Гумор

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
І багатьох нагодував?
Ні, я таке вираховую дуже швидко)) А ось знайомі попадались)
Maxxx він хоч і італієць, але 69 років! Мені звичайно подобаються і старші чоловіки, але це вже трошки забагато :ROFLMAO:

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
69 років! Мені звичайно подобаються і старші чоловіки
79 рокiв подобаються? Бо я в свої 39, бачу, тобі не підходжу...
Post automatically merged:

Прохання до модераторів перенести останній ффтоп з цієї теми до "Стосунків...")

Місто
Denmark
Телефон
Iphone from China
перенести останній ффтоп з цієї теми до "Стосунків...
Саме тут йому місце. Бо ця сюжетна лінія приїлась...леді коли згідні на продовження діалогу ідуть в особисті повідомлення, трошки ті лінгвістичні з"алівончики приїлись. Мені байдуже на чужі стосунки, я заощаджую свій час в сприйнятті інформації

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
В угоді між США та Україною чітко прописаний перелік корисних копалин, а саме: зрадій, перемозій, бентежій, рошеній, чорнозьомій, всепропалій, потужній, незламній, волонтерій, древньоукрій, неонацій, ультранаціоналій, коммуняцій, ахметовій, тарутій, фірташій, льовочковій, збагачений суркіс, пінчуковій, рідкий тигипок, зжижений кучмій, зпизжений сподіваній, пижжений шуфрій, а також природний pohuy.

Місто
Київ
У 2018 році польські орнітологи Grupa EkoLogiczna з міста Седльце вирішили відстежити міграцію птахів і повісили на лелеку трекер з GPS і Сім картою.

Лелека успішно долетів до Судану в долину блакитного Нілу на відстань 6 тисяч кілометрів.
Там у лелеки... аборигени віджали трекер, витягли сім-карту і надзвонили в роумінгу на 2500 євро з польського рахунку.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Paully, я не постив це, бо там кацапський ресурс. Та і взагалі. Але ти запостив.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Paully, я не постив це, бо там кацапський ресурс. Та і взагалі. Але ти запостив.
Я тільки зараз побачив, що там якийсь ресурс на малюнку.

А є пояснювальна бригада?:Olen:
Просто лохотрон для тих хто погано вчився в школі.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
https:// news.telegraf.com .ua/ukr/ukraina/2025-05-05/5907786-ukrainka-nasmishila-merezhu-kulinarnim-shedevrom-z-tista-viyshli-zovsim-ne-ptashki-foto/amp
Про що думала те й вийшло. Приберіть зайві пробіли.

Місто
Львів

Зверху