Писали в темі, що подавати заявку не варто, не апрувлять, чи можуть навіть погіршити. Типу качати витрати по картці, і вони самі зроблять пропозицію.подавав заявку на збільшення
Ні, лише витрати в магазах і комуналка, в рахунок кредліму, 7..10 тис протягом тижня, потім закриваю в 0, і новий цикл.іншими послугами банку
скоріш за все кількістю відкритих інших кредиток в банках і кредитних лімітах на них. Сам маю декілька кредиток з гарними лімітами. А Глобус навіть 1т ліміта не дає )Інтерес до ОЧ більш спортивний, в інших банках є аналогічні пропозиції з достатніми сумами, просто цікаво зрозуміти чим я їх скоринг лякаю.
А що було не так з нею? Платив справно вже рік. Щоправда не додавали потрібних мені надавачів послуг.Жлобус нарешті допиляв сплату комуналки в додатку з картки НКБ.
Після того, як заборонили сплачувати НКБ за інтернет, сплату НКБшною карткою комуналі в додатку вимкнули.А що було не так з нею?
Действительно, странно дают лимиты. Посмотрел у себя, 50к/0к/20к, клиент с весны 2023. КЛ поднимали постепенно.Я клієнт з 06.24, десь через півроку отримав КЛ - 25к і все тиша, на ОЧ та кредит готівкою по нулям
Воно десь з тиждень не працювало, потім все повернулиПісля того, як заборонили сплачувати НКБ за інтернет, сплату НКБшною карткою комуналі в додатку вимкнули.
Подивився, 15.02 платив нафтогазу з цієї картки.Після того, як заборонили сплачувати НКБ за інтернет, сплату НКБшною карткою комуналі в додатку вимкнули.А що було не так з нею?