Перемедон
Тиха украинская ночь,но..
- Місто
- Південь України.
Ну в общем мальчик взрослый, должен сам разобраться. А то как детю в клювик и Валдис обретёт покой 
пальцы расправлены, но все равно не понимаю где уверенность в доставке за 2 недели, тем более НП ?доставка 2 недели НП
Это хорошо))пальцы расправлены,доставка 2 недели НП
но все равно не понимаю где уверенность в доставке за 2 недели, тем более НП ?
На самом деле вне зависимости от того как на моменте расположены пальцы при алишиппинг я вижу только треки Сингапура на телефоны. Таким образом сравнение разных категорий товаров в способах их доставки не имеет никакого смысла.Доставка платная 100+ грн., обычно такие приходят за недели две+-, НП, мист, курьер прямо домой, (какая разница?)..
п.с. мне фигню за 4 бакса (+доставка 15грн.) с али курьер новой почты принёс домой через две недели после заказа, рекорд!
пардон, в м10 чистый андроид..переучивать на другую оболочку)
вот, я именно об этом и вел речь, что утверждать это нельзя ...А доставка бывает такой рандом при одинаковых способах, от 2 недель до трёх месяцев..
Не рекомендую: мінімум 4 Гб оперативи (краще 6), а то додатки стають все більше і більше її "хавати". Щоб потім сильно не шкодувати про такий вибір, при тому що доплата не така вже й велика.
В режимі кілька месенджерів + браузер 3Гб вже так, впритик. Наприклад, вирішить мама до Телеграма і Вайбера додати ще Вацап і Фейсбук Месенджер, плюс за кілька обнов додатки будуть використовувати більше пам'яті (берете з запасом на кілька років, не забувайте) – і тоді такий вибір боком вилізе. Тому краще пошкодуйте маму і візьміть для неї хоча б із 4Гб. Зараз це комфортний мінімум для багатозначності, конфігурація, яку вже дають навіть майже у всі ультрабюджетні рішення. І, вважаю, дуже нехороша ідея на ОЗП зекономити умовних 300 гривень. Звичайно, це моя особиста думка.Телеграм, Вайбер, погода зараз 2/16 вистачає(ло). Тому 3/32 з головою вистачить.
Якщо для мами – дивні критерії: в кишені носити не буде, навпаки чим побільший, щоб очі не втомлювались. Я своїй мамі взяв Mi Max 3, їй дуже сподобався, і каже, що менших смарфонів після цього вона бачити не хоче))Realme C3, ну он и огромный! Размером, как мой Редми Ноут 5.
Переставайте переливати з пустого в порожне, щоб набити пости. Вам уже все давно порекомендували найкраще, але все щось шукаєте.rvk220, 164 мм у довжину! Що, є більші?
Якщо мова про редмі ноут 5, то він 158,6 мм в довжину, і аж ніяк не 164164 мм у довжину! Що, є більші?
У меня Xiaomi Redmi 5 plus, это же аналог Redmi Note 5. И да, он не очень большой - так как экран всего 5.99" там.В режимі кілька месенджерів + браузер 3Гб вже так, впритик. Наприклад, вирішить мама до Телеграма і Вайбера додати ще Вацап і Фейсбук Месенджер, плюс за кілька обнов додатки будуть використовувати більше пам'яті (берете з запасом на кілька років, не забувайте) – і тоді такий вибір боком вилізе. Тому краще пошкодуйте маму і візьміть для неї хоча б із 4Гб. Зараз це комфортний мінімум для багатозначності, конфігурація, яку вже дають навіть майже у всі ультрабюджетні рішення. І, вважаю, дуже нехороша ідея на ОЗП зекономити умовних 300 гривень. Звичайно, це моя особиста думка.Телеграм, Вайбер, погода зараз 2/16 вистачає(ло). Тому 3/32 з головою вистачить.
P.S. Як казав Кузьма, "триста гривень – ...ня, колись-то відроблю".
Post automatically merged:
Якщо для мами – дивні критерії: в кишені носити не буде, навпаки чим побільший, щоб очі не втомлювались. Я своїй мамі взяв Mi Max 3, їй дуже сподобався, і каже, що менших смарфонів після цього вона бачити не хоче))Realme C3, ну он и огромный! Размером, как мой Редми Ноут 5.
І невже рн5 великий??? Навпаки порівняно з багатьма сучасними рішеннями – ще досить компактний.
Я з цим телефоном вже майже 2,5 роки. І в жодному разі не скажу, що мені великий. Так, рамки великі, екран менший. Новіші моделі просто мають довший екран, менші рамки, але за розміром – плюс/мінус такі ж, частіше навіть трошки більші.Xiaomi Redmi 5 plus
как и ожидалосьЗнижка 400 грн
было не главнымя люблю зайти в магазин, покрутити, помацати
Зараз акція у всіх інтернет магазинах.Якщо кому треба звичайний телефон для повсякденних задач, то зараз у Цитрусі Realme C3 3/64 зі знижкою коштує 3499 грн. А 3/32 3599.
До речі, чохла у комплекті немає. Плівка уже наклеєна.
Переглянути вкладення 36261Переглянути вкладення 36262
Дуже хороший вибірPoco M3 4/64GB
Qualcomm Snapdragon 662
6000 аккумулятор
4500 грн Алло