А має бути принцеса на Червоному коні
Спочатку здалося, що на бусіку зверху РЕБ. Хоча, знаючи малого, це б було не зайве.
Це ще спрощено. Я на днях, разів 5-6 крутив-вертів флешкою, поки вона втикнулась в компа
Вона не могла прицілитися. Ви їй голову закрутили.Це ще спрощено. Я на днях, разів 5-6 крутив-вертів флешкою, поки вона втикнулась в компа
На першому малюнку на кінець швабри має бути нанизана дупа. Кацапська.Традиційна листівка..
Еге ж... та навіть сьогоднішній doodle в якихось гівняних кольорах...Традиційна листівка від мене перед новим роком...
Переглянути вкладення 71848
ну і мем туда же..
Переглянути вкладення 71849
Кіт геть не тямить в розмірах. Я може теж (бо зір з роками став гіршим), але десь так 2446..За те "надувний". Нагадало:та навіть сьогоднішній doodle в якихось гівняних кольорах...
Переглянути вкладення 71857
Реалії життя, що треба боронити свою країну, а не тікати за кордон.Та ні, я бачив кордони країн ЄС, ні парканів, ні шлакбаумів, навіть не скрізь є КПП. В Україні що я бачу: Кілометри колючої проволки в 3 метри висоту, і прикордонники які стріляють у спину при спробі перетнути незаконно кордон. Ось такі реалії життя. А стосовно виїзду за кордон, я можу виїхати, але навіщо? В мене тут сім'я, і рідні, ну і фактично я себе в Україні норм почуваю.Саня-068, це ти так бачиш Україну, бо не дали виїхати закордон?