Redmi Note 9,А за 3500-5000 что можно взять с хорошей камерой ? Сейчас Huawei p20, но хочется большего
Huawei p20, но хочется большего
насколько я знаю, Huawei p20 имеет довольно хорошую камеру и вряд ли за такую цену будет лучше, имхоза 3500-5000
Таких скоріш за все не буває. Тільки смартфони вміють писати.порадьте кнопочний телефон із обов'язковою функцією автоматичного запису дзвінків
Я в даний момент є щасливим власником Tecno T372. В ньому є автоматичний запис розмов. Телефон вартує смішних грошей - 380 грн. 3ж немає, але зате працює без глюків, мережу тримає чудово, + підтримує три сімки. Меню просте, не надто продумане та зручне, але за такі гроші можна закрити очі, головне, що основні функції виконує на відмінно. Користуюся місяць, зважаючи на ціну дуже задоволений.Таких скоріш за все не буває. Тільки смартфони вміють писати.порадьте кнопочний телефон із обов'язковою функцією автоматичного запису дзвінків
Особисто в руках тримав Tecno T473 і там автоматичний запис присутній. Автоматично пише і вхідні і вихідні. Пам'яті там ніфіга, зате флешка на 16ГБ питання вирішує. 3ж нема, батарея -1900 мАг, для звонилки більш ніж досить. Минулого року брався на Розетці, зараз де взяти -хз.
Так що буває і таке. Головне, що в описі цю функію не зустрічав.
я і купував в Алло, 6/128 за 6175 грн. Вислали на НП, плюс застосовані знижки-купони від Алло.@yozik, В Алло на старте продаж версия 64 стоила 6499, твоя версия- 6999
ти показав версію на 64. а за 128 просять більше.
Авжеж. Сміявся.Тільки смартфони вміють писати.
плюс застосовані знижки-купони від Алло
за перше замовлення дали 150 грн/купонів. Потім за повну реєстрацію 200 грн/купонів, чи як вони в них називаються "бонусів". Ще дають 100 грн/бонусів за хороший відгук про товар, але якщо відгук буде достатньо довгий та сподобається модераторам.Які в Алло бувають купони?
З того, що мені вдалося знайти ще Alcatel 2003. Теж непоганий варіант, по розмірам трохи менший, дизайн прикольніший ну і можливо матеріали трохи кращі, але ціна від 650 грн.Які дзвонилки крім Tecno також вміють писати розмови? І як при виборі такого телефона знати заздалегідь що він точно вміє писати?
Nomi добре пишуть на карту.дзвонилки крім
Как в нем слышимость, как собеседника, так и хозяина телефона собеседнику?Я в даний момент є щасливим власником Tecno T372. В ньому є автоматичний запис розмов. Телефон вартує смішних грошей - 380 грн. 3ж немає, але зате працює без глюків, мережу тримає чудово, + підтримує три сімки. Меню просте, не надто продумане та зручне, але за такі гроші можна закрити очі, головне, що основні функції виконує на відмінно. Користуюся місяць, зважаючи на ціну дуже задоволений.Таких скоріш за все не буває. Тільки смартфони вміють писати.порадьте кнопочний телефон із обов'язковою функцією автоматичного запису дзвінків
Особисто в руках тримав Tecno T473 і там автоматичний запис присутній. Автоматично пише і вхідні і вихідні. Пам'яті там ніфіга, зате флешка на 16ГБ питання вирішує. 3ж нема, батарея -1900 мАг, для звонилки більш ніж досить. Минулого року брався на Розетці, зараз де взяти -хз.
Так що буває і таке. Головне, що в описі цю функію не зустрічав.
Середньо якось, не дуже. Але це тільки перші враження. В Nomi менi поки що бiльше подобається. Я хотів 2шт їх придбати, але бачу що добре що одного взяв. Привикати треба, не все так як хотілося, перед усім дуже він великий як для всього того що він собі має, може за карману штанів випасти, Nomi ніколи не випадав, а цей може. З плюсів це радіо без навушників робить, але воно мені не треба. Камера в ньому може колись знадобиться, піде для фіксування чогось, наприклад адресу на домі. Що точно подобається, то час сам виставляє, автоматично. Не дуже зручно те, що шрифт малуватий. Ще мені не до вподоби що при дзвінку треба вибирати з якої сімки телефонувати, нема вибору настроіти щоб з однієї вибраної, а ще краще щоб було з клави тискати потрібну SIM. Щоб зателефонувати треба декілька разів натискати. В меню якісь фейсбуки впихнули та Carlcare - поки що не пойняв що воно таке, хоче інтернет.Как в нем слышимость, как собеседника, так и хозяина телефона собеседнику?
Это да.Середньо якось, не дуже.