом з тим, можливості Телеграму та WhatsApp дещо більше використовує міське населення. Телеграм – 28% серед міського населення та 16% серед сільського (розбіжність значуща на рівні 0,01). WhatsApp - 25% серед міського населення та 12% серед сільського (розбіжність значуща на рівні 0,01). Серед сільського населення вищий рівень, ніж серед міського тих опитаних, які не використовують жоден з перерахованих застосунків – 37% та 23% відповідно.

Таблиця 1
Використання можливостей для обміну повідомленнями з мобільного телефону
Серед усіх респондентів, що мають мобільний телефон
Мобільний застосунок%
Viber (Вайбер чи вібер)65,8
Мессенджер Фейсбуку34,9
Телеграм24,2
WhatsApp (Вотсап)20,8
Твіттер6,3
Нічим з перерахованого27,2
ВАЖКО СКАЗАТИ/ ВІДМОВА ВІДПОВІДАТИ0,9
Респонденти мали можливість обрати декілька відповідей

Таблиця 2
Використання можливостей для обміну повідомленнями з мобільного телефону
Розподіл за статтю, %
Мобільний застосунокЧоловіки (N=918)Жінки(N=1087)
Viber (Вайбер чи вібер)64,167,2
Мессенджер Фейсбуку29,739,2
Телеграм23,624,8
WhatsApp (Вотсап)19,921,5
Твіттер6,46,2
Нічим з перерахованого27,826,7
ВАЖКО СКАЗАТИ/ ВІДМОВА ВІДПОВІДАТИ0,71,1
Респонденти мали можливість обрати декілька відповідей
Таблиця 3
Використання можливостей для обміну повідомленнями з мобільного телефону
Розподіл за віковими групами, %
Мобільний застосунок18-29 років(N=287)30-39 років(N=351)40-49 років(N=329)50-59 років(N=349)60-69 років(N=411)70 років і старші(N=278)
Viber (Вайбер чи вібер)82,480,180,070,745,420,3
Мессенджер Фейсбуку44,949,344,736,117,74,9
Телеграм58,831,322,015,48,30,5
WhatsApp (Вотсап)25,228,025,020,113,87,0
Твіттер10,38,98,34,43,20,5
Нічим з перерахованого5,310,713,524,750,875,6
ВАЖКО СКАЗАТИ/ ВІДМОВА ВІДПОВІДАТИ1,20,70,30,80,42,4
Респонденти мали можливість обрати декілька відповідей

Таблиця 4
Використання можливостей для обміну повідомленнями з мобільного телефону
Розподіл за типом населеного пункту, %
Мобільний застосунокМіське населення (N=1579)Сільське населення(N=426)
Viber (Вайбер чи вібер)70,157,0
Мессенджер Фейсбуку36,631,6
Телеграм28,116,3
WhatsApp (Вотсап)25,211,8
Твіттер7,44,2
Нічим з перерахованого22,636,6
ВАЖКО СКАЗАТИ/ ВІДМОВА ВІДПОВІДАТИ1,00,8
Респонденти мали можливість обрати декілька відповідей


Формулювання запитання анкети
Скажіть, будь ласка, якими можливостями для обміну повідомленнями з перерахованих Ви користуєтесь зі свого мобільного телефону? Вкажіть все, чим користуєтесь
Viber (Вайбер чи вібер)1
WhatsApp (Вотсап)2
Мессенджер Фейсбуку3
Телеграм4
Твіттер5
Нічим з перерахованого6
ВАЖКО СКАЗАТИ/ ВІДМОВА ВІДПОВІДАТИ7
19.4.2021
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Roman_UA, Я могу объяснить - на Ведре фейс именно Телеги отличается, он не удобен, не интуитивен, надо вызывать выезжающее левое меню, бесит сильно, а в Яблоке унифицирован под остальные мессенджеры - православные кнопки внизу экрана: контакты, чаты, звонки, настройки.

PS: ну или можно еще сделать вывод из предыдущей дискуссии: что пользователи Вайбер - в основном колхозники, значит и Андроид тоже..:trollface:
 
Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Из телеги Гороховского (монобанк):
Переглянути вкладення 38514
ИМХО телегою користуються в середньому біль технічно грамотні люди, а в них більше $ тому більший відсоток iphone-ів. ИМХО Якщо б брали в статистику тільки дорогі Android смарти то там би картина була зовсім інша.
Із власного оточнення в Києві Viber/Telegram 60/40, в Ужгороді 75/25, в Дунковиці 95/5.
Ну і ще в мене досвід показує що типовий користувач із села купує в кредит Doogee/Ulefone і просить встановити набір програм, в який рідко входить Телега але на 100% входить Viber.
А от Монобанк уже впевнено стає народним банком номер 2
 
Останнє редагування:
Реєстрація
03.07.16
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Продовження теми від Гороховського:

"К дискуссии в прошлом посте про Viber и Telegram мой партнёр Вадим Ковалев подготовил распределение мессенджеров по возрастам и операционным системам.

У молодежи Telegram популярнее на обоих операционных системах, но аномалия предпочтений все равно сохраняется и ярко выражена.

Так что продолжаем генерировать гипотезы;)"
IMG_20210425_123638_289.jpgIMG_20210425_123634_710.jpg
 
Реєстрація
08.12.18
Місто
Одесса
Vitalik, Ради 574999 и меня они добавили аймесседж, а стандартный мессенджер из ведра проигнорировали. И бип не помешало бы добавить.
 
Зверху