Гумор

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У волгоградській області регулярно сруть на голову чебурашці

• Haha
Реакції: lite

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Блондинка возвращается домой с работы. Звонит мама по мобильному и спрашивает:
— Доча, ты едешь домой по трассе А6?
— Да.
— Будь осторожна, по ТВ передали что какой-то придурок едет по встречной полосе.
— Мама, да их тут тысячи!

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
А чого не блондин? Щось Мудрик згадався, якому англійці права відібрали.
Та то перше, що прийшло в голову, щоб продемонструвати відсутність почуття гумору у оточуючих (у відповідь на відповідну картинку).
Коли пояснюєш, вже не смішно.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Хлопець на 3-му курсі прийшов у деканат та вимагав перевести його з педагогічного на математичний чи будь-який інший факультет ТЕРМІНОВО! У деканаті дуже хотіли цим займатися, т.к. велика різниця у предметах і багато чого йому доведеться перездати. Усі намагалися дізнатися причину такого рішення, але хлопець був дуже наполегливим і клятвено обіцяв усе пояснити після переводу.
Хороші люди з деканату йому допомогли перевестись і тоді він відкрив причину:
- Я вступив на цей жіночий факультет через те, що дуже хотів жіночої уваги. Так і було перші півроку, потім вони прийняли мене за свою, я потроху вивчив усі тонкощі макіяжів, спідньої білизни і всяких жіночих штучок.
На другому курсі я знав усе особисте життя кожної однокурсниці, її менструальний цикл та точні розміри.
А на третьому курсі сталося страшне – вранці я виходив із переповненого автобуса і подумав, а чи не порвав я колготки?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Реальна історія як дві американки кілька днів тому поїхали в Туніс, замість Ніцци. Англійською воно схоже- Tunis і to Nice 😁
Вони зрозуміли, що мабуть щось не те, коли побачили на хвості літака напис Air Tunisia. Вони не дивилися на написи а в черзі всі говорили французькою.
З літака вже не випустили, бо всі валізи вже були в багажі :ROFLMAO:

• Haha
Реакції: lite

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Реальна історія як дві американки кілька днів тому поїхали в Туніс, замість Ніцци. Англійською воно схоже- Tunis і to Nice 😁
Вони зрозуміли, що мабуть щось не те, коли побачили на хвості літака напис Air Tunisia. Вони не дивилися на написи а в черзі всі говорили французькою.
З літака вже не випустили, бо всі валізи вже були в багажі :ROFLMAO:
Нагадало старий анекдот:
Біля каси:
- Ту тікетс ту Даблін.
- Куда, блін?
- Ту Даблін.

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Паша К. Качук

Українські шахедоборці вчитимуть поляків. Урок перший - Термінологія.

1. «Знешкоджені» (zawaliliśmy) - усі дрони які летіли, але вже не летять (більше не зможуть принести шкоди).
2. «Локаційно втрачені» (przejebany) - бпла, які вилетіли з зони бачення вашого радару. Вважаються такими, що повернулись до ворога, зникли в стратосфері або безпечно самоліквідувались.
3. «Збиття» (Trafili, skurwysyny!) - руйнування дрона (часто з вибухом) шляхом влучання в нього будь-якого предмета (снаряда, кулі, будинку, складу і т.д.)
4. «Падіння уламків» (Samo wyszło) - побічний ефект від «збиття» наземною спорудою, що викликав необхідність виклику МНС та увагу населення.
5. «Подавлені ребом» - дрони які не влучили в житлові будинки. #

Основні правила підрахунку:

1. Кількість збитих дронів не має перевищувати кількість запущених ворогом більш ніж на
50%.
2. Кількість незбитих дронів - не більше ніж 5% від збитих, але не менше ніж 1 дрон на 10 уражених обєктів, які попали в статистику МНС чи ЗМІ.
3. Усі збиті - бойові шахеди. Усі незбиті - емітатори гербери.
Усі збиті гербери - мали бойову частину.
Тема наступних занять - стрільба в темряві на звук, норма списання бк на 1 локаційно втрачений дрон, як відрізнити шахед від супутника старлінк. Бонусна лекція - як зібрати гроші на новіший пікап, бо в старого вже кузов повний гільз.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
А я то не міг зрозуміти, чого це українців привчають до нового терміну - розвідкурва! Зате усі будуть спілкуватися однаково!!!

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху